Budući događaji iz ugla Biblije.

Lepo je chuti razlichitih tumachenja,evo kako ja vidi to.

Da bi razumeli otkrovljenje treba vidjeti unutar sebe neke stvari, razdeliti svoje telo na delove i periode od svojeg postojanja i svaki period vidjeti iz svakok ugla.I to shto chesh vidjeti mora bid zajednichko za svakog chovjeka, bezrazlike u kojem periodu vremena je postojao.

Duhovno rasugjivanje je van svakok razumjevanja.
Iskoristichu rechi od otkrovljenja da bi shvatio shta je iza simbolike.
,
"Pade, pade kalendar(vrjeme) - i postade prebivalištem zloduha, nastambom svih duhova nečistih, nastambom svih ptica nečistih mrskih
"Iziđite iz kalendara, narode moj, da vas ne zadese zla njezina te ne budete suzajedničari grijeha njezinih!

Prorok vidi vrjeme kao bludnicu koju jashe zvera(chovjeka) ili kao veliki grada u kome trgovci su se obogatili zato shto su primili beleg na ruci (vrjeme) i na chelu (zodijak).Vreme bit che podeljeno na tri djela - proshlost, sadashnost i buduchnost.
Vash um je u uhichem u vrjemenu,bez njega ne bi mogli svatiti svoje postojanje.
Tako radi vash mozak i vashe misli.Ne znate od kakvok duha ste sachinjeni!
Shta mozesh kupiti il prodati ako ne znash koje vreme(datum i godinu) je?
Ugji u prodavnicu i vidi jel ima neki proizvod na kome nije utisnut datum proizvodnje i istek roka upotrebe!

Na pochetku u postanak,sunce i mesec su simboli za vrjeme, dok na kraju silazi novi Jerusalim u kome nema nit sunce nit mesec,neche bit kalendar.
I sam Pavle upozorava sledeche...
Galaćanima 4,9Ali sada kad ste spoznali Boga - zapravo, kad je Bog spoznao vas - kako se sad opet vraćate k nemoćnim i bijednim počelima i opet im, ponovno, hoćete robovati?
Galaćanima 4,10Dane pomno opslužujete, i mjesece, i vremena, i godine!

Zashto se molite vjechnom , a robujete vremenu?
Kalendar je bludnica,to kazem zato shto ne mogu obviniti nit jednog chovjeka jer je svaki sazdan likom bojzi,nit bio koju drzavu il vladu jer svaka vlada je od boga data, tako chu postati bozji protivnik.
Vako se ne greshi.Morash bid lukav kao zmija , a na grjeh kao ptica.Vidish koliko je razlichito zemaljsko rasugjivanje od duhovnom?
Vidish stvari koje drugi ljudi ne vide,a zive nesvjesni u njemu!
Izagite iz kalendara,rushi se!

Sto se tiche broja 666 ,to je broj chovjeka iz koje se presmetuje broj ili imena zvera.
Znachi 666 nije broj zvera,vesh broj iz kojeg se presmetuje drugi broj.Znash ko je taj broj?
U sushtini je jedno isto.
Suprotnost chovjeka je, zver iz mora mushkarac i zver iz zemlje sa dva roga kao kod jagnjeta malog(grudi)- zena i oni su jedno!
Hvala na misljenju.
Jedino mene misljenha ne interesuju.
Vec samo sta biblija kaze.
Mozda nekog drugog?
Pozdrav.

Pecat Bozji je ime Bozje.

A to znaci karakzer Bozji u nasem umu, srcu.

Simbolican broj 144000 je poslednja generacija vernih.
Oni su ti zapecateni.

Otkrivenje 14,1 I vidjeh, i gle, jagnje stajaše na gori Sionskoj, i s njim sto i četrdeset i četiri hiljade, koji imahu IME oca njegova napisano na čelima svojima.

Prateci Otkrivenje Jovanovo.
Rusija je jedina prepreka antihristu zveri globalizmu.
i Rusija jos sprecava zver i globalizam.
Dakle Rusija po prorocanstvu mora da padne.
Ako je doslo vreme zveri Rusija ce pasti na neki nacin.
Ili ce ih globalisti zadobiti, pridobiti za sebe?
Trenutno ne izgleda dobro.
Borbeni duh im je nestao.
Mnogi Rusi beze iz zemlje jer ne zele da budu regrutovani.
Ocekivao sam da ce se drzati dobro i da zver nece skoro.
Zapad pokazuje da ih se sve manje plasi.
Evropa se sinoc plasila kazu da je Utin ptetio atomkom.
Zapad sinoc javno izjavljuje da imaju njijove ljude u tom lancu ljudi koji treba da bude poktenut da bi doslo do bombe.
I da bi do pritiska na dugme trajalo i do 2 sedmice.
I da lanac nije pokrrnut i da bi odma javili Evropi.
Po meni prorocanstvo Otkrivenja ne predvidja atomski rat.
Mozda neku manju b...mbu na neki grad?
Ali nikako vise od toga...
I ja mislim da nece biti atomski rat ali je prorecen sukob severnog i juznog Cara
Amerike i Rusije

Mora doci do primirja - da se zavrsi sukob

1. Solunjanima 5:
1 A o vremenima i razdobljima, braćo, ne treba da vam se piše.
2 Jer i sami dobro znate da Jehovin dan dolazi baš kao lopov u noći.
3 Kad budu govorili: „Mir i sigurnost!“, tada će ih iznenada zadesiti uništenje kao porođajni bolovi trudnu ženu, i neće umaći.
4 Ali vi, braćo, niste u tami, pa da vas taj dan zatekne kao što bi zatekao lopove,
5 jer vi ste svi sinovi svetlosti i sinovi dana. Mi ne pripadamo ni noći ni tami.
6 Dakle, ne spavajmo kao što ostali spavaju, nego bdimo i budimo trezveni

Dakle bice naka vrsta objave na svetskom novou sto se tice mira i sigurnosti.

ali odmah posle toga ide velika nevolja - u okviru koje je Sudjenje svima i na kraju Armagedon - zavrsna bitka
u kojoj Bog unistava zle i cisti zemlju od zla.

Znak pocetka “velike nevolje” je i PAD RELIGIJE na svetskom nivou.

sto je u skladu sa agendom - deo agende je unistenje religije

sto je proroceno u Otkrivenju 18:2 - „Pala je, pala je bludnica Vavilon Veliki

opsirnije je u mom blogu ovde

https://forum.krstarica.com/threads/znak-da-je-armagedon-blizu.918385/

I ja mislim da nece biti atomski rat ali je prorecen sukob severnog i juznog Cara
Amerike i Rusije

1. Solunjanima 5:
3 Kad budu govorili: „Mir i sigurnost!“, tada će ih iznenada zadesiti uništenje kao porođajni bolovi trudnu ženu, i neće umaći.
4 Ali vi, braćo, niste u tami, pa da vas taj dan zatekne kao što bi zatekao lopove,
5 jer vi ste svi sinovi svetlosti i sinovi dana. Mi ne pripadamo ni noći ni tami.

ali odmah posle toga ide velika nevolja - u okviru koje je Sudjenje svima i na kraju Armagedon - zavrsna bitka

https://forum.krstarica.com/threads/znak-da-je-armagedon-blizu.918385/

2 deo.
https://youtu.be/YSwZyPMeYVo

Severni car prisvaja sve religije.

https://youtu.be/90StNUcDuvw

Prateci Otkrivenje Jovanovo.
Rusija je jedina prepreka antihristu zveri globalizmu.
i Rusija jos sprecava zver i globalizam.
Dakle Rusija po prorocanstvu mora da padne.
Ako je doslo vreme zveri Rusija ce pasti na neki nacin.
Ili ce ih globalisti zadobiti, pridobiti za sebe?
Trenutno ne izgleda dobro.
Borbeni duh im je nestao.
Mnogi Rusi beze iz zemlje jer ne zele da budu regrutovani.
Ocekivao sam da ce se drzati dobro i da zver nece skoro.
Zapad pokazuje da ih se sve manje plasi.
Evropa se sinoc plasila kazu da je Utin ptetio atomkom.
Zapad sinoc javno izjavljuje da imaju njijove ljude u tom lancu ljudi koji treba da bude poktenut da bi doslo do bombe.
I da bi do pritiska na dugme trajalo i do 2 sedmice.
I da lanac nije pokrrnut i da bi odma javili Evropi.
Po meni prorocanstvo Otkrivenja ne predvidja atomski rat.
Mozda neku manju b...mbu na neki grad?
Ali nikako vise od toga...
prema Jovanu, zivimo u vremenu obracuna sotonske "dvoglave zveri" i nebeske armije andjela.
Nije tesko "dvoglavu neman" identifikovati kao tandem anglo-amerika , buduci da su vekovna delovanja ove dve tiranske drzave dokaz da se radi upravo o tog DVOGLAVOJ AZDAJI........opisanoj u Bibliji.
Tako da, nemo se sikiras, "dvoglava zver" pada a ne "svetlost sa istoka".

Amerike i Rusije

1. Solunjanima 5:

pa demontaza religija je otpocela jos od pre neku deceniju.........ubacenim CIA agentima koji su "skrnavili" religije u ocima vernika, bilo pedo.filstvom, bludnickim zivotom, aferama, ..............nijedna veca religija nije ostala postedjena . Na zalost, "izvodjaci radova" na unistenju religija su isti oni koji su izvodjaci radova na globalnom politickom planu sa ciljem uspostavljanja jednog planetarnog carstva sa vladajucom Rotschild dinastijom. Sad ce JS da kazu da Jehova koristi aktuelne aktere za svoje ciljeve, sto je mrsav dokaz jer je krajem 18 veka Rasel "prilagodio" tumacenje Biblije potrebama tvorca agende NOVI SVETSKI POREDAK , Rotschildu. Daklem, aktuelni dogadjaji zadnjih decenija pokazuju da se Rotschildova agenda i Biblijska "tumacenja" "slucajno" poklapaju............................dovoljno da se zna ko je i zasto adaptirao tumacenje Biblije svojim potrebama.
A to je samo jedan mikron dokaza ko su Rotschild, Biblija, JS.

prema Jovanu, zivimo u vremenu obracuna sotonske "dvoglave zveri" i nebeske armije andjela.
Nije tesko "dvoglavu neman" identifikovati kao tandem anglo-amerika , buduci da su vekovna delovanja ove dve tiranske drzave dokaz da se radi upravo o tog DVOGLAVOJ AZDAJI........opisanoj u Bibliji.
Tako da, nemo se sikiras, "dvoglava zver" pada a ne "svetlost sa istoka".
Druga zver je Merika ne prva...

Ali nemo sekiras i plasis.
Prva zver nema 2 glave vec 7.
I 10 rogova.

Otkrivenje 17,3I uvede me duh u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova.

Otkrivenje 13,1I stadoh na pijesku morskome; i vidjeh zvijer gdje izlazi iz mora, koja imaše sedam glava, i rogova deset, i na rogovima njezinijem deset kruna, a na glavama njezinijem imena hulna.

pa demontaza religija je otpocela jos od pre neku deceniju.........ubacenim CIA agentima koji su "skrnavili" religije u ocima vernika, bilo pedo.filstvom, bludnickim zivotom, aferama, ..............nijedna veca religija nije ostala postedjena . Na zalost, "izvodjaci radova" na unistenju religija su isti oni koji su izvodjaci radova na globalnom politickom planu sa ciljem uspostavljanja jednog planetarnog carstva sa vladajucom Rotschild dinastijom
Nije to to
Pad religije tek predstoji
A JS se drze izvornog ucenja Boga
i protiv agenda su bilo kakvih ljudskih
Bolje gledaj crkvu kolko je zastranila
A Biblija prorice pad religije u buducnosti.

Druga zver je Merika ne prva...

Ali nemo sekiras i plasis.
Prva zver nema 2 glave vec 7.
I 10 rogova.

Otkrivenje 17,3I uvede me duh u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova.

Otkrivenje 13,1I stadoh na pijesku morskome; i vidjeh zvijer gdje izlazi iz mora, koja imaše sedam glava, i rogova deset, i na rogovima njezinijem deset kruna, a na glavama njezinijem imena hulna.
pominje se i "dvojac" u Bibliji.........pitaj Aeternum.

Nije to to
Pad religije tek predstoji
A JS se drze izvornog ucenja Boga
i protiv agenda su bilo kakvih ljudskih
Bolje gledaj crkvu kolko je zastranila
pa nisam mislio bukvalno da ce religija da padne sa ormana i razbije se u paramparcad.
Osipanje vernika je proces "predvidjen" u agendi..............a bez vernika nema ni finansiranja a bez finansiranja ni verskih objekata, ni svestenstva, ni propovedanja............

pa nisam mislio bukvalno da ce religija da padne sa ormana i razbije se u paramparcad.
Osipanje vernika je proces "predvidjen" u agendi..............a bez vernika nema ni finansiranja a bez finansiranja ni verskih objekata, ni svestenstva, ni propovedanja............
Nije pad religije osipanje
Nego potpuna zabrane religije ukidanje religije - rel institucija.
to tek predstoji...
i to je pocetak velike nevolje u okviru koje dolazi Isus da sudi i Armagedon. kao zavrsni Bozji rat.

pominje se i "dvojac" u Bibliji.........pitaj Aeternum.
Pa drugo je dvojac drugo da zver o kojoj pricamo ima 2 glave.
.
Inamo 2 zveri.
Prvu i drugu.

1 zver.

Druga zver.

One saradjuju zajedno.
Ov druga vrsi uticaj na ceo svet da ptihvati prvu.
Otkrivenje 13,11I vidjeh drugu zvijer gdje izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.

Nije pad religije osipanje
Nego potpuna zabrane religije ukidanje religije - rel institucija.
to tek predstoji...
i to je pocetak velike nevolje u okviru koje dolazi Isus da sudi i Armagedon. kao zavrsni Bozji rat.
pa kad 50 posto vernika napusti religiju, ko ce da se suprostavi politicarima da zabrane religiju ?
Daklem, osipanje je preduslov za zabranu.

Pa drugo je dvojac drugo da zver o kojoj pricamo ima 2 glave.
.
Inamo 2 zveri.
Prvu i drugu.

1 zver.

Druga zver.

One saradjuju zajedno.
Ov druga vrsi uticaj na ceo svet da ptihvati prvu.
Otkrivenje 13,11I vidjeh drugu zvijer gdje izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
pa dobro ne facaj se za svaku rec. Bitna je sustina a to je da je u Bibliji predvidjen pad amerike i engleske i to u ovim danima prepoznatim iz Biblije.

pa dobro ne facaj se za svaku rec. Bitna je sustina a to je da je u Bibliji predvidjen pad amerike i engleske i to u ovim danima prepoznatim iz Biblije.
Izvini, ali vazni su detalji.
Ne bavimo se nagadjanje.
Nije predvidjen.
Pad merike i Evrope u papstva je predvudjen tek prilikom Hristovog drugog dolaska.
Dotle ne.
Vatikan pada malo pre Hristovog dolaska..
Evropa ce mu spaliti sve crkve i ustanove.
Prvo ce ga podrzati.
A nacisto biva unisten tokom 2 dolaska.

Back
OSZAR »