Vučić: Nemamo zvučni top! Dačić: Imamo!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Analitičar NASA stavio tačku na lažnu aferu "Zvučni top"!​

Kris Metmen, nekadašnji šef tehničkog odeljenja pri NASA, stavio je tačku na lažnu aferu "Zvučni top".​

Prema njegovim rečima, snimci pokazuju neku vrstu zbunjenosti i alarma.

- Ne pokrivaju uši od bola kao da postoji neko akustično oružje. Obično ovakve stvari izazivaju reakciju pokrivanja ušiju, a ne vidite da to rade. Postoji neka vrsta buke ili sirene visokog decibela, i ne čujete to nužno na videu - objašnjava naš sagovornik.

https://www.sd.rs/vesti/drustvo/vid...-strucnjak-nasa-izneo-nove-tvrdnje-2025-03-19
*****************************************************************************************************************************************************

I NATO ima izgleda nekakve kvazi stručnjake :think:
Saće,te u red izvinjenja..? :mrgreen:

Замислимо да није звучни топ.

Ако није, шта јесте?

У почетку је ненадлежник причао да је антидрон пушка, онда се ућутао и сад нико од надлежних не каже какав је то звук који је изазвао стампедо.

Ако није, шта јесте?

У почетку је ненадлежник причао да је антидрон пушка, онда се ућутао и сад нико од надлежних не каже какав је то звук који је изазвао стампедо.
haha
anti dron puška
kakav glupan je naš predsednik :hahaha:

Ако није, шта јесте?

Polemišeš o nečem imaginarnom.. nepostojećem.
Ko je vidio taj "zvučni top"? Dokaz?

Za to "vrijeme"neki tamo stoji ispod nekog borića i drma ga rukama.. :eek::hahaha:

OD DANAS ZAHTEVI TREBA DA SU OSTAVKA MINISTRA POLICIJE I PREDSEDNIKA DRZAVE.

Ostavka je vrlo, vrlo blaga rec za ono sto treba da se desi toj dvojici ZA POCETAK, a onda jos par desetina hiljada njihovih SAUCESNIKA U TERORIZMU.
Samo da rezimiramo sta su ta dvojica radila u poslednim danima:

- Predsednik je sejao strah, paniku i PRETNJE sa javnih medija o sukobima i napadima, cas preteci da ce to raditi protestanti (sto studenti, revolucionari, opozicionari, gradjani - menjao je stalno aktere) cas da ce DRZAVA pa cak i ON da udara svom silom
- Postavili su ZAJEDNO kriminalce i policiju u park gde su bili Caciji, sto je sve nelegalno - niti su oni smeli da kampuju u tom parku, niti je policija trebala i smela da obezbedjuje KRIMINALCE dovedene u park
- Ceo cirkus sa Cacilendom je raskrinkan - eno posle protesta tamo nema vise nikog, sto jasno govori da je to bila cista namestaljka da se Hulja zastiti tim nesrecnicima i onim traktorima
- Dovodjenje gomile traktora i pravljenje zida od njih cak i na kolovozu, pri cemu su mnogi bili bez registarskih tablica - ovo je zesci prekrsaj
- Policija NE REAGUJE UOPSTE na sve te traktore bez registarskih tablica do momenta kada je protest zavrsen, umesto da ih IZ ODMAH sklanja odatle i kazni one ciji su i/ili koji su ih tu postavili
- Koriscenje zvucnog topa na mirnim gradjanima tokom odavanja poste poginulima cutanjem - monstruozno
- Laganje da to oruzje nemamo i da time nije ni korisceno
- Priznavanje da IMAMO oruzje koje je NELEGALNO, ali ga navodno nisu koristili (na majke mi) - ne znas da li da se smejes ili da places. Samo da dam primer, zamislite da mi, kao gradjani, imamo kod kuce ono sto se zove "zolja" iliti rucni bacac granata, sto je naravno nedozvoljeno i koliko znam ima ih samo vojska, cak ne ni policija, i ja to javno priznam tipa "pa da, imam ja to kuci, kupio sam, ali ne koristim - keve mi", sta mislite sta bi se desilo sa mnom posle sat vremena od takve izjave? E pa to treba da se desi i ovoj bandi
- pretnje gradjanima koji su doziveli taj napad i imaju posledice da to ne smeju da pricaju i da prijavljuju u bolnicama probleme koji su posledica tog napada, i obelezavanje tih gradjana i slanje njihovih podataka BIA-i

Znaci kao sto sam rekao, ne znas da li je gore da lazu da nemaju zvucni top a imaju, da imaju a nije zakonski dozvoljeno, ili da kazu da ne znaju ko je koristio i sta (bilo da ga imaju ili nemaju) - jednostavno ne znas sta je od ta tri gore.

Da rezimiram, nasa "vlast" je posle protesta 2020. godine kupila nedozvoljeno oruzje za koje nema "dozvolu" (zakon) za posedovanje i koriscenje, iskljucivo radi sopstvene odbrane, razoruzala narod posle one nesrede u Ribnikaru da se narod ne bi svetio toj istoj vlasti, dovela kriminalce u park i nezakonito dovezla traktore sa i bez tablica i postavila oko tog parka, delom I NA KOLOVOZU, dovela POLICIJU da STITI te iste KRIMINALCE, koji su svi zajedno zapravo trebali da stite VELEIZDAJNIKA ******OG, koristila je to NEDOZVOLJENO oruzje PROTIVZAKONITO, LAGALA je potom da ga nema i da nije korisceno, PRIZNALA potom da ima to oruzje ali da nije korisceno i na kraju maltretirala povredjene gradjane odbijanjem da ih primi u bolnice, pretnjama da ce biti hapseni ako kazu da imaju probleme i obelezavanje u medicinskim kartonima da su bili na protestu i slanje njihovih podataka BIA-i.

Na osnovu SAMO OVOGA (ne pominjemo nadstresnicu, Jovanjicu, Krusik, Savamalu, Cvijana, Ivanovica, izdaju KiM, EXPO itd itd itd) ja apsolutno bez ikakve sumnje zakljucujem da imamo posla sa TERORISTICKO-KRIMINALNOM ORGANIZOVANOM GRUPOM KOJA RADI NA NASILNOM RUSENJU USTAVNOG PORETKA REPUBLIKE SRBIJE.

Na osnovu ovoga nasa ustavna i zakonska obaveza i pravo je da tu bandu onesposobimo svim mogucim sredstvima. U tom cilju pozivam policiju a i vojsku da urade ono sto im je ustavna i zakonska obaveza, i sto im je posao na kraju krajeva, i da uhapse sve pripadnike te teroristicko-kriminalne grupe, inace cemo to uraditi mi, gradjani.

Haha
Glupan i tupan :maramica:

FB_IMG_1742390489096.jpg

Jesi pokrio uši rukama u tom trenutku? To je nesvjesno-odbrambeno dejstvo da se čovjek zaštiti od štetnih djelovanja.
Zuji li ti u ušima?
Jeli ti mučnina u stomaku?
POsle toga obavezno dolazi glavobolja.. ?

Šta bi?

Нисам покрио уши, али сам чуо ненормалан звук. Нешто попут камиона или авиона и тај звук се приближавао присутнима. Почео је у петнаестоминутне тишине.

Е, сад, ти, као и увек, срећеш са основне теме коју сам започео својим постом. Ти хоћеш мени да доказујеш да то није звучни топ, а ја сам поставио питање (погледај у својој поруци цитат моје поруке), шта је изазвало тај звук и зашто надлежни не одговоре шта је звук изазвало. Ако није звучни топ, нешто јесте, а надлежни не кажу шта јесте, а звук је био јак и ненормалан и изазвао је стампедо. Лично сам чуо и присуствовао.

Нисам покрио уши, али сам чуо ненормалан звук. Нешто попут камиона или авиона и тај звук се приближавао присутнима. Почео је у петнаестоминутне тишине.

Е, сад, ти, као и увек, срећеш са основне теме коју сам започео својим постом. Ти хоћеш мени да доказујеш да то није звучни топ, а ја сам поставио питање (погледај у својој поруци цитат моје поруке), шта је изазвало тај звук и зашто надлежни не одговоре шта је звук изазвало. Ако није звучни топ, нешто јесте, а надлежни не кажу шта јесте, а звук је био јак и ненормалан и изазвао је стампедо. Лично сам чуо и присуствовао.
kog boli k što si ti lično čuo i prisustvovao brt kad predsednik Ćacijevcima priča da se nije desilo? :D
zar stvarno veruješ svojim ušima i očima a ne Nenu iz Ćacilenda i Vučiću? :cool:

Neka.. sve je to za ljude.

Po snimku, ispade da je top na sred srede ulice i da ljudi bježe lijevo i desno??
..a topa nigdje??

ПОјавиле су се слике топа у дворишту скупштине.

Сад..да ли је нигде или негде..да је ненормалног звука било, било је.

А шта га је произвело, ред је д анадлежни кажу.

ако ћуте, значи да су сумње оправдане.

ПОјавиле су се слике топа у дворишту скупштине.

Сад..да ли је нигде или негде..да је ненормалног звука било, било је.

А шта га је произвело, ред је д анадлежни кажу.

ако ћуте, значи да су сумње оправдане.
Ima objašnjenje i zato.. proguglaj, upravo su otkriveni krivci za imitaciju tog topa.

Back
OSZAR »