Vučić optužio i policiju da je učestvovala u navodnom državnom udaru

Sam si odron jer mi dajes reputacije cim ti se nesto svidja, a kad ne, onda vredjas vrlo bezobrazno. Zivis u Americi, briga te i ne poznajes prilike.

Prihvati se sam ako je jednostavno, svako ko se posle Djndjica prihvatio, kao da se necega plasio, to sam rekla.

Iskompleksirani covece.
ta tvoja ljubav je idolopoklonstvo, idolatrija, pravis kult od jednog bednika, a zasto to radis?> jer si bezboznica, da verujes u Boga, nikad ne bi glorifikovala bednika i kukavicu kakav je av

i onda se vajkas, da su su svi kukavice, da se ja prihvatim da ga zamenim? ili djindjica? znaci, nisi realna uopste, ludujes samo

Мислиш да медицина нема решење?
farmacija.JPEG

u tome i jeste problem, sto sam ja "sektas", a vi kojima je av idol vi ste mejnstrim
ja se ljudima ne klanjam, a kamoli jednom av-u, valjda se razumemo, koji smo tip licnosti, ti i ja, vi idete za vodjom, kao copor, a meni vodja ne treba, pre bih lutao stranputicama nego da me vodi bednik i kukavica kakav je av
Ni ja se ljudima ne klanjam, samo mogu da ih razumem, nepismeni funkcionalno stvore!

Nego ste naucili tu mantru na krusevima NVO, "kult licnosti", "kult licnosti" pa ga upotrebljavate i kad treba i kad ne treba.

Nego ste naucili tu mantru na krusevima NVO, "kult licnosti", "kult licnosti"
voli decu, muza, kucnog ljubimca, prirodu, ... po svom izboru! ali, ne, ti biras da volis av-a, a to si nasledila iz titoizma, kada ste voleli "njega", i sve je isto samo njega nema... ja sam to idolopoklonstvo, a zapravo bezboznistvo spoznao jos u osnovnoj skoli,a ti mozda tek sada spoznajes, jer kazes ipak da sam delimicno u pravu, priznajes
pa ga upotrebljavate i kad treba i kad ne treba.
da, priznajes polovinu svega sto kazem bar, a drugu polovinu tek sada mozda uvidjas

voli decu, muza, kucnog ljubimca, prirodu, ... po svom izboru! ali, ne, ti biras da volis av-a, a to si nasledila iz titoizma, kada ste voleli "njega", i sve je isto samo njega nema... ja sam to idolopoklonstvo, a zapravo bezboznistvo spoznao jos u osnovnoj skoli,a ti mozda tek sada spoznajes, jer kazes ipak da sam delimicno u pravu, priznajes

da, priznajes polovinu svega sto kazem bar, a drugu polovinu tek sada mozda uvidjas
Ma skloni se bre, ti ne priznajes ni Bibliju u celosti!

Добра ствар је што су контроверзни бизнисмени и сијасет пословних људи који раде у оној зони иза ивице закона уз Председника...па он има снаге да се одупре полицији и војсци која је кренула на њега.

Добра ствар је што су контроверзни бизнисмени и сијасет пословних људи који раде у оној зони иза ивице закона уз Председника...па он има снаге да се одупре полицији и војсци која је кренула на њега.
sve ce to da ispendreci ivica gljivica, on stoji iza drzavnog udara, ne znam zasto ga aljek jos nije sredio cim se izlanuo za zvycni top, sada je bar jasno da radi psihu iza ledja, i rusi drzavu

Back
OSZAR »