Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.984
Amaa, ljudi, sluša onog ko ga podržava na vlasti i prodaje im resurse i koncesije.Sam Vucic vodi prozapadnu politiku, to je nas zvanicni kurs
Koliko znam prikljucenje EU nije proruska politika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amaa, ljudi, sluša onog ko ga podržava na vlasti i prodaje im resurse i koncesije.Sam Vucic vodi prozapadnu politiku, to je nas zvanicni kurs
Koliko znam prikljucenje EU nije proruska politika
Ja verujem da bi predstavio svojeg klona verziju koja ima 18 godina....za nekoliko godina...Vucic je onakav kakav vecini odgovara.
Ne smeta mu slobodno tumacenje istine nit manipulacija.
Da je uspeo da iskontrolise lopuze ostao bi dozivotno
Daj dokaze.Нису блокадери само студенти, већ и организатори тих блокадера и они који их хушкају на протесте, а они су итекако били рођени пре 2001 године.
Ma penzosi kazu , nek laze lazu i drugi....Strašno.
Usudjujete se da ga optužite da laže
A svi znamo da on nikada nije slagao
Postoje.Ti si jedan od takvih.Da li stvarno postoje ljudi koji sede ispred tv-a i gledaju ovu emisiju i potvrdno klimaju glavu
na, "Studenti su isporucili Milosevica u Hag"
Postoje.Ti si jedan od takvih.
Не мора по правилу да стари и старији људи буду за АВ, као што имаш и младих који су за АВ, али углавном је такава подела.Jos da ubedis da je vecina na krsti od moderatora staracka, pa da ti prodje teorija...
А ко хушка блокадере на протесте, ваљда они имају своје име и презиме ? Ко то финансира из Србије, ваљда они имају своје име и презиме ? Ко то са запада финансира блокадере, ваљда они или њихове организације имају своје име ???Нису блокадери само студенти, већ и организатори тих блокадера и они који их хушкају на протесте, а они су итекако били рођени пре 2001 године.
Па чак и ако гледају, не гледају АВ шоу. Не занима их политика. Млади гледају ТВ медије у оној мери у којој им интернет пресипа то ђубре (или не мора да буде политичко ђубре, рецимо неки интервју који није одрађен у подкасту, него у некој ТВ емисији), а то се не може упоредити са пензионерима који кукају зашто им је укинут телетекст. Еј човече, па они су остали у тој ери телетекста.
daa, to je odgovor - MEDIJI-
Sve to napravili mediji ( i pola naroda ludim,.. i da je Vučić najbolji, iako baš nije dobar,.. )
A mladi ne gledaju TV, pa još nisu poludeli,..
ima a gde?Koje bre editovanje ima cela emisija
Sta gde ima, hoces da ti uploadujem celu emisiju pa sanjaj ti.ima a gde?
u vašim snovima
И овај ваш нови кер пропаганде и он је едитован ? Где их само налазите ... испред Максија ?ima a gde?
u vašim snovima