Ugled Srbije i Republike Srpske u svijetu

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakav odvratan post. Šta ja da imam protiv tebe?! Beznačajna si skroz.
Ugled jeste važan za normalne ljude, za kriminalce i budale nije. Pod rječju ugled može se podrazumijevati i sportski uspjeh, otkrića iz nauke, uspjeh iz medicine itd.
Ogrezla si u SNS-u. Njima nije važan ugled. Poziraju sa sendvičima i punim ustima, tuku ljude, prave od sebe budalu zaradi budale itd.
Slusaj ti,mala...ne podmeci mi ono sto ja nisam rekla.
Ugled neke drzave je vrlo relativan pojam.
I uopste nema veze sa ovim o cemu ti pricas.
Samo vojna moc danas daje "ugled".
I Hitlerova Njemacka je nekom bila ugledna.
Ali ti to ocigledno ne kapiras.
Nego prvo nauci se ponasati pa onda otvaraj teme o ugledu drzava,jer kao sto vidimo,nisi jos savladala ni kulturu dijaloga,a brines o tudjem ugledu.

Šta je povod takvom lupetanju, Simo i Stole?
Milošević i Šešelj izdali Krajinu, ali vi biste da tražite krivicu u demokratama, pa vam u tom poslu i lupetanje nije na odmet?
Volim svezu krv, ako nista drugo zbog entuzijazma da objasne simashinima i stolashinima...
Poprilicno zdrava stvar imati svez pogled na olinjale mislioce...ili sta su vec....

Mnogo bolje nego drzati u igri i one kod kojih je bonus licnih gresaka potrosen, i zacute jer nemaju vise smisla da se natpricavaju sa zlonamernima ili demagozima..
Ja u duhu pozitivizma, volim da odmah odem na klupu i prepustim igru svezim snagama...pa se vratim kasnije kad netuzijazam ozivi pravu igru..

1750187856199.png

Nego prvo nauci se ponasati pa onda otvaraj teme o ugledu drzava,jer kao sto vidimo,nisi jos savladala ni kulturu dijaloga,a brines o tudjem ugledu.
Uzmimo da je drzava firma..

Tako ce lakse biti objasnjiti ....
Firma moze biti uspesna a prilicno bezosecajna, jer je ne interesuju sitne zrtve, pojedinci koji su kolateralna steta u putu ka uspehu...
Firma moze biti ugledna, kao IBM npr, koji moze da trazi cenu za svoje proizvode kako hoce ali je ipak lider i pojam za kvalitet bio dok je postojao...doduse i sad gde postoji opet drzi neke norme...

Firma moze biti i neka propaganda kako se i dobija kad pustis da narod tumaci i analizira firmu , pa onda moze konkurencija da potura sve i svasta kao istinu..
3 manipulanta ocrne firmu , narod se primi i firma pukne, npr prica da zlatiborac u kobasice stavlja crkotine uvezene sa kosova i da to cini preko pola njihove proizvodnje cajnih kobasica koja je ozbiljno ostetila zlatiborac kao firmu....
Od elitnog proizvodjaca pre te zvake , postali su firma koja se kupuje kad je proizvod na nizem rangu cena...

Carnex i ostali nisu imali lose price o njima ali je par serija proizvoda bio tako loseg kvaliteta da je ono neverovatno , SREM sid mesna industrija koja je dobila zabranu za kvalitet svojih proizvoda , konzervi je 5x bolji kvalitet i ukus nego carnex neke serije, ono je bogu plakati , cak i da si navikao da mozes da jedes budjave konzerve u vojsci ono ne mozes da jedes, a nije bas ni cena niska..

Danas se ugled kreira medijski , otud veliki ugled Vucica, ne zbog zasluga koje je ostvario , niti zato sto je organizacioni strucnjak, kad se setim njegovog objasnjenja plana zasto su seljaci suvisni u Srbiji a jeftinije je imati arapske seljake i opet seljaci glasaju za njega, nemam ni malo deleme da li treba zaliti takve glasace i seljake uopste...covek vam objavio rat a vi ga podrzavate, ok, ...ko sam ja da vama otvaramo oci , niko...

Vojna moć u proteklom ratu na našim prostorima nije dala moć, nego prezir.
Tema je ok.
Ako ti se ne sviđa ti potraži teme humor, sva si mi smiješna.

Ugled nemamo i teško ćemo da ga povratimo, ako ikada! Kako smo ga izgubili? Kao prvo lošom politikom prema susjednim državama, pa i sopstvenim narodom. Politikom koja i danas izaziva zaprepaštenje, prezir, odbojnost svake vrste. Kome je zanimljiv Ćacilend? Jeste li svjesni koliko se time ponižava cijeli srpski narod. Laganjem, krađom, prevarama, manipulacijama svake vrste. Nemamo osnovno poštovanje od bilo koje države. O ugledu je suvišno i pisati. Ko je kriv? Mi i oni koje smo izabrali.

Jos nisu zapadnjaci provalili nivo cacilenda a kad provale, Srbija je ugasila jedno godinu dve dana, kao ozbiljna drzava...
Iskreno ja pojma nemam kako beogradjani objasnjavaju cacilend strancima...nisam pitao , jer bi onda potaknuo tu temu ...a to nije zdravo , narocito posle ponasanja koje sam video u blizini cacilenda...malo je sto je ceo beograd seljanija, jos cacijevci mora da budu u centru , to je vrh vrhova...

Vojna moć u proteklom ratu na našim prostorima nije dala moć, nego prezir.
Tema je ok.
Ako ti se ne sviđa ti potraži teme humor, sva si mi smiješna.

Ugled nemamo i teško ćemo da ga povratimo, ako ikada! Kako smo ga izgubili? Kao prvo lošom politikom prema susjednim državama, pa i sopstvenim narodom. Politikom koja i danas izaziva zaprepaštenje, prezir, odbojnost svake vrste. Kome je zanimljiv Ćacilend? Jeste li svjesni koliko se time ponižava cijeli srpski narod. Laganjem, krađom, prevarama, manipulacijama svake vrste. Nemamo osnovno poštovanje od bilo koje države. O ugledu je suvišno i pisati. Ko je kriv? Mi i oni koje smo izabrali.
Na zalost nemaju ni drugi narodi neko pamcenje, svi su kovidni....izlapeli...
Ne zna se da li je gore biti dementan ili izlapeo ovako , normalno...

Vec su zaboravili nacin ponasanja i sve sta je u ime , ne od Srba nego u ime Srba iz Srbije uradjeno u ex yu....
Srecom i ostali narodi osim hrvata shvataju da nije stanovnistvo Srbije tu imalo ucesca nego vise neke dobrovoljacke kriminalne grupe....kojima se narod bilo koje veroispovesti i nacionalnosti cinio samo kao meta za pljacku i ubijanje..

Мало мање да гледамо шта други мисле о нама, а мало више да себе унапређујемо.
Мало мање да очекујемо туђу валидацију, а мало више да прихватамо себе какви јесмо.
Биће резултата, али не док чекамо да други мисле уместо нас.

Порука генерално за појединце, не само за колективни српски народ.

Samo odugovlačenje EU da nas primi u političku porodicu je na nekin način ponižavanje i ukazivanje na to da nismo neki kapacitet da idemo u korak sa civilizacijom.
Šta sve ruši ugled jedne zemlje, u ovom slučaju Srbije i RS?
Zasijedanje Skupštine na nivou cirkuske predstave, izjave i nedolične radnje naših političara, vođe koje nas vode u prošlost i prizivaju nestabilne prilike u zemlji, stanovništvo nedoraslo demokratskoj tranziciji, nedosljedna spoljna politika, nacionalne ambicije, kriminal i korupcija, propala ekonomija, lažne vijesti, protjerivanje nepodobnih...
Ugled u svetu raste , to nije merilo eju .
Eju je ugled opao .

A kad su se granice Jugoslavije mijenjale,onda je moglo?
A slozicemo se da je Juga bila daleko jaca i ozbiljnija drzava od BiH.
Naravno moglo je u republike ne moze vise jwr nikad ne bi bilo kraja, onda treba i granice Srbije mijenjati ,Sandzak u tom slucaju treba da se pripoji BiH, Vojvodina Madjarskoj itd ,d se vrate svi ti naseljenici iz Vojvodine u Srbiju, u tom slucaju bi to bilo ispravno, Vojvodina nema nikave istorijske veze sa Srbijom.

Poslednja izmena:
Samo odugovlačenje EU da nas primi u političku porodicu je na nekin način ponižavanje i ukazivanje na to da nismo neki kapacitet da idemo u korak sa civilizacijom.
Šta sve ruši ugled jedne zemlje, u ovom slučaju Srbije i RS?
Zasijedanje Skupštine na nivou cirkuske predstave, izjave i nedolične radnje naših političara, vođe koje nas vode u prošlost i prizivaju nestabilne prilike u zemlji, stanovništvo nedoraslo demokratskoj tranziciji, nedosljedna spoljna politika, nacionalne ambicije, kriminal i korupcija, propala ekonomija, lažne vijesti, protjerivanje nepodobnih...

Ugled Srbije i RS u svijetu je kao crna ovca Evrope. Putinovci, ljubitelji autokrata

Naravno moglo je u republike ne moze vise jwr nikad ne bi bilo kraja, onda treba i granice Srbije mijenjati ,Sandzak u tom slucaju treba da se pripoji BiH, Vojvodina Madjarskoj itd ,d se vrate svi ti naseljenici iz Vojvodine u Srbiju, u tom slucaju bi to bilo ispravno, Vojvodina nema nikave istorijske veze sa Srbijom.
Naravno da moze...sve je sklono promjenama.
Samo nesto lakse,a nesto teze.
Npr.lakse se moze otcijepiti RS od BiH,nego Vojvodina od Srbije.
Takva su geopoliticka kretanja i volja naroda...nista licno.😂

Nemoj se hvaliti glupošću .

Ne bi rekao ali dobro kako ti kazes, te gluposti vam Rohil utuvio u glavu da bi sam profitirao, ne mozes nesto traziti a da ne das nesto drugima.
Pa dato je vec...Federacija BiH...😁
Dakle?
I kakve veze Mile ima s tim...
RS je postala prije njega,a trajace i posle.😀
Vidis kako ocas posla se moze razbiti tvoja dosljednost.
Jedan princip uvazavas kad tebi odgovara,ali skroz drugi kad ti ne odgovara.
Jugoslavija se moze razbiti,ali zato BiH ne moze..."jer ne moze dalje".😂
Nadam se da si svjestan kakvu si glupost izvalio.

Back
OSZAR »