Kako se krade u Americi: Racun za hotelski boravak senatora Lindzi Grahama u Kijevu iznosio je neverovatnih 411.000 dolara

Amerika propada a srbija, gde se procentualno vise krade prosperira.
To samo tihi moze razumeti
Jos amerika grabi na sve strane rude i sve sto dohvati, dok srbija poklanja svima sta god ima.
A ne, i ja razumem, neverovatno jeste, ali stvarno gledas i ne verujes sta se desava...
Stalnost je tu tajna...
Stalnost i beda..

Ako imas stalnost bedne plate, to donosi prednost za zenidbu u odnosu na nestalnost jace plate, verujte mi , sigurno je tako , jer to zna svaki vojnik ugovorac, radi za bednu platu ali ce se pre ozeniti nego neko ko radi u nekoj firmi za duplo vecu platu , jer koliko god da je duplo privatnik je...

Tako da nije dobro srocena recenica..
Stvarno moze u Srbiji da svi kraduckaju a da se drzava razvija..
Ebiga , kao ovaj mentalitet naroda nastao odjednom, kao nisu kraduckali do sada , jesu ali malo , sad se prosirilo , ali i dalje bi moglo da se razvija drzava jer mentalitet je mentalitet..
Znam sve, , zvuci nemoguce, teorijski i prakticno ali moguce je, i teorijski i prakticno , samo u Srbiji , ali je moguce..

Nije u ovom obimu kao kod SNS, to sigurno nije moguce..
Cak i kod SPS kakav je sloba gurao i posle neki drugi, ali SPS bi mozda i mogao da napravi da svi napreduju a da se sretno kraducka...oni imaju talenat za te sitne kradje za narod...a krupne za glavesine....

Hoces ovo da mi pojasnis, ne razumem ovo dobro?

pa drugarice ovo bi trebalo da bude jasno svakom

americki dug raste neverovatnom progresijom sto znaci da je sadasnja americka budzetska potrosnja neodrziva i da ce ako se hitno ne srezu troskovi maksimalno amerika bankrotirati totalno

Pazi sta kaze najbogatiji covek sveta i to Pro Trampovac

Naravno baustelci i rabadzije poput @Frederick_ smatraju da znaju bolje od njega

Lindzi Grem ce da predlozi da se 1000 milijardi dolara americkog duga Kini - JEDNOSTAVNO OTKAZE z:D

Kako da se niko pre Amerikanaca nije setio ovog resenja - da kad ti dodje dug na naplatu jednostavno kazes "otkazujem taj dug" z:D

Kad ovo svetski investitori i kapitalisti procitaju sta mislite hoce li vise ili manje da investiraju u americku ekonomiju i drze dolare?

Lindzi Grem ce da predlozi da se 1000 milijardi dolara americkog duga Kini - JEDNOSTAVNO OTKAZE z:D

Kako da se niko pre Amerikanaca nije setio ovog resenja - da kad ti dodje dug na naplatu jednostavno kazes "otkazujem taj dug" z:D

Kad ovo svetski investitori i kapitalisti procitaju sta mislite hoce li vise ili manje da investiraju u americku ekonomiju i drze dolare?
Svetski rat je neizbezan.Jednostsvno,mnogo se ovakvih dzukaca,poput Lindzija,namnozilo po svetu.

aj sad trk na medjugradski sto cepa na loz ulje, pa u bg 'nako znojav i umoran i prijavi ovima dole

Screenshot 2025-06-04 at 10.37.19.png

Srbija se ne raspada

Ma jok, ne raspada se :D

Kolike su liste cekanja za operacije po drzavnim bolnicama?

Kojom brzinom raste spoljni dug? Ti šeruješ američki dug, a ne umes da razlikujes spoljni od unutrašnjeg, LOL :D

Ko će da te leči kad onemoćaš za koju godinu, a ostane jedan lekar na 20.000 ljudi?

Zašto decu lečimo SMS-om, za to nema a za Expo imaju pare?

Raspada se Srbija po svim šavovima. U narednih 25 godina za skoro petinu će se smanjiti stanovništvo.

Nemas ti blage veze sa zivotom, ali vazno da drukas za DB i sa botujes ovde po ceo dan.

Ma dobra je Raška, ima tu dobrih ljudi.

U dve glavne kafane, SNS šljam ne sme da uđe jer dobijaju batine momentalno :D
svuda ima dobrih ljudi...al' amigo, olosa ima kao nikad pre.

dal su doplezili u srbiju ko zna odakle jer nesto nije u prirodi srba iz centralne srbije da rade najgore nepodopstine...ono sitno pokvareno, da...ali danas...

pre ce biti gradjanski rat u srbiji zbog dzukela koje pominjes no svetski
Ako je svetski onda je i srpski,a srpski dzukci su samo vidljiviji za tebe nego svetski.Gradjanski rat moze da izbije samo ako su titoisti opet smislili da istrebe i ovaj milion srba koji je preziveo

Ako je svetski onda je i srpski,a srpski dzukci su samo vidljiviji za tebe nego svetski.Gradjanski rat moze da izbije samo ako su titoisti opet smislili da istrebe i ovaj milion srba koji je preziveo
ako je srpski nikako ne mora da bude i svetski...posto smo mi sto kazu komunisti moneta za potkusurivanje, u prevodu kolateralni fah idioti koje svaka dileja moze da zapali ko hepo kocku.

ako je srpski nikako ne mora da bude i svetski...posto smo mi sto kazu komunisti moneta za potkusurivanje, u prevodu kolateralni fah idioti koje svaka dileja moze da zapali ko hepo kocku.
Svetski ce se preliti naravno i ovde,mada,sa ovim stanjem vojske ocekujem istrebljenje srba veoma brzo.
Svaki narod i nacija de veoma lako pale,samo ako hoces da ih zapalis.

Nema vecih lopina od americkih z:D

Ovi nasi Sojici su totalni amateri za njih z:D

Koliko se ja razumem u matematiku ako je Vučić dao milion za 1 dan, a taj senator 411.000 onda se iz aviona vidi šta je veće. Uzgred, taj Grejem je republikanski senator pa će Tramp to morati da vidi u svojoj kući bez vađenja na Bajdena.

zbog ovoga je Mask podnei ostavku

Tramp nena snage da se ibracuna sa lopovima u sopstvenim redovima

Zato je bankrot Amerike neizbezan
Mask je dao ostavku jer ga je cela politička igranka koštala mnogo više nego što je na njoj zaradio, a mislio je da će biti obrnuto.

Back
OSZAR »