SPC pokrenula podkast, prva epizoda o – obojenoj revoluciji

sta je sad, siftar bi da bude ture, kadija, da naredjuje sudu koga ce da zadrzi, a koga da pusti iz zatvora? dolijacete svi, samo cekaj

mi Srbi kazemo JANJICAR sa nj, a vi bi opet kao i vasi preci, za budete protiv nas, na strani austrougarske? PORFI JE PAPOLJUBAC, plus voli i stepinca, uzurpator

svi ste vi nama Srbima Murati

Možda za vas, janičare i ostale muslimane

Prepoznaješ li delo Antihrista u laži da je student udario onog policajca, s kojim se Antihristov ljubavnik slikao? Pa se posle ispostavilo da je slagao?
Ne, ti čvrsto stojiš iza Antihristovog ljubavnika kad radi takve stvari. Porfirije stoji iza Antihristovog ljubavnika kad radi takve stvari.
Po delima se poznajemo, a ne po deklaracijama.

prepoznajem i u jednima i drugima lose stvari pohlepu, patolosku zelju za novcem, moci, vlastoljublje

zato se i drzim po strani i od jednih i od drugih

dok se vi svrstavate u tabore

prepoznajem i u jednima i drugima lose stvari pohlepu, patolosku zelju za novcem, moci, vlastoljublje

Mnogo sereš, da prostiš, da bi izbegao nešto na šta se može konkretno odgovoriti.

Poslušnost Bogu si izjednačio sa poslušnošći Satani!

Dokazane dijabolične laži i manipulacije Nepomenika nisu ti dovoljne da sebe i njega opomeneš na Boga.

Док је нама Пленума
живога,здравога
Србија се продат неће!

Клинци функционишу ко швајцарски Сат!

Јадно православље поред тебе таквог. Срамота.

nisi ti merodavan kolega ljudomrzac da sudis bilo kome

tvoje misljenje je potpuno nebitno
Mnogo sereš, da prostiš, da bi izbegao nešto na šta se može konkretno odgovoriti.

Poslušnost Bogu si izjednačio sa poslušnošći Satani!

Dokazane dijabolične laži i manipulacije Nepomenika nisu ti dovoljne da sebe i njega opomeneš na Boga.

detektujem ozbiljnu ostrascenost da ne kazem djavoimanost kod tebe kolega

nisi ti merodavan kolega ljudomrzac da sudis bilo kome

tvoje misljenje je potpuno nebitno

detektujem ozbiljnu ostrascenost da ne kazem djavoimanost kod tebe kolega
Detektuj ti šta oćeš, ali da konkretno odgovoriš na pitanje o Vučićevom laganju da je student udario policajca, taj film nećemo gledati. Pilatovština je to, Tihi moj.

Detektuj ti šta oćeš, ali da konkretno odgovoriš na pitanje o Vučićevom laganju da je student udario policajca, taj film nećemo gledati. Pilatovština je to, Tihi moj.

kazem i jedni i drugi lazete manipulisete varate narod, da bi ste dosli ili zadrzali fotelje

za mene ste isti

Drugo ovi koji danas ruse Vucica su bili na vlasti od 2000 do 2012 ja se toga secam samo pokusavaju preko ledja naivnih studenata da se vrate na pozicije na kojima su bili do tada .

Dragan Djilas, Marinika Tepic, Dinko Gruhonjic, Natasa Kandic, Sonja Biserko, znamo odlicno ko su i sta su

Ovi mladi lideri blokadera tipa Sofija Brajer prde u istu tikvu

581289_image-2025-03-14t145451.403_iff.jpg

Sve zapadno kontrolisani do jednoga

I kakve promene ti ocekujes sa njima? Nemoguce su

@Simo Dubajić bi takvog raspopa za patrijarha. :D
Napisao si jednom da je njegovo opredeljenje u tom pravcu vezano sa porodično poreklo što ga donekle ekskulpira odgovornosti za tu političku zastranjenost.S druge strane Ti si Aleksije u nekim teorijama zavera.Podržavaš nasilnu promenu vlasti i sl.
Njemu je uzor drug Krntija a tebi isto neki krntija iz ostatka ostataka DS.

Back
OSZAR »