Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 61.753
E, pa eto vidis. Ne kazem da se treba plasiti, ali mozda se ipak neko i plasi.Pa da i njega ubiju ko stambolića, đinđića, ivanovića, ćuruviju i mnoge druge novinare?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, pa eto vidis. Ne kazem da se treba plasiti, ali mozda se ipak neko i plasi.Pa da i njega ubiju ko stambolića, đinđića, ivanovića, ćuruviju i mnoge druge novinare?
Neko.u policijiOptuzivao je drzave za obojenu revoluciju - NIJE IMENOVAO DRZAVE.
Sad je imenovao policiju - NIJE NAVEO IMENA NITI NEKOGA UHAPSIO.
Lazov ne prestaje.
ta tvoja ljubav je idolopoklonstvo, idolatrija, pravis kult od jednog bednika, a zasto to radis?> jer si bezboznica, da verujes u Boga, nikad ne bi glorifikovala bednika i kukavicu kakav je avSam si odron jer mi dajes reputacije cim ti se nesto svidja, a kad ne, onda vredjas vrlo bezobrazno. Zivis u Americi, briga te i ne poznajes prilike.
Prihvati se sam ako je jednostavno, svako ko se posle Djndjica prihvatio, kao da se necega plasio, to sam rekla.
Iskompleksirani covece.
Мислиш да медицина нема решење?Zasto doktore?
a ti jedes hleb na pola budjav ili voce na pola trulo, ne bacas ih?Neko.u policiji
Neko u crkvi
Neko u sudstvu
Ne svi.
Da su svi.pao.bi.kruska.
imenovace neku tetkicu...Optuzivao je drzave za obojenu revoluciju - NIJE IMENOVAO DRZAVE.
Sad je imenovao policiju - NIJE NAVEO IMENA NITI NEKOGA UHAPSIO.
Lazov ne prestaje.
Gledaj sebe.Мислиш да медицина нема решење?Pogledajte prilog 1736768
ali nikako da upre prstomNeko.u policiji
Neko u crkvi
Neko u sudstvu
Ne svi.
Bude na kraju resenje doga hahaa ti jedes hleb na pola budjav ili voce na pola trulo, ne bacas ih?
pitam, jer kazes da se pada ili odbacuje kada istruli i ubudja se 100%, sve i SVI.
Ni ja se ljudima ne klanjam, samo mogu da ih razumem, nepismeni funkcionalno stvore!u tome i jeste problem, sto sam ja "sektas", a vi kojima je av idol vi ste mejnstrim
ja se ljudima ne klanjam, a kamoli jednom av-u, valjda se razumemo, koji smo tip licnosti, ti i ja, vi idete za vodjom, kao copor, a meni vodja ne treba, pre bih lutao stranputicama nego da me vodi bednik i kukavica kakav je av
panicnijiVučić svakim danom sve poremećeniji.
raspravljas se uzaludNi ja se ljudima ne klanjam, samo mogu da ih razumem, nepismeni funkcionalno stvore!
Rekao je - Hrvatska.ali nikako da upre prstom
recimo ko je to sa zapada finansirao obojenu revoluciju...
aj reci mu da upre prstom ili da vise ne k.enja da prostis
jesi li ozbiljna ?Rekao je - Hrvatska.
Nije ali se sumnja, na osnovu svega do sad, s pravom.jesi li ozbiljna ?
jel to zvanicno ?ima neki dokaz o tome da je to rekao , link ?
voli decu, muza, kucnog ljubimca, prirodu, ... po svom izboru! ali, ne, ti biras da volis av-a, a to si nasledila iz titoizma, kada ste voleli "njega", i sve je isto samo njega nema... ja sam to idolopoklonstvo, a zapravo bezboznistvo spoznao jos u osnovnoj skoli,a ti mozda tek sada spoznajes, jer kazes ipak da sam delimicno u pravu, priznajesNego ste naucili tu mantru na krusevima NVO, "kult licnosti", "kult licnosti"
da, priznajes polovinu svega sto kazem bar, a drugu polovinu tek sada mozda uvidjaspa ga upotrebljavate i kad treba i kad ne treba.
Ma skloni se bre, ti ne priznajes ni Bibliju u celosti!voli decu, muza, kucnog ljubimca, prirodu, ... po svom izboru! ali, ne, ti biras da volis av-a, a to si nasledila iz titoizma, kada ste voleli "njega", i sve je isto samo njega nema... ja sam to idolopoklonstvo, a zapravo bezboznistvo spoznao jos u osnovnoj skoli,a ti mozda tek sada spoznajes, jer kazes ipak da sam delimicno u pravu, priznajes
da, priznajes polovinu svega sto kazem bar, a drugu polovinu tek sada mozda uvidjas
molim te ,manimo te ''sumnje'' sns bratije... i kolko su u ''pravu''Nije ali se sumnja, na osnovu svega do sad, s pravom.
i ti si do pre neki mesec pricao kako je neandrej nevin, a kriv samo milos, pa si se obratio, sta sad njoj solis pamet dok i nju obracam kao sto sam tebe obratio?raspravljas se uzalud
dzaba...Ni ja se ljudima ne klanjam, samo mogu da ih razumem, nepismeni funkcionalno stvore!
Nego ste naucili tu mantru na krusevima NVO, "kult licnosti", "kult licnosti" pa ga upotrebljavate i kad treba i kad ne treba.
А на крају и самог себе.Sve gi je pobedio
I istok i zapad i sever i jug i mafiju i studente i vojsku i policiju i ....
sve ce to da ispendreci ivica gljivica, on stoji iza drzavnog udara, ne znam zasto ga aljek jos nije sredio cim se izlanuo za zvycni top, sada je bar jasno da radi psihu iza ledja, i rusi drzavuДобра ствар је што су контроверзни бизнисмени и сијасет пословних људи који раде у оној зони иза ивице закона уз Председника...па он има снаге да се одупре полицији и војсци која је кренула на њега.