Vučić: Nemamo zvučni top! Dačić: Imamo!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, on kada je video da je protest pri kraju, tišina je, propao mu plan da neko upadne u skupštinu, sećate se već šta je pričao da će se desiti, pa će on da odreaguje, i onda je jednostavno iz pakosti morao da prekine tu tišinu. Rekao ajde malo tamo po ulici dejstvuj, čisto da se malo zbune i pobegnu, da im pokažem da se ne mogu sa mnom zaebavati... I onda se cerekao kao i ovi u Informeru...

E samo tu nadstreanicu nismo rekonstruisali..
E samo taj zvucni top nismo kupili..
:hahaha:
Screenshot_2025-03-19-14-28-11-198_com.android.chrome-edit.jpg

Ne, on kada je video da je protest pri kraju, tišina je, propao mu plan da neko upadne u skupštinu, sećate se već šta je pričao da će se desiti, pa će on da odreaguje, i onda je jednostavno iz pakosti morao da prekine tu tišinu. Rekao ajde malo tamo po ulici dejstvuj, čisto da se malo zbune i pobegnu, da im pokažem da se ne mogu sa mnom zaebavati... I onda se cerekao kao i ovi u Informeru...
Ti izgleda Paula promašila profesiju.. ali nikad nije kasno da počneš da pišeš SF članke, pa i romane. :hahaha:

Има један опаснији.

Андреј је онако више одраније познат Жандармерији... :per:
Zaboravio sam na Usatog Monstruma. Eto, time je misterija jos veca. Ne znam njegov teroristicki nadimak.

Inace evo predloga - da od sada svi pocnemo da nazivamo sve pripadnike vlasti i one koji su im "bliski" tj koji ih stite, recimo Glavnog Tuzioca, TERORISTIMA. Razlog je prost - ONI TO JESU. I treba im jasno staviti do znanja da mi, narod, to o njima i mislimo.

Iako diskutujemo o nečemu nepostojećem, dakle tračamo.. pitanje?
U koliko sati se desio taj "zvučni udar"?
Tebi je jasno da je ministar policije priznao da MUP ima TE SISTEME? Nakon sto je LAGAO da ih nema?

Onda je izjavio "ali nisu korisceni". I sta sad, posle laganja da ih nema, pa ispalo ima, da mislimo o izjavi da ih "nije koristio" - ispasce da JESU KORISCENI.

Odlično.. sada samo zamijeniš aktere i to je to.
Ne, oni .. kad su vidjeli.. bla, bla :mrgreen:

Ti izgleda Paula promašila profesiju.. ali nikad nije kasno da počneš da pišeš SF članke, pa i romane. :hahaha:

Pa da ti kažem, ako ti ne poznaješ predsednika Srbije jer ne živiš ovde, mi ga poznajemo. Slušamo ga, vidimo ga kada je ushićen, kada se raduje, kako se svađa, on je na nivou deteta od 10tak god što se emocija tiče, ili manje. Tako da je ovo prosto tako prirodno mu leži, da ne mož da omane

Pa da ti kažem, ako ti ne poznaješ predsednika Srbije jer ne živiš ovde, mi ga poznajemo. Slušamo ga, vidimo ga kada je ushićen, kada se raduje, kako se svađa, on je na nivou deteta od 10tak god što se emocija tiče, ili manje. Tako da je ovo prosto tako prirodno mu leži, da ne mož da omane
Ok.. shvatam. Ni ovdje kod mene mnogi nisu oduševljeni sa Dodikom, ali to ne znači da treba da rušimo svoju republiku.
Za sve postoji način i rešenje, a to su izbori. Ne nasilje, ne blokade, ne da se medjusobno koškamo, mrzimo.. narod je taj koji će odlučiti a ne neke grupe i udruženja.

Ok.. shvatam. Ni ovdje kod mene mnogi nisu oduševljeni sa Dodikom, ali to ne znači da treba da rušimo svoju republiku.
Za sve postoji način i rešenje, a to su izbori. Ne nasilje, ne blokade, ne da se medjusobno koškamo, mrzimo.. narod je taj koji će odlučiti a ne neke grupe i udruženja.
Oni su počeli da ubijaju svoje građane
masovno daju otkaz neposlušnima
mi smo solidarno društvo
mi ne tsvljamo glavu u pesak
ne ruđi se republika mirnim protestima
oni ruše državu, on je preuzeo ingerencije koje mu ne pripadaju, oni su opljačkali zemlju, uzimaju kredite koje nećemo moči otplaćivati, oni uništavaju sve.
Njihovu decu su sklonili, ne idu u državne škole niti se leče u državnim bolnicama.
Ako je to vama kul, nama nije.
Srbija je zemlja slobodnih ljudi.
Ne mrzimo ljude već laž, krađu,
podigla se Šumadija, podigao se jug, to ne vidite jer gledate režimske medije
Kradljivce i lopove treba naterati da poštuju zakone. Nek srede izborne liste pa da idemo na izbore ! biće oduvani !

Back
OSZAR »