Napad kosovske policije na srpskog maturanta

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gorska​

24.05.2025 • 19:53
Pre briselskog
Pre briselskog sporazuma nisu smeli da kroce u severni deo. Ali kako rece vodja sad je 5:0 za nas, bez obzira sto im je sve na tacni dao. av eksponent zapadnih kolonizatora!
IZDAJA!
https://www.srbija.gov.rs/cinjenice/283757 <<<Briselski sporazum sa sajta vlade Republike Srbije.
Ovo je bio dobar korak u smirivanju tenzija u južnoj srpskoj pokrajini.Pošto šiptari u startu nisu prihvatili prvu tačku sporazuma(osnivanje zajednice srpskih opština) država je krenula sa diplomatskom borbom za povlačenje priznanja tzv.Kosova.Inače,nemoj zaboraviti da im nad glavom stalno visi rezolucija 1244 po kojoj je AP Kosovo i Metohija sastavni deo republike Srbije,iza čega stoje i stalno na to potsećaju zapadne lešinare upravo Rusi.A Rusi imaju pravo veta.I biće kako oni kažu jer su ovih dana mnogo jaki.

https://www.srbija.gov.rs/cinjenice/283757 <<<Briselski sporazum sa sajta vlade Republike Srbije.
Ovo je bio dobar korak u smirivanju tenzija u južnoj srpskoj pokrajini.Pošto šiptari u startu nisu prihvatili prvu tačku sporazuma(osnivanje zajednice srpskih opština) država je krenula sa diplomatskom borbom za povlačenje priznanja tzv.Kosova.Inače,nemoj zaboraviti da im nad glavom stalno visi rezolucija 1244 po kojoj je AP Kosovo i Metohija sastavni deo republike Srbije,iza čega stoje i stalno na to potsećaju zapadne lešinare upravo Rusi.A Rusi imaju pravo veta.I biće kako oni kažu jer su ovih dana mnogo jaki.
ipak, briselski sporazum je predlozio i nastavio da odradjuje izdajnicki sistem u srbiji.

prvo vlast 2010 a potom vlst 2012...
''gde ja stadoh ti produzi''

sistem = pozicija plus opozicija

МУП издао налог за хапшење полицајца који је напао српског матуранта​

677z381_677z381_Ministar-unutrasnjih-poslova-Ivica-Dacic.jpg

(Фото А. Васиљевић)
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је Министарство унутрашњих послова издало налог за хапшење Дилота Брахимија, полицајца привремених институција у Приштини, који је у петак физички напао и повредио српског средњошколца, као и да ће Брахими бити ухапшен када буде био доступан српској полицији, од данас па надаље, без застаревања кад год то буде било могуће.

“Министарство унутрашњих послова је издало налог за хапшење Дилота Брахимија, полицајца привремених институција у Приштини, који је јуче физички напао и повредио српског средњошколца на обележавању краја школске године у Северној Митровици. Брахими ће бити ухапшен када буде био доступан српској полицији, од данас па надаље, без застаревања кад год то буде било могуће”, изјавио је Дачић, саопштено је из МУП-а.

Припадници тзв. косовске полиције су у петак у северном делу Косовске Митровице физички напали српског матуранта, извукли га из колоне матураната, стезали за врат и малтретирали, обраћајући му се на албанском језику.
Javi kad ga budu uhapsili.

Министарство унутрашњих послова Републике Србије издало налог за хапшење Дилота Брахимија, шиптарског терористе, који је у петак физички напао и повредио српског средњошколца, као и да ће Брахими бити ухапшен када буде био доступан српској полицији, од данас па надаље, без застаревања кад год то буде било могуће.
ha, ha, ha...taj Brahini, moze da dodje u Srbiju, u bilo koji grad i nece biti nista...nasi izdajnici su potpisali i sprovode briselski sporazum

Predstava
Da se htelo nesto ozbiljno ne bi imali uniforme, ne bi se svrckali sa oruzjem ...

Zar nece da ga odlikuju, posto napad na srpsku mladost ovde tumace idioti kao junastvo
Polomili devojci vilicu - junaci
A da, mozda hoce da ga hapse jer je blag, samo malo davio
Представа где су погинули људи и представљени као терористи.
Uvek i na svakom mestu sam za mir i slogu među narodima. Na Kosovu Srba i Albanaca, u Ukrajini između Rusa i Ukrajinaca.

Međutim, politika ljubavi nije popularna kod političara i kod povodljivih međeda.
Политика љубави са Албанцима је губљење времена.

МУП издао налог за хапшење полицајца који је напао српског матуранта​

677z381_677z381_Ministar-unutrasnjih-poslova-Ivica-Dacic.jpg

(Фото А. Васиљевић)
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је Министарство унутрашњих послова издало налог за хапшење Дилота Брахимија, полицајца привремених институција у Приштини, који је у петак физички напао и повредио српског средњошколца, као и да ће Брахими бити ухапшен када буде био доступан српској полицији, од данас па надаље, без застаревања кад год то буде било могуће.

“Министарство унутрашњих послова је издало налог за хапшење Дилота Брахимија, полицајца привремених институција у Приштини, који је јуче физички напао и повредио српског средњошколца на обележавању краја школске године у Северној Митровици. Брахими ће бити ухапшен када буде био доступан српској полицији, од данас па надаље, без застаревања кад год то буде било могуће”, изјавио је Дачић, саопштено је из МУП-а.

Припадници тзв. косовске полиције су у петак у северном делу Косовске Митровице физички напали српског матуранта, извукли га из колоне матураната, стезали за врат и малтретирали, обраћајући му се на албанском језику.
Окачити мачку о реп.

Хроника
Михаило Меденица: Издао си, хуљо, па ћутиш! Власт по сваку цену је твоја "најскупља реч"
недеља, 25. мај 2025.

medenica.jpg

Не тиче те се.

То су тамо нека туђа деца.

Туђи Срби.

Туђе сузе.

Туђа земља.

Издао си, хуљо, па ћутиш.

Нека даве, ти ћеш се и даље “борити” ко лав- победниче свих пораза!

Нека даве, ти ћеш мученички уздисати пред камерама: “Само нека покушају…”

Ево, хуљо, покушали су по ко зна који пут, и опет ће, јер издао си, Јудо!!!

Саслужујеш свему што оно псето Курти чини!

Исте хуље истих господара!

На истоме ланцу, исто месо кидате – СРПСКО!

Но, не мари – имаш ти свој “Газиместан” и своје “Обилиће” по парковима, под шаторима, под фантомкама…имаш ти своју најскупљу српску реч: власт по сваку цену!

Нека је Србије таман да ти фотеља стање на њу – довољно је, све остало је на продају!

Vucic-izdajnik-1024x683.jpg

Ћутиш хуљо и док по Бујановцу сеире у славу крвника Лешија, некаквог командата оних крволока што су се закитила српским главама на југу Србије!

Нема везе, далеко је Бујановац, довољно далеко од фотеље и камера у које ћеш бесно стискати лажљиве усне и заклињати се да нико више неће смети на Србина…

Но, то су неки други Срби.

Ондашњи.

Потрошни.

Прећутни.

Трампљени за фотељу, а за њу много Србије и не треба…

Колико за шаторе, безврате вуцибатине под фантомкама у њима, и тебе у фотељи, таман!

Све остало је на продају, јуначе бежанија!

Ћутиш, хуљо, да ћутњом надгласаш вриске, вапаје, плач…

Ћутиш да се газде не наљуте, да не затегну ланац, потегну корбач, припрете да ти је и то земље под фотељом превише!

Ћутиш, чекајући да Србље заћути, да заборави, да не пита, да не види, да не јаукне за својима, да не дозива Косово и Метохију, али…

Тамо где ћеш ти неба је мало, колико кроз решетке и мусаво стакло прозора…

Тамо где ћемо ми довека јесу Бистрице и Дрим, кивоти и животи који нису ни на продају ни на предају!

Суза Српчади с Косова и Метохије је наш Јордан, а не јаз који ћеш лако прегазити!

Што ти “не чујеш” – чујемо ми, све јасније!

Што је за тебе пањ- нама је праг, запамти!

Што би ти да продаш- ми смо за потомке давно откупили, и НЕ ДАМО!

Ћутиш, хуљо, али ми нећемо!

Чућеш нас све јасније и гласније!

Издао си, Јудо, али заборављаш да си газдама дужан само ти – и да Србијом мирити цех више нећеш!

%D0%92%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%9B%D0%B8%D0%9A%D1%83%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%9E%D0%A5%D0%A0%D0%98%D0%94.jpg

Твоја најскупља реч нама не вреди ништа, а наша је све што имамо!

Ти не даш фотељу – ми не дамо вечност, па види…

Србијом се нико окитио није, па нећеш је ни ти газдама даровати ко плен!

(bezcenzure.rs)

Jedina ispravna politika među ljudima je politika ljubavi i poštovanja. Tu nema izuzetaka.

Postoji jedna grupa ljudi koji to znaju, ali nažalost ima više onih drugih.
Има изузетака. Љубав и поштовање ако је узајамно, а у овом случају није. Шиптари су вековима крвнички истребљивали Србе, уништавали све што је припадало српској баштини, мучили, убијали, крали, пљачкали, силовали, вадили органе и сада врше терор.
Каква љубав и поштовање може то да обрише?

Било који договор са Шиптарима је Сизифов посао.

Има изузетака. Љубав и поштовање ако је узајамно, а у овом случају није. Шиптари су вековима крвнички истребљивали Србе, уништавали све што је припадало српској баштини, мучили, убијали, крали, пљачкали, силовали, вадили органе и сада врше терор.
Каква љубав и поштовање може то да обрише?

Било који договор са Шиптарима је Сизифов посао.
To jeste Vučićev narativ, ali veruj mi - znam malo bolje. Isto tako neki pojedinci sa njihove strane pričaju o nama.

Toliko imam prijatelja Albanaca, neki od njih istinski jesu bolji ljudi od mnogih koje znam iz Srbije.

Nemoj nikada da poveruješ u te kolektivne mrziteljske narative. Najveći procenat ljudi svugde su dobri ljudi, samo treba prići bez predrasuda.

To nije lako, znam. Ali kad se jednom navučeš na to da svima prilaziš sa osmehom i ispruženom rukom, otkriješ jedan sasvim novi svet.

To jeste Vučićev narativ, ali veruj mi - znam malo bolje. Isto tako neki pojedinci sa njihove strane pričaju o nama.

Toliko imam prijatelja Albanaca, neki od njih istinski jesu bolji ljudi od mnogih koje znam iz Srbije.

Nemoj nikada da poveruješ u te kolektivne mrziteljske narative. Najveći procenat ljudi svugde su dobri ljudi, samo treba prići bez predrasuda.

To nije lako, znam. Ali kad se jednom navučeš na to da svima prilaziš sa osmehom i ispruženom rukom, otkriješ jedan sasvim novi svet.
Могу они да буду најбољи људи, али политика њихове земље и државе је стварање Велике Албаније. Сутра да се зарати, они могу опет да буду насмејани, али то неће променити стање ствари.

Могу они да буду најбољи људи, али политика њихове земље и државе је стварање Велике Албаније. Сутра да се зарати, они могу опет да буду насмејани, али то неће променити стање ствари.
Biti dobar čovek prevazilazi i naciju i rasu i etničku pripadnost i sve ostale imaginarne granice.

Država je tu prilično klimava kategorija.

Biti dobar čovek prevazilazi i naciju i rasu i etničku pripadnost i sve ostale imaginarne granice.

Država je tu prilično klimava kategorija.
Где су били добри Албанци током етничког чишћења доле? Рата 90их? Погрома 2000их? Током проглашења независности? Током иживљавања и терорисања које се дешава и сада?
Лепо је гледати добро у другима, али треба користити искуство, разум и логику.
Албанци/Шиптари, колективно нам никада не могу бити пријатељи. Индивидуално, један на један, или можда у некој мањој групи, можда, али и то је велико питање.
Имали су сва права на КиМ, и то није било доста, наставили су са терором.
Питај те твоје Албанце, јел подржавају Државу Косово, и да ли би се борили да КиМ буде део Србије опет?

Да смо само имали војску, полицију, суд, цивилну заштиту доле, и резолуцију 1244...
Vidi ti to sa Evropom u koju se kuneš,oni se pitaju dole.Njihovi vojnici su u sastavu snaga UN.Rezolucija stoji,Rusi je čuvaju,inače bi Kosovo otišlo odavno.

Back
OSZAR »