Mladja soma evra
Primećen član
- Poruka
- 899
Zato sto je vise nego ocigledno da su blokaderima vaznije instagram slike sa mora nego buducnost SrbijeLjudi se pripremaju za more a ne za blokade ili Vučićeve mitinge.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je vise nego ocigledno da su blokaderima vaznije instagram slike sa mora nego buducnost SrbijeLjudi se pripremaju za more a ne za blokade ili Vučićeve mitinge.
Agenti paze na jezičinu.Znam, isto tako i ja.
Зашто кришом? Моја ћерка је на правном, и сваки дан је носила књиге и ишла у читаоницу да учи. Као и многе њене колеге.studenti krišom uče da ih ne vide ćaci.
Padala kiša pa se svilenima nije kisloIli zaista jeste?
Bilo , ne bilo , Milanović je Balkanu otvorio oči .Ili zaista jeste?
Tucanu papriku na leba stavlja.Sutra akcija, a Mario na forumu.
Diže revoluciju za tipkovnicom, gleda u monitor, ne trepće.
![]()
Uz sve njegove mane, nekako mi je Kapetan pravi gospodin.Agenti paze na jezičinu.![]()
Odakle mu za tucanu?Tucanu papriku na leba stavlja.
Od mitinga u Nišu je krenuo u kontraofanzivu, najavljuje rast svih parametara i žali se da bi bilo i više samo da nisu ovi blokirali.Da se situacija umrtvila, Vucic bi raspisao izbore, i ne bi bezao od izbora kao sendvicari od jaja.
Cim ne raspisuje izbore, to je pokazatelj da je nesto trulo u vlasti diktatorskoj.
A joj dedu znam s foruma NN.Uz sve njegove mane, nekako mi je Kapetan pravi gospodin.
Poput Dede s bivšeg Index foruma, kada bi mi se tu i tamo obratio: "Od jutros ustaša Čvarak gnoji po forumu, usrao se i pelene ne menja.", a meni nakon tog upisa sve dođe milo i toplo oko srca.
![]()
Simo, mislim da ne pričamo o istoj osobi, gotovo sam siguran.A joj dedu znam s foruma NN.
Musliman iz V.Kladuše,bauštelac iz Minhena.![]()
Ovaj s foruma NN je isto bio teška provala.Simo, mislim da ne pričamo o istoj osobi, gotovo sam siguran.
Uspelo mu je jedino da duplira cene hrane u srbiji i poveća stanarine i porez. Nije pitanje dal će da padne nego kada.Od mitinga u Nišu je krenuo u kontraofanzivu, najavljuje rast svih parametara i žali se da bi bilo i više samo da nisu ovi blokirali.
Godinu i po dana mu treba da pohvata sve zabludele ovčice, ove što su kolebljivi i labavi glasači, pa će onda da raspisuje izbore.
Blago vama i vašim glavama
Možda se nešto desi u junu kako kaže profesor DJV. Kosjerić ne sme pasti.
![]()
Svima treba dati po brusilicu onu veliku i da seku metal dok im ruke ne utrnu.A onda lepo da obruse sve to i da pripreme za zavarivanje.I tako svaki dan dok im oči ne pobele.Pa ih posle dva,tri meseca pozvati na fakultet i pitati jel hoće da završavaju to što su upisali ili žele da nastave da rade sa majstorima.Pa sad mislim da se situacija nije umrtvila ali isto tako nije se ni dodatno zaoštrila i radikalizovala, već ono ajmo reći da trenutno stagnira, ono ušla je u neku uslovno rečeno mirniju fazu ali to ne znači da se umrtvila i da je stvar prestala da bude aktuelna, ono što bi neki rekli, od sad više ne pijem ali ni manje, mislim i dalje gotovo svakodnevno imamo proteste širom Srbije i stvar je svakako i dalje aktuelna i daleko od gotove, ali realno to sve već predugo traje i prosto nije realno da baš sve vreme situacija bude istog intenziteta niti da svo vreme ide nekom linearnom i uzlaznom putanjom već da varira i odvija se ciklično i amplitudno kao i sve uopstalom, takođe videli smo već dosta puta da situacija začas može da se preokrene i da se zaoštri (iako je možda u tom trenutku delovalo da ide u pravcu nekog smirivanja), tako da sigurno biće tu još i velikih skupova i velikih protesta i svašta nešto (iako sad možda deluje nekima da je situacija ušla u možda neku malo mirniju fazu).
Isto tako ako je nekim ljudima već malo dosadilo sve jer predugo traje pa su ne znam možda prestali toliko da idu na proteste, da toliko prate i komentarišu dešavanja na dnevnoj bazi i šta ja znam to ne znači da su prestali da podržavaju studente i da su prestali da podržavaju promene, to što se neki ljudi u poslednje vreme možda malo više bave sopstvenim životom i nekim svojim stvarima umesto aktuelnim dešavanjima to apsolutno ne znači da su prestali da podržavaju celu stvar i da neće već koliko sutra opet izaći na proteste, isto tako siguran sam da niko od onih više od pola miliona ljudi koliko ih je bilo 15. Marta u Beogradu ili od onih ljudi koji su protestvovali u 142 opštine širom Srbije nije se predomislio i nije u fazonu, kao eeee jbga mi smo se zajebali ipak je Vučić car i ipak smo mi za Vučića, tako da ono što je najvažnije podrška ne jenjava, ideja ne jenjava i borba itekako još traje, sad nekad će se okupiti baš mnogo ljudi, nekad možda malo manje, nekad će to biti baš napeto i uzavrelo, nekad malo mirnije i opuštenije ali podrška je i dalje tu i to je najvažnije.
Svima treba dati po brusilicu onu veliku i da seku metal dok im ruke ne utrnu.A onda lepo da obruse sve to i da pripreme za zavarivanje.I tako svaki dan dok im oči ne pobele.Pa ih posle dva,tri meseca pozvati na fakultet i pitati jel hoće da završavaju to što su upisali ili žele da nastave da rade sa majstorima.
Bolje to da rade naprednjaci na doživotnim robijama a studenti da studiraju.Svima treba dati po brusilicu onu veliku i da seku metal dok im ruke ne utrnu.A onda lepo da obruse sve to i da pripreme za zavarivanje.I tako svaki dan dok im oči ne pobele.Pa ih posle dva,tri meseca pozvati na fakultet i pitati jel hoće da završavaju to što su upisali ili žele da nastave da rade sa majstorima.
Pa da ne ulazim da li je gotovo ili nije, ali ako je gotovo , Srpski narod se posro posteno na sledecih 3,4 godine...ono bas posteno...