Treba li studenti da od Hrvatske traze Kninsku krajinu?

A Dioklecijan? Arena u Puli? gradili Hrvati, a talijani se pojavili sa Musolinijem??? :rotf: Mađari 1848-e dižu ustanak protiv BEČA.. a NE protiv osmanlija! Hrvatska imala svoju vojsku?? SRBE iz Vojne Krajine???:rotf::rotf: Hrvatski sabor u to doba!!?? Pa o tome ti i pričam: nakon što je Ban Jelačić u krvi ugušio mađarsku bunu.. Hrvati od BEČA dobiju privilegije, pa i da osnuju svoj SABOR!!! Vidi slučajnosti.. baš 1848-e!!??? :rotf::rotf::rotf:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatski_sabor_1848.
Ma o čem ti trkeljaš?

Hrvati da ne bi ponavaljali treba da to isto ucine sa Jasenovcem, samo sto to nije toliko degradirajuce....Degradirajuce za Hrvate je oluja , ne cin oluje nego proslava oluje, degradirajuce je to sto se brani jasenovac, to je opasno i degradirajuce, jer pokazuje prikrivenu ili usadjenu zelju da se to opravda...
Aaaa tu smo mićko...tako znači. Mi hrvateki kao nešto hoćemo da opravdamo a vi nam kao nedate. Na kvarno si počeo da igraš... a mens" čini da tebi treba izgovor..dobar izgovor. Kako se ono kaže...dobar izgovor zlata vrijedi....neće da može,

Ma o čem ti trkeljaš?
Mene fascinira kolika je kod mnogih Srba dijametralno suprotna količina želje da sebe i druge uvjeravaju u svoje "znanje" i količina neznanja kojeg imaju o temama o kojima žele diskutirati. Što manje znaju, to više pametuju.

Kako se zove onaj sindrom kada je budala uvjerena da je najpametnija, a da su drugi glupi i neznalice? Uvijek zaboravim. :think:

Ti si patetični zlonamjerni kmečavac koji svoju vlastitu frustraciju želi iskaliti na nekome drugome pa tupi gluposti po cijeli dan, misleći da će ti to smanjiti taj tvoj osjećaj bijede, očaja i pakosti koji te pogoni. Ništa od toga, sinko! Zaboravi! Nećeš svoje emocionalno smeće i komplekse prebacivati na drugoga. Šic!
Nisi ti covek, nego pufonjak....ali nema veze, nisam ni ocekivao co0veka , retko je to biti covek i kad nije sve sareno.

Ja otvoreno pricam , ni po babu ni po stricevima, a ti bi da kolju , a ti da ih peres, pa ne moze to tako kod mene..

Moze kod tebe, ali ne moze kod mene..
Za sve ima ko je kriv ili kad postoji sukrivica, pa ajd onda krivi i jedni i drugi i treci , nije da nema i toga...
Ali ne moze ti proci ovo sto ti hoces, mozes ti da izmisljas da sam ja zlonameran ali nisam...niti ja zelim da se stalno i stalno ponavlja klanje ili Srba ili Hrvata, glupo mi je to ...ali neke stvari su glupe i sada, npr praviti se da ne prolaze umetnuti detalji koji sluze da zacementiraju eliminaciju Srba iz Hrvatske, , to nije genocid i nije zelja za pokoljem, ali nije bas ni cista stvar, to je spajanje nekadasnje zelje za istrebljenjem i moderne varijante za Hrvatska drzavaje drzava Hrvata u kojoj nema zivih Srba....sto ce se kad tad postsaviti...
Da nije slavljenja oluje, ne bi to tako bilo , nego bi bilo Hrvatska drzava Hrvata i kraj , zabole nas za Srbe, kacili smo se nekad, 93 i resili stvar i tacka...

Jesu li Srbi isto bili pi.zde kada nisu ustali protiv tih ustaša, umjesto što su išli u Jasenovac kao ovce na klanje? Jesi li ti svjestan kakve gluposti pišeš? Ako partizani nisu za cijeloga rata uspjeli osloboditi Jasenovac, ako Srbi nisu, čak ni uz pomoć Hrvata antifašista, poraziti ustašku vojsku potpomognutu obilato njemačkim i talijanskim vojnicima i teškim naoružanjem, zašto misliš da su Hrvati sami mogli srušiti ustaše? Rekoh ti, previše si subjektivan, zlonamjeran i frustriran da bi mogao trezveno raspravljati o jednoj ovakvoj temi.
Ok znaci tako razmislja Hrvatski um, ako ti smeta sta ti spremaju /Hrvati , sve ih pobij...ne obaziri se ni na medjunarodnu javnost ni na to da su ljudi i da medju njima ima onih koji nisu krivi , nego ih sve lepo pobij, pa si resio problem svojih koje teraju na klanje u jasenovac..

Bolesna ti logika, Srbi koji su terani u kolonama goloruki i prebijani u logore su pi.zde jer se nisu naoruzali na vreme i pobili sve Hrvate, alal vera na logici...

Nisi ti covek, nego pufonjak....ali nema veze, nisam ni ocekivao co0veka , retko je to biti covek i kad nije sve sareno.

Ja otvoreno pricam , ni po babu ni po stricevima, a ti bi da kolju , a ti da ih peres, pa ne moze to tako kod mene..

Moze kod tebe, ali ne moze kod mene..
Za sve ima ko je kriv ili kad postoji sukrivica, pa ajd onda krivi i jedni i drugi i treci , nije da nema i toga...
Ali ne moze ti proci ovo sto ti hoces, mozes ti da izmisljas da sam ja zlonameran ali nisam...niti ja zelim da se stalno i stalno ponavlja klanje ili Srba ili Hrvata, glupo mi je to ...ali neke stvari su glupe i sada, npr praviti se da ne prolaze umetnuti detalji koji sluze da zacementiraju eliminaciju Srba iz Hrvatske, , to nije genocid i nije zelja za pokoljem, ali nije bas ni cista stvar, to je spajanje nekadasnje zelje za istrebljenjem i moderne varijante za Hrvatska drzavaje drzava Hrvata u kojoj nema zivih Srba....sto ce se kad tad postsaviti...
Da nije slavljenja oluje, ne bi to tako bilo , nego bi bilo Hrvatska drzava Hrvata i kraj , zabole nas za Srbe, kacili smo se nekad, 93 i resili stvar i tacka...
Mislim da zbilja nemaš nimalo prava određivati što će tko slaviti ili raditi u svojoj kući. Smetaju i Hrvatima mnoge vaše proslave, osobito ratnih zločinaca iz WW2 i zadnjih ratova, običaji, praznici, zločinački sveci, rehabilitirani zločinci, mitomanska proseravanja i mnoge druge stvari pa vas ne tražimo da to mijenjate radi istine, morala, pravde i nas. Ne traži od drugoga ono što nećeš promijeniti kod sebe!

Ok znaci tako razmislja Hrvatski um, ako ti smeta sta ti spremaju /Hrvati , sve ih pobij...ne obaziri se ni na medjunarodnu javnost ni na to da su ljudi i da medju njima ima onih koji nisu krivi , nego ih sve lepo pobij, pa si resio problem svojih koje teraju na klanje u jasenovac..

Bolesna ti logika, Srbi koji su terani u kolonama goloruki i prebijani u logore su pi.zde jer se nisu naoruzali na vreme i pobili sve Hrvate, alal vera na logici...
Pa vi ste tako i radili. Recimo, izvršili ste teški masakr nad Albancima 1912. godine o kojem je brujao čitav planet. Nije vas bilo briga ni za međunarodnu javnost, ni za nevine, nego ste lijepo sve pobili. U WW2 su četnici također činili svirepe zločine nad civilima, uključujući i djecu. Osobito su se iskazali klanjem Bošnjaka, ali stradala su i hrvatska sela. Ni u ovom slučaju srpske četnike nije bilo briga za nevine ni za međunarodnu javnost. Nakon toga slijedi ovaj zadnji primjer u 1990-ima tijekom kojeg su Srbi dobili u svjetskoj javnosti stigmu krvoločnih koljača i sadista koji granatiranju, ubijaju, muče, siluju, kasape sve odreda, a naročito civile, žene, djecu, starce, ranjenike, bolesne i nemoćne. Ni taj put Srbe nije bilo briga ni za međunarodnu javnost ni za nevine.

Dakle, imaš bolesnu logiku. Pišeš o nečemu u čemu imate itekakvo iskustvo kao o nečemu što biste teoretski kao trebali napraviti, jer tako, tobože, misle Hrvati. Pogriješio sam. Nisi ti samo frustriran, već si i paranoičan.

Mislim da zbilja nemaš nimalo prava određivati što će tko slaviti ili raditi u svojoj kući. Smetaju i Hrvatima mnoge vaše proslave, osobito ratnih zločinaca iz WW2 i zadnjih ratova, običaji, praznici, zločinački sveci, rehabilitirani zločinci, mitomanska proseravanja i mnoge druge stvari pa vas ne tražimo da to mijenjate radi istine, morala, pravde i nas. Ne traži od drugoga ono što nećeš promijeniti kod sebe!
Naravno da imam, , ne u smislu da zabranjujem nego u smislu da vidim kakve ce posledice na nove narastaje doneti velicanje ciscenja Srba i bas poentiranje na taj datum, umesto da se Hrvati okrenu svojoj zemlji a ne naglasavanjem da su uspeli da eliminisu Srbe...

Pa vi ste tako i radili. Recimo, izvršili ste teški masakr nad Albancima 1912. godine o kojem je brujao čitav planet. Nije vas bilo briga ni za međunarodnu javnost, ni za nevine, nego ste lijepo sve pobili. U WW2 su četnici također činili svirepe zločine nad civilima, uključujući i djecu. Osobito su se iskazali klanjem Bošnjaka, ali stradala su i hrvatska sela. Ni u ovom slučaju srpske četnike nije bilo briga za nevine ni za međunarodnu javnost. Nakon toga slijedi ovaj zadnji primjer u 1990-ima tijekom kojeg su Srbi dobili u svjetskoj javnosti stigmu krvoločnih koljača i sadista koji granatiranju, ubijaju, muče, siluju, kasape sve odreda, a naročito civile, žene, djecu, starce, ranjenike, bolesne i nemoćne. Ni taj put Srbe nije bilo briga ni za međunarodnu javnost ni za nevine.

Dakle, imaš bolesnu logiku. Pišeš o nečemu u čemu imate itekakvo iskustvo kao o nečemu što biste teoretski kao trebali napraviti, jer tako, tobože, misle Hrvati. Pogriješio sam. Nisi ti samo frustriran, već si i paranoičan.
Teski masakr nad albancima....otvori temu , izborj Zrtve, opravdaj Jasenovac, to bi bila interesantna Hrvatska istorijska tema...

Mene fascinira kolika je kod mnogih Srba dijametralno suprotna količina želje da sebe i druge uvjeravaju u svoje "znanje" i količina neznanja kojeg imaju o temama o kojima žele diskutirati. Što manje znaju, to više pametuju.

Kako se zove onaj sindrom kada je budala uvjerena da je najpametnija, a da su drugi glupi i neznalice? Uvijek zaboravim. :think:
Ma nije on uveren u ništa, nego ga pucaju kompleksi.
Ja s tim nemam problema.
Hrvati su uređenija, uspešnija nacija od nas Srba, sa bogatom istorijom, kulturom, državnošću, jakom vojskom, itd.
Živ bio, ja sam Vojislav (čovek sa avatara, glavom i bradom)

Ukucaj "Do istrage (istrebljenja) vaše ili naše" pa čitaj. Da, roblje. Tako je beogradski režim, ali i ostala srpska politička elita doživljavala narode iz sastava bivše Austro-Ugarske. Kao poraženo smeće koje treba biti sretno da je živo. Hrvati su imali svoje predstavnike, ali im je prvi put otkako žive na Balkanu ukinuta država, teritorij, zastava, grb, granice, višestoljetni Hrvatski sabor koji je bio branitelj hrvatske državnosti u najcrnijim stoljećima, institucija hrvatskog bana koji je bio u nekim razdobljima povijesti toliko važan da su ga i sami Habsburgovci oslovljavali potkraljem Hrvatske. Hrvatski su političari bili omalovažavani u Kraljevini SHS/Jugoslaviji, šikanirani, a jedan je visoki predstavnik beogradskog režima javno izjavio da je Kr. Jugoslavija srpska država, da će uvijek biti samo srpska država i da nijedan Hrvat nikada neće obnašati dužnost predsjednika vlade te države. I kad batinjanja, zastrašivanja, nasilje i krađa nad Hrvatima nije bila dovoljna da smiri hrvatski nacionalni duh u monarhiji, onda je režim poslao krvnika u Narodnu skupštinu da odradi posao. A onda su ustaše i VMRO vratile milo za drago u Marseillesu. Vođu za vođu!
Koja hrpa GLUPOSTI!!??
PRVA država u Hrvata je NDH! Nekoliko ranijih utvrđenih gradova NISU bili država! I pitanje je ko je sve živeo po tim vukohebinama?? I danas imamo hercegovce. i SRBE i HRVATE itd...
Višestoljetni SABOR?? Priznao vam ga BEČ, nakon što ste pod Jelačićem u krvi ugušili mađarsku revoluciju! I nije vam obnovljen nakon što ste 4 godine žarili, palili, pljačkali, ubijali i silovali po Srbiji!!?? ČUDNO.. stvarno! :rotf::rotf:
KONJU blesavi! Pa Hrvatska, Bosna i Slovenija su bili RATNI plen Kraljevine Srbije! I trebala se i dalje zvati Kraljevina SRBIJA, a ne nekakva trula Šugoslavija, bratstvo i jedinstvo sa srboždersko koljačkim narodima!
I najvažnije: Karađorđevići su tako IZDALI i PRODALI SRBIJU za tu Šugoslaviju! A to što ste UPUCALI kralja ACU u Marselju ste napravili pametnu PEDAGOŠKU i poučnu stvar za SRBE! Platio je za VELEIZDAJU svojih predaka! Šta se Hrvatima desilo nakon toga atentata?? NIŠTA! Srbe to uopšte nije brinulo!
Šteta što niste UBILI i ono bravarsko zločinsko kopile koje vam je isto ukinulo sve i svašta.. recimo valutu KUNA, koju ste imali u svojoj PRVOJ državi NDH koju je Tito srušio i OBNOVIO Jugoslaviju.. pa ste opet ostali bez države!! itd..itd...KmEE.. KMEE...KMEE... :rotf::rotf:

Ne, tako je to kada Srbi žive u bajkama pa misle nametati čitavom svijetu (jer nitko na cijelom svijetu ne osporava to što sam napisao!) svoju verziju povijesti, odnosno pseudopovijesti. Aj odšetaj do svog stada! Nisi ti za učene stvari. ;)
Koliko je parlamentarnih stranaka i NEMACA bilo u parlamentima Čehoslovaške, Poljske bla, bla nakon DSR-a??? :rotf: :rotf: I onda, umesto da ste nakon PSR-a sretni i zahvalni što vam je dozvoljeno stranačka aktivnost, biti deoSkupštine.. vi, u saradnji sa boljševičko komunističkim sv*njama rujete i radite na rušenju Monarhije!!?? Štovam je i omogućio Staljin nakon DSR! :super:

Plenković i Pavelić dijele isti sluganski karakter i odricanje od nacionalnih interesa. Da Plenković malo prolupa pa pobije štogod Srba, Židova i Roma ne bi se više ni po čemu razlikovao od Pavelića.
AUTOGOL! Povlačiš paralele na relaciji NDH-RH??? :super: Znači, ili NI jedna NIJE država u Hrvata, ili je NDH PRVA država u Hrvata!!???:rotf:

Razočarao si me. Nisi kapacitet. Postojanje glasne i nametljive skupine, ma koliko bila brojna na nekom skupu ili događaju ni po čemu ne implicira da je njeno mišljenje ujedno i mišljenje većine građana. Može biti mišljenje znatnog broja, ali nikako se ne može rezolutno tvrditi da se radi o natpolovičnom odobravanju.
Ili: Obično glasna, nametljiva skupina ide na izbore i ODLUČUJE! Ostala, pasivna stoka sitnog zuba ne glasa i nije uopšte bitna... NENADLEŽNA je reklo bi se demokratski...Kao da ne postoje.. kao pacovi koji trčkaraju okolo... :rotf:

Dioklecijan nije bio Talijan ni po čemu. Arenu nisu gradili Talijani. Crno Vaso, fosilu stari! Ne sramoti se ovako pod stare dane! :fdlan: :lol:

Vaso, ponavljam, ne sramoti se! Hrvati imaju Sabor najmanje od 1273. godine! Nema Sabor veze s Bečom.
BRAVO! Aki sve to nisu gradili NI HRVATI! A kada su i kako ti koji su gradili to postali Hrvati, pa da je sve to bila Država u Hrvata, od nastanka Svemira!!??? :rotf:
Nađi mi nešto ranije o hrvatskom saboru.. pre dozvole Beča:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatski_sabor_1848.

Ne postoji "narodna sramota", niti narod može biti odgovoran za nešto, osobito ne hrvatski narod koji ustaše nije ni zvao, niti izabrao. Svaki zločin i zločinac imaju svoje ime i prezime i sami odgovaraju za svoje postupke. Nema skrivanja u masi i disperzije odgovornosti na sve, kako bi se sakrila odgovornost onih koji jesu krivi. Apsolutno odbijam imputaciju da su Hrvati krivi i odgovorni za Jasenovac. Za to su krivi po hijerarhiji nacisti, fašisti te ustaše na čelu s Pavelićem. Stavljati odgovornost na potomke brojnih hrvatskih antifašista i naroda koji nije birao ustašku vlast i izjednačavati situaciju Hrvata i ustaša s Nijemcima i nacistima gdje njemački narod JESTE izabrao Hitlera na vlast svojom političkom voljom je ne samo apsurdno, već i maliciozno i bezobrazno.
Jedino Srbi mogu biti 'genocidni' narod radi Srebrenice!!??? :rotf:

Vaso, ajde na pašnjak!!! 🐑🐑🐑 Ne sramoti se više!! :hej: :hej: :hej:

Evo ti JUŽNA Makedonija!!! To je suvremena karta unutrašnje podjele Grčke. Je li ti sad jasnije koliko nemaš pojma ni o čemu?!

GreeceRegionsEnglish_corrected2.png
HVALA! Ko gde živi? Grci, makedonci? Ko je gde Konstitutivan, državotvoran? Ima li prava Makedonija biti posebna država? Gde je granica te Makedonije!!?? Imamo li isto kao Severna i Južna Koreja??? :rotf:

Ako si ti u pravu (a nisi), kako to da se Mađari ponose što su zadobili vlast nad kraljevinom (Hrvatska) starijom od svoje? Pitaj Mađare! Njima je bio ponos što su sredili ugledniju i stariju kraljevinu i tim podignuli svoj imidž u Europi. To su njihove izjave! E sad, tko laže? Mađari koji se ponose osvajanjem starije kraljevine od svoje ili ti koji tvrdiš da je Mađarska nastala davno, a da Hrvatske, tobože, nije bilo? :kafa:
Ovo je neka tvoja izmišljotina??? Nigde nisam našao dokaz da su mađari išli osvajati nekakvu hrvatsku državu??? Kao da su od Big Banga živeli u tim krajevima!!?? :super: Čak imaš dokaze i dokumente da su osmanlije istrebljivali lokalno (mađarsko) stanovništvo u Panonskoj ravnici..ali niko ne spominje HRVATE!!??

Fosilu stari, nemaš ti pojma!

Zakonski čl. XII. 1868. (Hrvatsko-ugarska nagodba)
"§. 59. Obzirom na to, da su kraljevine Hrvatska i Slavonija politički narod, imajući posebni svoj teritorij i u pogledu nutarnjih svojih poslovah vlastito zakonodavstvo i autonomnu vladu, ustanovljuje se nadalje; da se zastupnici istih kraljevinah tako na zajedničkom saboru kako i u delegaciji mogu služiti i jezikom hrvatskim."

Zakon XLIV. 1868. (Ugarski zakon o nacionalnosti) (Član XLIV iz 1868.)
"...budući da svi građani Ugarske, prema načelima Ustava, tvore s političkog gledišta jednu naciju, neraskidivu cjelovitu mađarsku naciju, čiji je član svaki građanin domovine, bez obzira na nacionalnost kojoj pripada, s obzirom da, štoviše, jednakopravnost može postojati samo u službenoj uporabi različitih jezika države. Mjere ovog zakona ne protežu se na Hrvatsku, Slavoniju i Dalmaciju, koja posjeduje posebni teritorij i tvori politički posebnu naciju."

E moj fosilu, brukaš se cijelo vrijeme! Nije tebi lako. ;)
Hebe te kalendar?? A Ban Jelačič je napravio pokolj mađarskih pobunjenika 1848-e... a sve ovo navedeno je Hrvatima bila poklon-povlastica zahvalnosti od BEČA...

Netočno! Ovo je tvoja demagogija i neumjesno podmetanje laži. Hrvati kao većinska zajednica nisu ni zvali ni birali ustaše. Ustaše su Hrvatima nametnute silom, odnosno državnim udarom, i održavale su se na vlasti silom i represijom. Ne postoji bilo kakav mjerni instrument, niti politički proces koji bi označavao privolu hrvatskog naroda ili da je hrvatski narod legitimizirao ustašku vlast ili je doveo na vlast. Sve je to urađeno bez volje i izbora hrvatskog naroda, uz pomoć nacističkih i fašističkih tenkova, topova i zrakoplova. Hrvatski je narod ustao na borbu protiv fašizma i 1944. godine osnovao današnju Hrvatsku koja se aktivno borila protiv NDH. To je bio građanski rat između Hrvata i Srba antifašista protiv Hrvata i Bošnjaka ustaša. Pobijedili su ovi prvi i neumjesno je, bezobrazno i podlo od tebe negirati časnu borbu pobjednika i podmetati pobjednicima, a to su bili hrvatski antifašisti i današnja hrvatska država, krivnju i odgovornost poraženih zločinaca.
Da.. srećom, kamere su već postojale 1941-e! Nisam baš siguran, koga ovi dočekuju?? Hitlera ili Tita???:rotf: :rotf:
https://www.google.hr/search?q=doce...ate=ive&vld=cid:ce6b3d39,vid:fWY4BOIvaV0,st:0

Koliko nisi čist, vidi se po tome da si kao primjer uzeo nekakave antikomuniste za što bi se Srbi trebali posipati pepelom, umjesto velikosrpske nacionaliste koji su najmanje od početka prošlog stoljeća (masakr nad Albancima 1912., surov odnos prema nepriznatim narodima u Kraljevini SHS/Jugoslaviji i šikaniranje Hrvata, do planova o Velikoj Srbiji 1940-ih umjesto propale Kraljevine Jugoslavije, do novog buđenja velikosrpske ideologije krajem 1980-ih.
Da.da.. i 'VELIKOSRBIN' CVETKOVIĆ jednim potezom pera, 1939-e MAČEKU prepušta CELU Banovinu Hrvatsku.. buduću NDH! itd..itd... :rotf: :rotf:

Ako se dobro sjećam procjene, a mislim da jesam, ustaša ni u jednom trenutku nije bilo više od 60.000. Broj im se, tobože, povećao tek krajem rata kada su se domobrani fuzionirali s ustašama te ih je bilo oko 130.000, dakle dvostruko više, s time da domobrani NISU bili ustaše. Ako je tebi oko 60.000 do navučeno i pretjerano 130.000 isto što i narod od 3-4 milijuna onda stvarno nemamo o čemu dalje raspravljati.

Ti očito ne znaš definiciju građanskog rata.
Koji građanski rat u Hrvatskoj?? Da nisu valjda HRVATSKI partizani oslobodili Jasenovac od Ustaša!!??? :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Jesu li Srbi isto bili pi.zde kada nisu ustali protiv tih ustaša, umjesto što su išli u Jasenovac kao ovce na klanje? Jesi li ti svjestan kakve gluposti pišeš? Ako partizani nisu za cijeloga rata uspjeli osloboditi Jasenovac, ako Srbi nisu, čak ni uz pomoć Hrvata antifašista, poraziti ustašku vojsku potpomognutu obilato njemačkim i talijanskim vojnicima i teškim naoružanjem, zašto misliš da su Hrvati sami mogli srušiti ustaše? Rekoh ti, previše si subjektivan, zlonamjeran i frustriran da bi mogao trezveno raspravljati o jednoj ovakvoj temi.
Srbi su svoje napravili: Isterali su bravareve zločince iz SRBIJE još u leto 1941-e!! Kuda?? Pa u Bosnu.. NDH..NDH! I šta se onda trebalo desiti? Pa ti bravarevi teroristički banditi su, rame uz rame sa tvojih '100 miliona Hrvata-ANTIFAŠISTA :rotf: :rotf: ), trebali da poraze ustaše i oslobode Jasenovac!! :rotf::rotf:

Back
OSZAR »