Edmund
Iskusan
- Poruka
- 5.797
Ja se najedoh ispred RTS-a samo takoFali vam deo: postupili smo po blokadnoj kuharicinemoj da zaboravljati te bitne činjenice
![]()
Sestro slatka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se najedoh ispred RTS-a samo takoFali vam deo: postupili smo po blokadnoj kuharicinemoj da zaboravljati te bitne činjenice
![]()
Juce prolazim i vidim da nema vise blokade.
Kad je dignuta i zasto?
Da li se nesto postiglo blokadom?
Da li je dignuta i blokada u Kosutnjaku?
Šta to tačno znači?Raspisan je konkurs REM-a.
Šta to tačno znači?
Kako kontam poništen je stari konkurs, mada čak ni novi ne vidim kao neku garanciju da će biti korektniji no stari?Ispunjen je glavni studentski zahtev. Odmrzmuta je zamrznuta procedura.
Srbija bukvalno nema REM od novembra.
Kako kontam poništen je stari konkurs, mada čak ni novi ne vidim kao neku garanciju da će biti korektniji no stari?
https://vreme.com/vesti/rem-nadleznosti-ovlascenja-mediji/
Ništa bitno. Sve je ostalo isto.
Pokazano je da se može.
Ljudi su se malo oslobodili.
I to je otprilike to. I dalje se udara u prazno. Fali neki konkretniji korak, plan, cilj...
Feeejk
Dok se ne izaberu kvalitetni članovi REM-a koji će raditi - ispavno/objektivno novi konkurs po meni i nema neki značaj.To nije tačno. Raspisan je konkurs za REM.
znači šteta je učinjena,deca su otrovana ,superNajverovatnije da nije. Kod omladine danas generalno važi, a to je slučaj čak i za učenike osnovnih škola, da se odlazeći predsednik Srbije dovodi u vezu sa većinom problema u društvu i državi.
To nije tačno. Raspisan je konkurs za REM.
Beše samo pretnja Miloša Jovanovića. A on je vaš. Niko više to nije pominjaoVeć je bilo pretnji od dela opozicije i blokadera u tom pravcu pa pošto se ovde protura teza da policija ignoriše kalifova naredjenja da interveniše, eto prilike da se to i definitivno dokaže.![]()
studenti inače prate rts i znaju šta REM radi. i ne samo studentiJuce prolazim i vidim da nema vise blokade.
Kad je dignuta i zasto?
Da li je dignuta i blokada u Kosutnjaku?
aj reci miIspunjen je glavni studentski zahtev. Odmrzmuta je zamrznuta procedura.
Srbija bukvalno nema REM od novembra.