Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.811
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedini koji hoce gradjanski rat je umobolni Aleksandar Vucic.
Dobro nam se vratioVidimo se sutra kod OK korala posle 9![]()
Sta ce i jurisnici kada imaju policiju na svojoj strani? Plus im treba mozda navijacka grupa Grobara na pocetku jednog kraja Nemanjine ulice i navijacka grupa Cigana na drugom kraju te iste ulice, pa kad krenu da se nadju negde ispred zgrade vlade recimo, svako normalan ce gledati da utekne.Naravno da je laz da nece biti kontramitinga. Bar 10 000 SNS jurisnika ce organizovano doci na proteste studenata. Jos se ne govori sta ce raditi ali moraju da budu tamo. Dolaze iz vise pravaca,jedan je pesaka preko Brankovog mosta.
Bojim se sutrasnjeg dana.
Vidimo razne najave kako će biti neki pokušaji upada u institucije i nekih većih blokada koje bi posle trajale. Videli smo da se 15. marta protest završio i pre devet sati i da se masa neorganizovano razišla pre vremena zbog nekog zvuka. Da li očekujete da sutra sve prodje mirno ili ne? Da li će biti masovno ili ipak dosta manji skup nego pre tri meseca?
Sutra je slava i zandameriji haha
Ви- јесте.Sramota kakva država postajemo
Ma šta postajemo
Jesmo
Stani! Ne znaš ko te juri!Frka batice
I hipersonična haubica, i to sa prigušivačem!! Strašno!Je l zvucni ili toplotni
Ma ti što nisi držao pušku u životu bi i da ratuješ? Nemoj samo da te ovi lopovi shvate ozbiljno.Imam osećaj da će biti srranja.
Ja ne bežimStani! Ne znaš ko te juri!![]()
mozes ga zvati kako hoces
bla bla bla
Masovno može biti i 100-150.000 ljudi a to je opet manje od 15. marta. Dok bi recimo 50.000 bilo mnogo manjeg obima.Pa mislim da smo se manje-više svi složili da će biti značajno manji skup od 15. marta.
Strake, ne azumem stvarno čemu otvaranje tj. Nanovo potenciranje tog pitanja.
Bukvalno se svi slažemo ovde oko toga ali stalno se pitam i povlače neke komparacije sa 15. martom.A niko to ne očekuje; ni iz vlasti, niti opozicije, pa ni samih ljudi koji dolaze, uključujući i studente.
Na stranu što je leto, pa svakako se ne može očekivati takav broj, čak ni toliko kasno po podne po ovim vrućinama. Nikada leto nije bilo poželjno za proteste.
Reci mu da sam ja već otvorio temu i da nije lepo da moderator zatrpava forum.Pa mislim da smo se manje-više svi složili da će biti značajno manji skup od 15. marta.
Strake, ne azumem stvarno čemu otvaranje tj. Nanovo potenciranje tog pitanja.
Bukvalno se svi slažemo ovde oko toga ali stalno se pitam i povlače neke komparacije sa 15. martom.A niko to ne očekuje; ni iz vlasti, niti opozicije, pa ni samih ljudi koji dolaze, uključujući i studente.
Na stranu što je leto, pa svakako se ne može očekivati takav broj, čak ni toliko kasno po podne po ovim vrućinama. Nikada leto nije bilo poželjno za proteste.