Smenjen načelnik novosadske policije Goran Radonjić

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...elnik-novosadske-policije-Goran-Radonjic.html

o nezvanično saznaje Danas od izvora iz MUP-a.

Prema informacijama kojima raspolaže taj beogradski list, do smene je došlo zbog intervencije policije nad pristalicama Srpske napredne stranke ispred stranačkih prostorija na Bulevaru oslobođenja u nedelju.

Policija je tada intervenisala pendrecima protiv aktivista SNS-a nakon što su oni u više navrata gađali jajima i plastičnim flašama građane koji su demonstrirali ispred prostorija te stranke, a usput su pogodili i policajce.

021.rs je uputio pitanja MUP-u kako bi dobio zvaničnu potvrdu informacije.

Goran Radonjić je na poziciju v.d. načelnika policije u Novom Sadu krajem juna 2022. godine.

Pogledajte prilog 1731403
hvala kuhcu...jošjedan izdajnički ološ manje

У Новом Саду већ дуже време постоји сукоб између СНС криминалних кланова (други и не постоје), који је озваничен паљењем "Корпе" у септембру 2024.

Случано, Радоњић је чест и редован гост у дотичном ресторану, баш као и Вучевић...

Пре ће бити да је конкурентски бандитски клан искористио ово са овим СНС олошем да га скину, и да поставе свог човека.

Pa evo ja mogu to da odradim, i naravno ne sam, nego napravis tim, ali problem je , nijedan rezim te nece trpeti kao trosak dok to radis..

Jedna je cena prodati generalstab, to je sica, a druga napraviti novi sistem sigurnosti u gradu..
Jedno je kad se daju silna skladista u brdima oko Beograda, pricam o lestanima i bubanj potoku i to se razrusi , a drugo je ako ti moras ponovo da ih pravis jer je tu bilo artiljerije da se brani Beograd posteno , ne zaebancija....da ne otkrivam kako je to bilo dobro odradjeno , ja sam slucajno otkrio koliko je to dobro odradjeno...bas slucajno , nikad meni ne bi palo na pamet da je to kod nas odradjeno , a pali bi mi na pamet betonski bunkeri , skladista u brdu i slicno , to posle valter brani sarajevo padne svima na pamet, ali ne i ono sto je postojalo oko BG...

Mozda nesto jos uvek postoji...ne znam, ja kao civili sigurno nemam pristup najvisem nivou , a straza i obicni vojnici i nemaju pojma o tome sta sve imaju u krugu 2 ili 1 u bubanj potoku...Ja sam bio u bubanj potoku redovan vojnik neko vreme pa nisam imao pojma za neke stvari , dok nisam dosao u situaciju da dobijem pristup ...
Tako da napraviti selekciju , pa pozitivnu selekciju kosta puno, pa organizaciju pa dobru organizaciju pa odrzivu samoodrzivu organizaciju , to jos vise kosta..
Pa posle to uciniti manje poznatim a efikasnim, tajnim a ne neupotrebljivim, to dobro vremenom ne mora da kosta...

Ali sve to kosta puno kad se gradi nego kad se razgradjuje..
Као појединци можемо ми свашта кад оћемо. Проблем, тј. шири народни проблем је што је све код нас ишло на трзавице.

Back
OSZAR »