Nisi ti covek, nego pufonjak....ali nema veze, nisam ni ocekivao co0veka , retko je to biti covek i kad nije sve sareno.
Ja otvoreno pricam , ni po babu ni po stricevima, a ti bi da kolju , a ti da ih peres, pa ne moze to tako kod mene..
Moze kod tebe, ali ne moze kod mene..
Za sve ima ko je kriv ili kad postoji sukrivica, pa ajd onda krivi i jedni i drugi i treci , nije da nema i toga...
Ali ne moze ti proci ovo sto ti hoces, mozes ti da izmisljas da sam ja zlonameran ali nisam...niti ja zelim da se stalno i stalno ponavlja klanje ili Srba ili Hrvata, glupo mi je to ...ali neke stvari su glupe i sada, npr praviti se da ne prolaze umetnuti detalji koji sluze da zacementiraju eliminaciju Srba iz Hrvatske, , to nije genocid i nije zelja za pokoljem, ali nije bas ni cista stvar, to je spajanje nekadasnje zelje za istrebljenjem i moderne varijante za Hrvatska drzavaje drzava Hrvata u kojoj nema zivih Srba....sto ce se kad tad postsaviti...
Da nije slavljenja oluje, ne bi to tako bilo , nego bi bilo Hrvatska drzava Hrvata i kraj , zabole nas za Srbe, kacili smo se nekad, 93 i resili stvar i tacka...