Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 31.199
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Who cares, sankcije da im lupe svi da cekaju za vize od 2 ujutru ispred ambasade s cebetom
vala sta nam to pa treba is murice
Mogu samo da zamislim za kakve nas budale smatraju,posaljes Marka Djurica za ambasadora....Zasad su nam Ameri "izvezli" tj isporucili 2 Srbina... ex robijasa i ex drzavnog tuzioca...
1) Sitnog prevaranta Roda Blagojevica...
i
2) Novog Ambasadora Srbina ex Tuzioca...
Kakvu nam (i kome...) sublimativnu poruku s time šalju....možemo da nagađamo....
Nismo ni mi njima ostali duzni...
Poslali smo im žutog lopova ŠuNATOvca...
I Ameri sta ce...kad su videli šta i koga smo im izvezli...odmah nam digli carine...
...
Niti šta uvozi niti izvozi.A sta to Srbija izvozi u Ameriku osim naroda???
![]()
Ispao je glup kao i obično...
Ispao je glup kao i obično...
Ako smo preživeli Klintona preživećemo i TrampaBožija kazna. Valjda će se brojni Trampovi obožavaoci ovde malo opametiti.
Mi njemu generalštab, on nama najveće carine. Baš lepo.Ako smo preživeli Klintona preživećemo i Trampa![]()
Србија има позитиван трговински биланс са САД и то негде око 160 милиона $. Није то не знам колика цифра али је позитивна и ок је то....
Prvi uspesi novog Ambasadora Srbije ŠuNATOvca
Ne treba zaboraviti ni posetu Informeru lobiste Roda Blagojevica
Трамп увео Србији царине на увоз! Од нас су горе прошли само Лаос и Камбоџа!
https://srbin.info/ekonomija/tramp-...-prosli-samo-laos-i-kambodza/#google_vignette
...
Pa neka smanje naše sa 74%, smanjiće i oni, dobro bi mi došao neki polovnjak iz usa dosta su jeftiniji nego iz EU.Mi njemu generalštab, on nama najveće carine. Baš lepo.
Njihovi auti baš nisu poznati po kvalitetnoj izradi, ali kako hoćeš. Ne preporučujem.Pa neka smanje naše sa 74%, smanjiće i oni, dobro bi mi došao neki polovnjak iz usa dosta su jeftiniji nego iz EU.
jeftinije je uvesti vagen iz USA nego iz EU da su carine iste.Njihovi auti baš nisu poznati po kvalitetnoj izradi, ali kako hoćeš. Ne preporučujem.
Jedino ako je Vagen napravljen tamo, ali bilo je tu problema. Kako hoćeš. Nemoj zaboraviti da nisu svi delovi isti.jeftinije je uvesti vagen iz USA nego iz EU da su carine iste.
Апсолутно, јер смо ми за њих толико мали да смо буквално статистичка грешка и све што увезу од нас могу, исто то, да нађу где хоће.kad sam pisao o narandžastoj prevari mnogi me nisu shvatali ozbiljno
https://forum.krstarica.com/threads/narandzasta-prevara-donald-tramp.1021298/
boli njega k za Srbiju realno
To kada i ako naši smanje carine, bitni delovi su isti.Jedino ako je Vagen napravljen tamo, ali bilo je tu problema. Kako hoćeš. Nemoj zaboraviti da nisu svi delovi isti.
Осетиће Застава оружје ово. Ми извозимо у САД око 45 милиона $ годишње оружја.Veliki udar na Zastava oruzje.