korisnički
Aktivan član
- Poruka
- 1.954
Neka imena?To kazu strucnjaci koji se bave time
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka imena?To kazu strucnjaci koji se bave time
kao da je to bitnoNeka imena?
Kako nije bitno?kao da je to bitno
bitno da je najbolji prevod ubedljivo
Evo ja na primer znam to izucavala sam mnoge prevode i ovaj najnoviji svet prevod je najboljiKako nije bitno?
A: Ovo je najbolji prevod, to su potvrdili stručnjaci!
B: Koji stručnjaci?
A: Nije bitno, ovo je najbolji prevod.
Znaš hebrejski, starogrčki i aramejski? Upoznata si sa istorijsko-kulturnim prilikama vremena kada su tekstovi nastajali?Evo ja na primer znam to izucavala sam mnoge prevode i ovaj najnoviji svet prevod je najbolji
Anonimni jehovistički stručnjaci znaju najbolje. Organizacija je tako rekla i mora biti tako.Znaš hebrejski, starogrčki i aramejski? Upoznata si sa istorijsko-kulturnim prilikama vremena kada su tekstovi nastajali?
Objavljivala si naučne radove koji su dobili potvrdu naučne zajednice?
ne strucnjaci iz organizacije nego u svetu van organizacijeAnonimni jehovistički stručnjaci znaju najbolje. Organizacija je tako rekla i mora biti tako.
Наведи. Имена, имена...ne strucnjaci iz organizacije nego u svetu van organizacije
zna svako ko je izucavaoc Biblije
kao na primer i ja![]()
Pa koji stručnjaci (osim potencijalno tebe)?ne strucnjaci iz organizacije nego u svetu van organizacije![]()
kazem ti mnogi su priznali da je prevod Novi Svet najboljiPa koji stručnjaci (osim potencijalno tebe)?
Proverio sam šta kažu sekularni biblisti, nisu naveli prevod koji si predložila.
U Rusiji je pubno toga zabranjeno pa i hriscanstvoПревод Нови свет је судски забрањен у Русији:
Градски суд у Виборгу је 17. августа 2017. признао да је Библија у руском преводу Нови свет, издање 2007, екстремистички материјал. Библија је уврштена у Савезну листу екстремистичких материјала под бројем 4488.
Очито је бољи и од оригинала јер у Новом свету има чега нема у оригиналу.kazem ti mnogi su priznali da je prevod Novi Svet najbolji
Original ne postojiОчито је бољи и од оригинала јер у Новом свету има чега нема у оригиналу.
Колико знам у Русији су од верских организација забрањени само Јеховини сведоци. Баш се питам зашто?U Rusiji je pubno toga zabranjeno pa i hriscanstvo
to je sam odokaz da Satana vlada ovim svetom i da POROGONI PRAVE HRISCANE
TO J je prorece4no
da kao styo su Hrista progonili tako ce i njegove sledbenike u poslednjim danima
I Muhamed je njegov prorok.Тhe JHVH is Elohim and treres no other Elohim like him.
JHVH is Elohim but no other Elohim is JHVH , JHVH is unike Elohim.
Сви ти манускрипти имају минорне разлике.Original ne postoji
eto kolko ne znas kako se prevodi Biblija
Postoje manuskripti i stari spisi koji se koriste prilikom prevodjenja
i to vam je jedino sto mozete da napadnete Biblijski prevod
a Biblija je jedna
da bi svoje lazno ucenje opravdali
Daj bar pet imena...ja sam pogledao i biblisti kažu drugačije.kazem ti mnogi su priznali da je prevod Novi Svet najbolji
Јесте само не на Исусовом нивоу.I Muhamed je njegov prorok.![]()
Mojsije je za sve njih Hudini.Јесте само не на Исусовом нивоу.
Не разумем баш најбоље. Мојсије један од оних који су најавили долазак месије.Mojsije je za sve njih Hudini.![]()
Kao i danasnji svi prevodi Biblije.Сви ти манускрипти имају минорне разлике.