Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 71.015
A ne, i ja razumem, neverovatno jeste, ali stvarno gledas i ne verujes sta se desava...Amerika propada a srbija, gde se procentualno vise krade prosperira.
To samo tihi moze razumeti
Jos amerika grabi na sve strane rude i sve sto dohvati, dok srbija poklanja svima sta god ima.
Stalnost je tu tajna...
Stalnost i beda..
Ako imas stalnost bedne plate, to donosi prednost za zenidbu u odnosu na nestalnost jace plate, verujte mi , sigurno je tako , jer to zna svaki vojnik ugovorac, radi za bednu platu ali ce se pre ozeniti nego neko ko radi u nekoj firmi za duplo vecu platu , jer koliko god da je duplo privatnik je...
Tako da nije dobro srocena recenica..
Stvarno moze u Srbiji da svi kraduckaju a da se drzava razvija..
Ebiga , kao ovaj mentalitet naroda nastao odjednom, kao nisu kraduckali do sada , jesu ali malo , sad se prosirilo , ali i dalje bi moglo da se razvija drzava jer mentalitet je mentalitet..
Znam sve, , zvuci nemoguce, teorijski i prakticno ali moguce je, i teorijski i prakticno , samo u Srbiji , ali je moguce..
Nije u ovom obimu kao kod SNS, to sigurno nije moguce..
Cak i kod SPS kakav je sloba gurao i posle neki drugi, ali SPS bi mozda i mogao da napravi da svi napreduju a da se sretno kraducka...oni imaju talenat za te sitne kradje za narod...a krupne za glavesine....