Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 88.520
Ima objašnjenje i zato.. proguglaj, upravo su otkriveni krivci za imitaciju tog topa.
Дај објашњење да сви читамо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima objašnjenje i zato.. proguglaj, upravo su otkriveni krivci za imitaciju tog topa.
Bio je u predsedništvu
to je onaj LRAD koji kaže Dačić da je mali, može i u ranac.
Malo se igrao predsednik crtaća.
Ni meni ne serviraju u krevetu..Дај објашњење да сви читамо.
19.11 hIako diskutujemo o nečemu nepostojećem, dakle tračamo.. pitanje?
U koliko sati se desio taj "zvučni udar"?
Ti izgleda Paula promašila profesiju.. ali nikad nije kasno da počneš da pišeš SF članke, pa i romane.Ne, on kada je video da je protest pri kraju, tišina je, propao mu plan da neko upadne u skupštinu, sećate se već šta je pričao da će se desiti, pa će on da odreaguje, i onda je jednostavno iz pakosti morao da prekine tu tišinu. Rekao ajde malo tamo po ulici dejstvuj, čisto da se malo zbune i pobegnu, da im pokažem da se ne mogu sa mnom zaebavati... I onda se cerekao kao i ovi u Informeru...
Zaboravio sam na Usatog Monstruma. Eto, time je misterija jos veca. Ne znam njegov teroristicki nadimak.Има један опаснији.
Андреј је онако више одраније познат Жандармерији...![]()
Tebi je jasno da je ministar policije priznao da MUP ima TE SISTEME? Nakon sto je LAGAO da ih nema?Iako diskutujemo o nečemu nepostojećem, dakle tračamo.. pitanje?
U koliko sati se desio taj "zvučni udar"?
Odlično.. sada samo zamijeniš aktere i to je to.19.11 h
Ne, oni .. kad su vidjeli.. bla, blaNe, on kada je video da je protest pri kraju, tišina je, propao mu plan da neko upadne u skupštinu, sećate se već šta je pričao da će se desiti, pa će on da odreaguje, i onda je jednostavno iz pakosti morao da prekine tu tišinu. Rekao ajde malo tamo po ulici dejstvuj, čisto da se malo zbune i pobegnu, da im pokažem da se ne mogu sa mnom zaebavati... I onda se cerekao kao i ovi u Informeru...
Ti izgleda Paula promašila profesiju.. ali nikad nije kasno da počneš da pišeš SF članke, pa i romane.![]()
Ne vredi!!Tebi je jasno da je ministar policije priznao da MUP ima TE SISTEME?
Дакле, да закључимо: Да ли је надстрешница реконструисана?
E samo tu nadstreanicu nismo rekonstruisali..
E samo taj zvucni top nismo kupili..
Pogledajte prilog 1700182
Mozes u politicare - prosla si test! Samo jos da dodas "idem tetki da odnesem zvucni top".I jeste i nije
Kako kad.
Sve zavisi na šta misliš
Sve zavisi šta smatraš rekonstrukcijom
Nije
I jeste
Malo je dodato ponešto, ali to nije rekonstrukcija![]()
Ok.. shvatam. Ni ovdje kod mene mnogi nisu oduševljeni sa Dodikom, ali to ne znači da treba da rušimo svoju republiku.Pa da ti kažem, ako ti ne poznaješ predsednika Srbije jer ne živiš ovde, mi ga poznajemo. Slušamo ga, vidimo ga kada je ushićen, kada se raduje, kako se svađa, on je na nivou deteta od 10tak god što se emocija tiče, ili manje. Tako da je ovo prosto tako prirodno mu leži, da ne mož da omane
Bolesno!!!Nikakve upotrebe ovih sredstava nije bilo
samo smo ih malo izneli napolje da ih proluftiramo.
Nikakve upotrebe ovih sredstava nije bilo
samo smo ih malo izneli napolje da ih proluftiramo.
Oni su počeli da ubijaju svoje građaneOk.. shvatam. Ni ovdje kod mene mnogi nisu oduševljeni sa Dodikom, ali to ne znači da treba da rušimo svoju republiku.
Za sve postoji način i rešenje, a to su izbori. Ne nasilje, ne blokade, ne da se medjusobno koškamo, mrzimo.. narod je taj koji će odlučiti a ne neke grupe i udruženja.
Šta hoćeš ovim da kažeš?