SPC pokrenula podkast, prva epizoda o – obojenoj revoluciji

pogledaj ovo, pa reci, ne zagovara li , i ne radi li av i sekta sve suprotno od Hrista? pa i @Тихи hadzija, ne zagovara li sve suprotno?

Matej 5,6 Blago gladnima i žednima pravde, jer će se nasititi;
Matej 5,7 Blago milostivima, jer će biti pomilovani;
Matej 5,8 Blago onima koji su čistoga srca, jer će Boga vidjeti;
Matej 5,9 Blago onima koji mir grade, jer će se sinovi Božiji nazvati;
Matej 5,10 Blago prognanima pravde radi, jer je njihovo carstvo nebesko.
Matej 5,11 Blago vama ako vas uzasramote i usprogone i reku na vas svakojake rđave riječi lažući, mene radi.
Matej 5,12 Radujte se i veselite se, jer je velika plata vaša na nebesima, jer su tako progonili proroke prije vas.
Matej 5,13 Vi ste so zemlji; ako so obljutavi, čim će se osoliti?

Luka 12,2 Jer ništa nije sakriveno što se neće otkriti, ni tajno što se neće doznati;
Luka 12,3 Jer što u mraku rekoste, čuće se na vidjelu; i što na uho šaptaste u klijetima, propovijedaće se na krovovima.
Luka 12,4 Ali vam kažem, prijateljima svojijem: ne bojte se od onijeh koji ubijaju tijelo i potom ne mogu ništa više učiniti.
Luka 12,5 Nego ću vam kazati koga da se bojite: bojte se onoga koji ima vlast pošto ubije baciti u pakao; da, kažem vam, onoga se bojte.

a sta vi ucite sa profiterijem? murat i batinasi su heroji? dani su vam odbrojani!
Više verujem sveštenicima i njihovom tumačenju Svetog Pisma nego Tebi.Tvoje tumačenje treba uzeti sa rezervom,.

brate u srbiji ljudi poznaju bolje veru od vladike i patrijarha, fudbal od piksija i dejana stankovica, makroekonomiju od profesora zeca i slobodana komazeca

sve nam je tako

eto brate moj nemoj ti slusati mene ja sam niko i nista

Poslusaj igumana Rafaila iz manastira Podmaine sta kaze

tis vernik jel, isao si u hilandar a radujes se na svakom mestu tudjoj nesreci...grom, kise, poplave, zemljotresi, tihomir pravoslavac igra kaljinku od srece ako se to desi negde na zapadu.. u poslednje vreme se radujes kada se to desi i beogradu...

nisi ti cist u glavi.

Evo sad ti imaš i kantar za moral, naše je samo da prihvatimo. :mrgreen:
on ima savest, a vasa je zigosana
tis vernik jel, isao si u hilandar a radujes se na svakom mestu tudjoj nesreci...grom, kise, poplave, zemljotresi, tihomir pravoslavac igra kaljinku od srece ako se to desi negde na zapadu.. u poslednje vreme se radujes kada se to desi i beogradu...

nisi ti cist u glavi.
ma jok, cist je, samo je sampion u licemerju

Tvoje tumačenje je sadržano u tvojoj prethodnoj poruci kad kažeš da vas je Hrist pozvao da se borite protiv režima A.Vučića.
to vi nama ucitavate, kada nas brutalno ne optuzujete i progonite cak iz zemlje ["kome se ne svidja, pasos u ruke", ili samo mars iz srbije]

mi rezim razoblicavamo, sto duze ovaj rezim opstane, to bolje, vise ce se razobliicavati raznorazni, a ne samo av i najuza klika, cak je nas cilj da se postidite vi mnogi kojima je savest i dalje ziva, a za to treba vremena, sns ionako rejting samo pada, nema potrebe da zurimo sa njegovoim smenom, niti nam je to uopste cilj

koliko juce smo mogli da trazimo i od trampa i od putina da sruse av-a, znaju oni odlicno koja je av veleizdajnicka, prevrtljiva ljiga, ali je koncepcija drugojacija, hriscanska, da se vi pokajete sto ste ga ikada podrzavali, i obratite ako mozete

Poslednja izmena:
Ниси ти нормалан.
Тим турцима треба ставити сваку Могућу Брану док нам не исплате Одштету за вишевековно Ропство,за Јаничаре,за Косово,за 1 брачну Ноћ,за дахије,за залумћаре,за аге и бегове,за карађорђа,за Милоша,за сечу Кнезова...

Није ни чудо што си ти Протагониста ове актуелне Власти.
Ти си бре настран..уколико ниси примио мухамеданску веру.

Sve to što si naveo ne opovrgava činjenicu da su bili velike vojskovođe
i ratnici.

to vi nama ucitavate, kada nas brutalno ne optuzujete i progonite cak iz zemlje

mi rezim razoblicavamo, sto duze ovaj rezim opstane, to bolje, vise ce se razobliicavati raznorazni, a ne samo av i najuza klika, cak je nas cilj da se postidite vi mnogi kojima je savest i dalje ziva, a za to treba vremena, sns ionako rejting samo pada, nema potrebe da zurimo sa njegovoim smenom, niti nam je to uopste cilj
Pa ti si napustuo zemlju još sad već daleke 1990 na prvi nagoveštaj mogućnosti mobilizacije a sad pripisuješ meni da sam te ja prognao.
Da li si ti normalan ? Zapitaš li se ponekad ?

Sve to što si naveo ne opovrgava činjenicu da su bili velike vojskovođe
i ratnici.
Ти не само ниси нормалан него се теби мали мозак померио у Кору великог Мозга па је дошло до извесне Колизије.
Како и на који Начин мош тако величаш непријатеља Рода свог?
То је антипротивно свакој Логици.

Pa ti si napustuo zemlju još sad već daleke 1990 na prvi nagoveštaj mogućnosti mobilizacije a sad pripisuješ meni da sam te ja prognao.
Da li si ti normalan ? Zapitaš li se ponekad ?
ne izmisljaj, ja sam otisao nema ni 20 godina, da koordinisem odavde svetske tokove,a ne tek tamo neku obojenu, badava maZete, farbate, badava krecite

a da sam otisao 1990 vec bih se penzionisao

ne izmisljaj, ja sam otisao nema ni 20 godina, da koordinisem odavde svetske tokove,a ne tek tamo neku obojenu, badava maZete, farbate, badava krecite

a da sam otisao 1990 vec bih se penzionisao
au ebote pa ti si mlad. Onolike ženske u Ameriku u svim bojama a ima i za pare a ti se baviš Vučićem i Vulinom i Brnabićevom :rida:

Političke partije su nužno zlo.
kolika je hulja av govori i njegovo poturanje nekave fantomske org. lojalista kako bi on i sns sekta bili sto vise prihvatljivi - zar vi ne znate da je funkcija predsednika da bude predsednik svih gradjana, a ne agitator

ili profiterije - sta mu rekose kiril i putin u moskvi na tvdnju o obojenoj?

Ниси ти за Цркву, него за Вучићев сендвич код Буловића

ja postujem crkvenu hijerahiju a ti ocito ne

Nego vidi sto je lepa klima na Krimu u Jalti

Yalta
Weather averages

Overview

Graphs

MonthHigh / Low(°C)Rain

January7° / 2°11 days

February7° / 2°8 days

March9° / 4°6 days

April14° / 8°6 days