Da li su influenseri negativci, žrtve ili pokretači promena?

@SajaBg @ružislav molim vas, ne terajte me da počinjem sa politikom. O njoj na ovom ptf-u ne diskutujemo, ali o frilenserima bi mogli. Na ptf-u Ekonomija, npr. 🙂

@SajaBg hvala za frilensere. Malo me je zbunilo to što su jutjuberi influenseri.. Za mene su oni jutjuberi.

Zašto ljudi imaju potrebu da vrše svoju promociju na internetu? Da li je baš novac jedini motiv?

@SajaBg @ružislav molim vas, ne terajte me da počinjem sa politikom. O njoj na ovom ptf-u ne diskutujemo, ali o frilenserima bi mogli. Na ptf-u Ekonomija, npr. 🙂

@SajaBg hvala za frilensere. Malo me je zbunilo to što su jutjuberi influenseri.. Za mene su oni jutjuberi.

Zašto ljudi imaju potrebu da vrše svoju promociju na internetu? Da li je baš novac jedini motiv?

kad se politika uvukla i gde ne treba tj više je gde ne treba :fdlan: kažem ti medju jutuberima da ima mešanih fora je što neki posle duži niz godina prorede klipove tipa izadje po klip mesečno a ovako rade neki posao preko net-a... ima čak i onih koji zabatale skroz svoj kanal i prebace se da rade od kuće neki net posao ...ima i koji influensuju na jutjubu znače to ne rade preko instagrama i preko tiktoka

Back
OSZAR »