K kapetanmark Legenda Poruka 54.153 četvrtak u 15:25 - Berlin u Ramazanu! #451 Svjetle li mudzahidlije u berlinu?
Simo Dubajić Aktivan član Poruka 1.802 četvrtak u 15:36 - Berlin u Ramazanu! #452 kapetanmark: Svjetle li mudzahidlije u berlinu? Kliknite za proširenje... Pričekajmo Božić.
Z zan pjer Ističe se Poruka 2.750 četvrtak u 21:43 - Berlin u Ramazanu! #453 Simo Dubajić: Vijerovo ili ne ne pijem rakiju,i nikad se nisam napio od nje. Kliknite za proširenje... bome ni ja...mene samo lose i jeftino vino obara... najaci alkohol mi uzdrma sinapse na taku pozitivu da rade ko tgv
Simo Dubajić: Vijerovo ili ne ne pijem rakiju,i nikad se nisam napio od nje. Kliknite za proširenje... bome ni ja...mene samo lose i jeftino vino obara... najaci alkohol mi uzdrma sinapse na taku pozitivu da rade ko tgv
Mystic+ Stara legenda Poruka 95.227 juče u 19:42 - Berlin u Ramazanu! #454 zan pjer: da naucis nesto najvaznije iz politicke filozofije...ko nesto stvori, taj jedini ima pravo to da rasturi. kao sfrj. Kliknite za proširenje... Crveni Sima i crvenkasti KapetanMraki to ne kapiraju ! Nisu oni napravili SFRJ iako su dobijali privilegije. Ameri su Izdali Kraljevinu i Dražu, a naoružali Broza da uspostavi kvazirepubliku da bi se tada i posle lakše upravljalo. Oni su napravili SFRJ, oni su je i rasturili !!! Crvenkaste Dileje to ne kapiraju
zan pjer: da naucis nesto najvaznije iz politicke filozofije...ko nesto stvori, taj jedini ima pravo to da rasturi. kao sfrj. Kliknite za proširenje... Crveni Sima i crvenkasti KapetanMraki to ne kapiraju ! Nisu oni napravili SFRJ iako su dobijali privilegije. Ameri su Izdali Kraljevinu i Dražu, a naoružali Broza da uspostavi kvazirepubliku da bi se tada i posle lakše upravljalo. Oni su napravili SFRJ, oni su je i rasturili !!! Crvenkaste Dileje to ne kapiraju
Mystic+ Stara legenda Poruka 95.227 juče u 19:43 - Berlin u Ramazanu! #455 Simo Dubajić: Vijerovo ili ne ne pijem rakiju,i nikad se nisam napio od nje. Kliknite za proširenje... Pa šta onda piješ, kada si tako nekorelativan sa svojim tekstovima i crven ?!?
Simo Dubajić: Vijerovo ili ne ne pijem rakiju,i nikad se nisam napio od nje. Kliknite za proširenje... Pa šta onda piješ, kada si tako nekorelativan sa svojim tekstovima i crven ?!?