Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 179.305
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne boj seAfD lezbo liderka se sigurno potajno lozi na Micu Zavetnicu i Brnabu cim toliko gura srpsku stvar.
naleteo sam pre neki dan na nekom od tv kanala na Zavetnicu i baš je pričala o ovome...da je opet pričala sa ljudima iz AfD po tom pitanju..nisam dugo gledao mislio sam da lupeta...eto neka korist i od nje...Zavetnica ispunila zadaću.![]()
Slava Brnabi,najvecoj zavodnici medju lezbejkamaAfD lezbo liderka se sigurno potajno lozi na Micu Zavetnicu i Brnabu cim toliko gura srpsku stvar.
Šta ima on da se boji? Neka se boji Mlica. Brnabi bi još i godilo.Ne boj se![]()
Lezbe su opasneŠta ima on da se boji? Neka se boji Mlica. Brnabi bi još i godilo.
Sta ovi izdajnici Nemacke i FSB placenici pa sada hoce?
Da ne zbari i Mariniku kako je krenula…Slava Brnabi,najvecoj zavodnici medju lezbejkama
Mariniki ne bi?Šta ima on da se boji? Neka se boji Mlica. Brnabi bi još i godilo.
cekaj bre malo, kaka sad zamlatnica? a kada smo doveli svabicu u usa, i instruirali je sta treba da radi, jel i tada mica bila glavna k'o za ventilatore?Zavetnica ispunila zadaću.![]()
ma ti se pecas samonaleteo sam pre neki dan na nekom od tv kanala na Zavetnicu i baš je pričala o ovome...da je opet pričala sa ljudima iz AfD po tom pitanju..nisam dugo gledao mislio sam da lupeta...eto neka korist i od nje...
ti kao da pises za informer i kurir zajedno, si siguran da si iz hrvatske?AfD lezbo liderka se sigurno potajno lozi na Micu Zavetnicu i Brnabu cim toliko gura srpsku stvar.