Tramp uvodi Srbiji carine na uvoz

Who cares, sankcije da im lupe svi da cekaju za vize od 2 ujutru ispred ambasade s cebetom
vala sta nam to pa treba is murice

Zasad su nam Ameri "izvezli" tj isporucili 2 Srbina... ex robijasa i ex drzavnog tuzioca...

1) Sitnog prevaranta Roda Blagojevica...
i
2) Novog Ambasadora Srbina ex Tuzioca...

Kakvu nam (i kome...) sublimativnu poruku s time šalju....možemo da nagađamo....

Nismo ni mi njima ostali duzni...
Poslali smo im žutog lopova ŠuNATOvca...:lol:
I Ameri sta ce...kad su videli šta i koga smo im izvezli...odmah nam digli carine...:thumbdown:

...

Zasad su nam Ameri "izvezli" tj isporucili 2 Srbina... ex robijasa i ex drzavnog tuzioca...

1) Sitnog prevaranta Roda Blagojevica...
i
2) Novog Ambasadora Srbina ex Tuzioca...

Kakvu nam (i kome...) sublimativnu poruku s time šalju....možemo da nagađamo....

Nismo ni mi njima ostali duzni...
Poslali smo im žutog lopova ŠuNATOvca...:lol:
I Ameri sta ce...kad su videli šta i koga smo im izvezli...odmah nam digli carine...:thumbdown:

...
Mogu samo da zamislim za kakve nas budale smatraju,posaljes Marka Djurica za ambasadora....

...

Prvi uspesi novog Ambasadora Srbije ŠuNATOvca 💪

Ne treba zaboraviti ni posetu Informeru lobiste Roda Blagojevica 💪

Трамп увео Србији царине на увоз! Од нас су горе прошли само Лаос и Камбоџа!​

https://srbin.info/ekonomija/tramp-...-prosli-samo-laos-i-kambodza/#google_vignette

...
Србија има позитиван трговински биланс са САД и то негде око 160 милиона $. Није то не знам колика цифра али је позитивна и ок је то.
Највише извозимо делове за индустријску опрему (црева, делови за пумпе и компресоре..) , аутомобилске гуме, намештај, електричне компоненте за ауто индустрију, оружје и муницију.
Увозимо посебне делове за аутоматику, увозимо делове за индустријску опрему и медицинске инструменте као и брикете од угља за тент.
Оволике царине погодиће нашу привреду јер смо ми врло мали и економски доста слаби.

Jedino ako je Vagen napravljen tamo, ali bilo je tu problema. Kako hoćeš. Nemoj zaboraviti da nisu svi delovi isti.
To kada i ako naši smanje carine, bitni delovi su isti.
A i već sam imao oko 2005 polovni auto kupljen ovde uvezen iz USA automatika sa full opremom za to vreme,
a kod nas ih još uvek prodavali klot sa onim ručicama za prozore.

Poslednja izmena:
1743667798241.png

Back
OSZAR »