Вучић је оптужио студенте да су испоручили Милошевића у Хаг – иако већина њих тада није ни рођена

Vucic je onakav kakav vecini odgovara.
Ne smeta mu slobodno tumacenje istine nit manipulacija.
Da je uspeo da iskontrolise lopuze ostao bi dozivotno
Ja verujem da bi predstavio svojeg klona verziju koja ima 18 godina....za nekoliko godina...

Нису блокадери само студенти, већ и организатори тих блокадера и они који их хушкају на протесте, а они су итекако били рођени пре 2001 године.

Нису блокадери само студенти, већ и организатори тих блокадера и они који их хушкају на протесте, а они су итекако били рођени пре 2001 године.
Daj dokaze.

Jel ja to citam da Srbi zahtevaju cistu inkubator situaciju????
Srbi i ciste situacije....ooooooo , experti za uprostavanje do besmisla bi hteli cistu situaciju....

Dajte ljudi , jel moze ikako bez budalastina..,

Svaka stvar nosi sa sobom neistomisljenike, koji rade na nekom cilju zajednicki....i opozicija je isto na istom mestu uvrnuta, oni bi da svi imaju bas jednako misljenje o svemu i da se jedan drugom podvuku....
To je oznaka slabih osoba, koji drugacije i ne mogu da odrade bilo sta....politicke gliste....mozda je bolje reci crvi , gliste mogu da budu prilicno zilave i uspravne...

Ja jos nisam video grupu vecu od 20 ljudi , posao , grupa, hobisti , a da su svi istomisljenici...stvarni , a da razmisljaju , moze kod zombija...tu sam video hiljade njih.

Ali npr na bilo kom poslu , sve i da im obezbedis idealno okruzenje i jasnu viziju najbolje verzije, ne moze to da se uklopi u psihologiku svakog...nikako ...
Neko voli da lenstvuje, neko da dobije vece pare, sami su kontra sebi , to svi znate, bez da ih neko pita ili ubedjuje..

I sad mi tu ovde nastupate kao treba biti jedinstven i istomisljenik..a svaki Srbin je protiv sebe bar 30%...(sto glupljji to je vise sukoba unutrasnjih)

Strašno.
Usudjujete se da ga optužite da laže
A svi znamo da on nikada nije slagao
Ma penzosi kazu , nek laze lazu i drugi....

Ima dobre namere kad laze i kad krade, krade da bi nama bilo bolje....laze da bi mi sutra navikli da ne znamo sta je istina, jos ako uzme slobodu i da ubija one koji bi nam naneli stetu , to ce biti prava staljin varijanta i onda ima da bude orgazma....

Nije samo on lud..

Ako pogledas eksperte....videces da su prepuni supljih teorija, bez stvarno uocene osnove..

Npr ako uzmemo pojam psihologija, a izbacimo pojam psihologika, odjednom postaje nejasno sve u vezi psihologije grupe....i onda se prave razne nakaradne teorije i objasnjenja koja se lepe, ljudi ne vide nesto uverljivije nego se zalepe za takve gluposti...

Prepuni mediji i svi dodaju svoje, zarad popularnosti i prodje..

Evo ti primer kako sakata i invalidna logika moze da bude interesantna kao tacna, a ne kao polaz za pocetak obrazovanja o psihologiji i sociologiji...
Ne zeli se ucenje sociologije od pocetka, nego na brzaka, kursisti..

Ne volim da linkujem lose primere ali ovde sam morao , da bi videli koliko je zagadjen prostor medijski i mentalni , u Srbiji.

28. Jun je bio zadnji datum pred istek roka i zato je tad isporucen, zato sto se cekalo do samog karaja. Nije bilo nikakve namere.
A da su na vidiku nekakve promene i da postoji drugi pol danasnje politike na vlasti, onda bi se studenti obratili sa "Izrucenje Milosevica Hagu nije nikakav los potez, vec dobar", ali toga nema ni na vidiku...Oni ce se sa predsednikom medjusobno preganjati o tome ko je izdajnika srpskog roda, ko je izdao svetosavlje i slicno...

Jos da ubedis da je vecina na krsti od moderatora staracka, pa da ti prodje teorija...
Не мора по правилу да стари и старији људи буду за АВ, као што имаш и младих који су за АВ, али углавном је такава подела.
Велика је разлика ако нека старија особа је дититално писмена. Замисли да сви старци имају приступ овом форуму ... па не би могло да се живи од њих и њиховог ботовања.
Зато ми имамо често нереалне анкете овде.

U suštini ovde je jasno zašto ova retorika. :per:

Screenshot_2025-06-12-14-17-22-515_com.android.chrome-1.jpg

А ко хушка блокадере на протесте, ваљда они имају своје име и презиме ? Ко то финансира из Србије, ваљда они имају своје име и презиме ? Ко то са запада финансира блокадере, ваљда они или њихове организације имају своје име ???

Како то да ЕУ свим силама подржава АВ, а у исто време неко из ЕУ хоће да руши АВ.

:super:

daa, to je odgovor - MEDIJI-

Sve to napravili mediji ( i pola naroda ludim,.. i da je Vučić najbolji, iako baš nije dobar,.. )
A mladi ne gledaju TV, pa još nisu poludeli,..
Па чак и ако гледају, не гледају АВ шоу. Не занима их политика. Млади гледају ТВ медије у оној мери у којој им интернет пресипа то ђубре (или не мора да буде политичко ђубре, рецимо неки интервју који није одрађен у подкасту, него у некој ТВ емисији), а то се не може упоредити са пензионерима који кукају зашто им је укинут телетекст. Еј човече, па они су остали у тој ери телетекста.
Па питај ове младе данас, већина неће ни знати шта је то.

Back
OSZAR »