SPC pokrenula podkast, prva epizoda o – obojenoj revoluciji

Napisao si jednom da je njegovo opredeljenje u tom pravcu vezano sa porodično poreklo što ga donekle ekskulpira odgovornosti za tu političku zastranjenost.S druge strane Ti si Aleksije u nekim teorijama zavera.Podržavaš nasilnu promenu vlasti i sl.
Njemu je uzor drug Krntija a tebi isto neki krntija iz ostatka ostataka DS.
Meni drug Krntija nije uzor.

Ali crkva dirka u mlade muške piše.
images (1).jpeg

А шта ,није истина да је похвалио Мурата на Косову и за Мехмеда 2 је рекао да је непобедиви Освајач и да је сулејман величанствени најгледанија Серија ИКАД у Србији?
Јел им Дачић сваки пут пева -Осман Агу- са све пратећим Оркестром?
Па то му ни његови азербејџанци,курдистанци,туркменистанци,узбекистанци НИКАД нису приредили.

Šta je tu pogrešno? Bili su veliki ratnici-osvajači.

To što smo jednog tako velikog osvajača likvidirali na Kosovu služi nam na čast.

- podcast crkve,
- aktiviranje Miloša Francuza otvoreno protiv studenata,
- naterivanje ljudi na neuspele mitinge,
- ćacilend,
- lažiranje identiteta na Floridi...

Kome to nisu potezi očajnika, ne znam šta su!

Uglavnom tvoje špekulacije.
Doktor Miloš Jovanović ne bi nikad dozvolio da ga vodi
neki balavi srednjoškolac. Verujem i mnogi drugi.
To može propali otporaš Srđan Milivojević i slični.

ti lazes, to nije istina, vec je nas Hristos pozvao da vas razoblicavamo, a da ne zatvaramo oci i usi na nepravdu i bezakonje olosa koji hvali batinase u fantomkama sa bejzbol palicima koji lome vilice onima koji su zedne pravde i istine posle ubistva sa predumisljajem ispod nadrstesnice.
Kad vas je pozvao ?

ti lazes, to nije istina, vec je nas Hristos pozvao da vas razoblicavamo, a da ne zatvaramo oci i usi na nepravdu i bezakonje olosa koji hvali batinase u fantomkama sa bejzbol palicima koji lome vilice onima koji su zedne pravde i istine posle ubistva sa predumisljajem ispod nadstresnice.

brate u srbiji ljudi poznaju bolje veru od vladike i patrijarha, fudbal od piksija i dejana stankovica, makroekonomiju od profesora zeca i slobodana komazeca

sve nam je tako

eto brate moj nemoj ti slusati mene ja sam niko i nista

Poslusaj igumana Rafaila iz manastira Podmaine sta kaze

Kad vas je pozvao ?
pogledaj ovo, pa reci, ne zagovara li , i ne radi li av i sekta sve suprotno od Hrista? pa i @Тихи hadzija, ne zagovara li sve suprotno?

Matej 5,6 Blago gladnima i žednima pravde, jer će se nasititi;
Matej 5,7 Blago milostivima, jer će biti pomilovani;
Matej 5,8 Blago onima koji su čistoga srca, jer će Boga vidjeti;
Matej 5,9 Blago onima koji mir grade, jer će se sinovi Božiji nazvati;
Matej 5,10 Blago prognanima pravde radi, jer je njihovo carstvo nebesko.
Matej 5,11 Blago vama ako vas uzasramote i usprogone i reku na vas svakojake rđave riječi lažući, mene radi.
Matej 5,12 Radujte se i veselite se, jer je velika plata vaša na nebesima, jer su tako progonili proroke prije vas.
Matej 5,13 Vi ste so zemlji; ako so obljutavi, čim će se osoliti?

Luka 12,2 Jer ništa nije sakriveno što se neće otkriti, ni tajno što se neće doznati;
Luka 12,3 Jer što u mraku rekoste, čuće se na vidjelu; i što na uho šaptaste u klijetima, propovijedaće se na krovovima.
Luka 12,4 Ali vam kažem, prijateljima svojijem: ne bojte se od onijeh koji ubijaju tijelo i potom ne mogu ništa više učiniti.
Luka 12,5 Nego ću vam kazati koga da se bojite: bojte se onoga koji ima vlast pošto ubije baciti u pakao; da, kažem vam, onoga se bojte.

a sta vi ucite sa profiterijem? murat i batinasi su heroji? dani su vam odbrojani!

Šta je tu pogrešno? Bili su veliki ratnici-osvajači.

To što smo jednog tako velikog osvajača likvidirali na Kosovu služi nam na čast.
Ниси ти нормалан.
Тим турцима треба ставити сваку Могућу Брану док нам не исплате Одштету за вишевековно Ропство,за Јаничаре,за Косово,за 1 брачну Ноћ,за дахије,за залумћаре,за аге и бегове,за карађорђа,за Милоша,за сечу Кнезова...

Није ни чудо што си ти Протагониста ове актуелне Власти.
Ти си бре настран..уколико ниси примио мухамеданску веру.

Back
OSZAR »