Вучић је оптужио студенте да су испоручили Милошевића у Хаг – иако већина њих тада није ни рођена

Poruka
17.950
Вучић је оптужио студенте да су испоручили Милошевића у Хаг – иако већина њих тада није ни рођена

Председник Србије Александар Вучић оптужио је студенте у блокади да су изручили бившег председника Југославије, Слободана Милошевића у Хаг на Видовдан.

Све ово можда и не би било толико запањујуће, с обизром на то да смо од председника Вучића навикли да га истина не оптерећује, да није реч о догађају који се одиграо 28. јуна 2001. године, кад већина данашњих студената који учествују у блокадама није била ни рођена.

„Ми смо имали ужасне дане, попут намерне испоруке председника Милошевића Хашком трибуналу на Видовдан. То једна од највећих срамота коју су блокадери учинили против државе Србије“, рекао је Вучић.

Говорећи о студентском протесту, он је како наводно „неће бити ништа“, те да, „они који га организију „немају никакве шансе“.

Он је за телевизију Прва казао и да држава уме и себе и народ да сачува, те да се нада да неће морати да то показује иако, како је казао је могуће да организатори „исправоцирају инцеденте“.

„Ова Видовдан ће бити Видовдан победе, они немају никаве шансе…без обзира колико их дође и колико су бесни“, казао је Вучић.

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...hag-iako-se-vecina-njih-tada-nije-ni-rodjena/

Безобразлук и лажи које шири ова индивидуа нема границе, али то више говори о његовим симпатизерима и гласачима и он заиста вређа њихову интелигенцију.
Али човек за паре пристане на све.

Je li ovo on opet dao podrsku tom masovnom ubici, diktatoru i olosu Milosevicu?

Ok, cekamo da pomene i Staljina, Hitlera, Maa i Lenjina u pozitivnom svetlu.

To je sledeci stepen idiotskog besmislenog udbaskog ludila.

Jel se on plasi ovih studenata i haga? 🤣

Zaista ne mogu da razumem da covek ovako nesto kaze i pored toga horde ljudi ga jos agresivnije podrzavaju
И онда ми неки замерају када један део народа називам свакаким изразима. Али човече, он је хуља и то сви знамо, али та хорда пензионера која му верује, то су били млади људи 90их који су били против Милошевића, не само против Милошевића, већ је то опет био сукоб младости против старости, прошлости против будућности.

И поред свих ратова и санкција, то Милошевићево време смрти није успело да победи тадашњу младост и будућност. Тако ће изгубити и хуља, већ се љуља.

Гледам ове Крајишнике, Милошевић им средио екскурзију за Земун, они га и даље воле и криве оне политичаре који су упозоравали какву ће судбини доживети, само због Милошевићеве антисрпске политике.
Пола нашег народа је тотално луд.

To je sledeci stepen idiotskog besmislenog udbaskog ludila.
А зашто нисмо имало то удбашко лудило пре Вучића ? Ипак је ту превише теорије завере, да удбашко лудило у БИАи је преживело ДОС, да је спавало и подржавало СРС и да је сада дошло на власт.
Да се не лажемо, проблем је само у једном човеку, а то је Вучић.

Studenti ne samo da su izručili Miloševića Hagu, već su i isključivo zaslužni za zaveru i mučko ubistvo Gaja Julija Cezara.
Ferdinanda si zaboravio, i na koga li je Hitler mislio kad se drao da su ga svi izdali?

И онда ми неки замерају када један део народа називам свакаким изразима. Али човече, он је хуља и то сви знамо, али та хорда пензионера која му верује, то су били млади људи 90их који су били против Милошевића, не само против Милошевића, већ је то опет био сукоб младости против старости, прошлости против будућности.

И поред свих ратова и санкција, то Милошевићево време смрти није успело да победи тадашњу младост и будућност. Тако ће изгубити и хуља, већ се љуља.

Гледам ове Крајишнике, Милошевић им средио екскурзију за Земун, они га и даље воле и криве оне политичаре који су упозоравали какву ће судбини доживети, само због Милошевићеве антисрпске политике.
naivni i lakoverni su prigodniji izrazi nego ludi...

naivni i lakoverni su prigodniji izrazi nego ludi...
To je odlika ovog naroda u svim epohama, izgleda. Naivni, lakoverni, glupi, ludi, maliciozni.
Ovaj narod je verovao Jezdi i Dafini i njihovim kamatama od 30%, i dizali su graju i prednje šape na svakoga ko bi im objasnio da je tako nešto neodrživo.

Sad ce i ovaj da postane blokader 🤣
IMG_20250621_093423.jpg

Najpre, slažem se potpuno.
I postavljam pitanje i sebi:
- Da li to znači da su drugi bili gori, pa je Vučić još i dobar ? (kada mu ipak veruju,.. svejedno da li ih nazivaš hordom,.. )
Jer to pola naroda je neko napravio ludim. Ko ?
----------------------
I zašto je stara (starija) generacija za sadašnju vlast i protiv promena?
---------------------------------------------------------------
A, odgovor na moja pitanja (moj odgovor) je jedn reč :) .

Kult Vucica je takav da je Sloba kriv, pa Zuti, pa Zoran Lilic, Kardelj, Tito.
Svi su sljam, a ove covek otvoreno vredja i pravi ludim a oni ko suncokret za njim.

Sutra da potpise za Kosovo svi njegovi bi slavili
Potpisao a slabo umni ga podrzavaju jer ce on da *zastiti kosovo*

Председник Србије Александар Вучић оптужио је студенте у блокади да су изручили бившег председника Југославије, Слободана Милошевића у Хаг на Видовдан.

Све ово можда и не би било толико запањујуће, с обизром на то да смо од председника Вучића навикли да га истина не оптерећује, да није реч о догађају који се одиграо 28. јуна 2001. године, кад већина данашњих студената који учествују у блокадама није била ни рођена.

„Ми смо имали ужасне дане, попут намерне испоруке председника Милошевића Хашком трибуналу на Видовдан. То једна од највећих срамота коју су блокадери учинили против државе Србије“, рекао је Вучић.

Говорећи о студентском протесту, он је како наводно „неће бити ништа“, те да, „они који га организију „немају никакве шансе“.

Он је за телевизију Прва казао и да држава уме и себе и народ да сачува, те да се нада да неће морати да то показује иако, како је казао је могуће да организатори „исправоцирају инцеденте“.

„Ова Видовдан ће бити Видовдан победе, они немају никаве шансе…без обзира колико их дође и колико су бесни“, казао је Вучић.

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...hag-iako-se-vecina-njih-tada-nije-ni-rodjena/

Безобразлук и лажи које шири ова индивидуа нема границе, али то више говори о његовим симпатизерима и гласачима и он заиста вређа њихову интелигенцију.
Али човек за паре пристане на све.
Kapira da to upija ko sunđer njegovo glasačko telo koje ne uključuje mozak. Svako drugi kad imalo sedne da analizira jednu rečenicu shvati da je to gomila nelogičnosti i gluposti

vole srbi uchepe, evo im na tacni Vucic priznaje da je uchep isto kao i ovaj sto klapce i zevzeci se....ne znam ko je znate vi , nagradjeni u USA...

Ali tako je mocno pomenuti uchepima Milosevica, to je ograzam u malom, ja se secam tih mladih uchepa i koliko su prvo svrsavali na pomen milosevica, a kasnije se energijom napajali , dok su gledali prenos iz haga...to moze ko hoce psiholoski da analizira...ali okupe se usred radnog vremena, naravno i ja sam radio u firmi gde je bilo jako jezgro tih SPS uchepa, svih generacija i onda se okupe na pauzi oko pola jedanaest i bude ih 20 svih generacija, i udri po gledanju milosevica iz haga...Sta ces pauza , nek rade sta ih ispunjava...ali zaebano se to ugnezdilo u narod....
I na selu isto bilo...

A mogu da ti naprave neprijatnost licnu ,ne probleme, nego neprijatnost koliko su emotivnni....ne svadjaju se nego emotivni ,

Poslednja izmena:
Da li stvarno postoje ljudi koji sede ispred tv-a i gledaju ovu emisiju i potvrdno klimaju glavu
na, "Studenti su isporucili Milosevica u Hag"

Ok, Usnija je htela da kaze kako u studentskim protestima ucestvuje "bivsi" rezim koji je isporucio Milosevica ali opet je izjava poprilicno sizofrena

- Da li to znači da su drugi bili gori, pa je Vučić još i dobar ? (kada mu ipak veruju,.. svejedno da li ih nazivaš hordom,.. )
----------------------
Вучић је још у радикалима проучавао све технике освајања власти, а још више је проучавао технике опстанка на власти.
Ја немам ТВ већ 15-20 година, то је за мене као радио апарат, превазиђен, али он у ТВ медијима је све прилагодио тим старцима пензосима, комплетан програм је за њих. Да може он би укинуо и смарт ТВе, јер му то угрожава власт, то више није онај медиј који може да контролише, јер било какав уплив интернета, ЈТ пре свега, руши његову пропаганду.
Дакле испирање мозгова у пуној пари. Гебелс је мало дете.

Sad ce i ovaj da postane blokader 🤣
Pogledajte prilog 1745468
Вучић је такав бескичмењак, да Трамп може да изнесе било какву лаж о Србији и Србима, а овај то прихватити без поговора.

Вучић је још у радикалима проучавао све технике освајања власти, а још више је проучавао технике опстанка на власти.
Ја немам ТВ већ 15-20 година, то је за мене као радио апарат, превазиђен, али он у ТВ медијима је све прилагодио тим старцима пензосима, комплетан програм је за њих. Да може он би укинуо и смарт ТВе, јер му то угрожава власт, то више није онај медиј који може да контролише, јер било какав уплив интернета, ЈТ пре свега, руши његову пропаганду.
Дакле испирање мозгова у пуној пари. Гебелс је мало дете.
Jos da ubedis da je vecina na krsti od moderatora staracka, pa da ti prodje teorija...

Ја немам ТВ већ 15-20 година,
:super:

daa, to je odgovor - MEDIJI-

Sve to napravili mediji ( i pola naroda ludim,.. i da je Vučić najbolji, iako baš nije dobar,.. )
A mladi ne gledaju TV, pa još nisu poludeli,..

Očigledno misli na (prozapadnu) političku opciju kojoj većina tih huligana pripada.

Sam Vucic vodi prozapadnu politiku, to je nas zvanicni kurs

Koliko znam prikljucenje EU nije proistocna politika

----------------------
Vucic je onakav kakav vecini odgovara.
Ne smeta mu slobodno tumacenje istine nit manipulacija.
Da je uspeo da iskontrolise lopuze ostao bi dozivotno

Back
OSZAR »