SVETLOSNO BIĆE = BOG KREATOR

Ljubo2

Iskusan
Poruka
5.435
Da bi moglo da se objasni da je Svetlosno biće Bog kreator čoveka i Čovečanstva, potrebno je objasniti i do ktaja razumeti pojam "Božansla trojednost".

Verovanje u Božansku trojednost preuzeto je od stariojih civilitacija, Sumerana, Lumerana, Atlantiđana i Starih Egipćana. Pojam "Božanska trojednost" se naklakše objašnjava pomoći hinduističkog i hrišćanskog simbola Božanske trojednosti. Pomoću ovih simbola se lako shvata pretakanje Univerzuma i kroz njegova tri priodna oblika i stanja, kao i svega onoga iz čega se Univerzm sastoji.

Pogledajte pažljivo ove sibmole dole: Svi sibmoliišu isto - pretakanje Svesti kroz njena tri prirodna oblika i stanja. Imajući n a umu da je Svest jedina prirosna sila i pojava koja postoj. Sve uz pomoć svojih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti i radnj - naprezanja, kretanja, opažanja, osečanja, pa,ćenja, mošljenja i razumevanja.

Najbolji primer tog pretakanja, pomoću kojeg sve to najlakše može do kraja da se objasni i razume, jete primer "jaje-pile-koka". Jaje pile i koka su troje, ali to troje je ipak nešto nedeljivo jedno, jer to troje proizičaze jedno iz drugog, gde imamo da je koka ujedno i uzrok i posledica jajeta, kao što je i jaje ujedno i uzrok i posledica koke.

Taj isti princip "jaje-pikle-koka" je prepoznatljiv i kod hinduističke formulacije Božanske trojednosti, Bogova, Višnua svedržitelja, Brame stvoritelja i Šive rušitelja. U primeru "jaje-pile-koka", jaje kje u sebi sadrži živu i svesnu građu od koje će da bide kreirano i pile i koka, je Bog Višnu svedržitelj. DMK molekul u jajetu, koji u sebi sarži informaciju i građi tela i jajeta i pileta i koke, koji će da bude kreator i pileta i koke i kasnije novog jajeta, je Bog Brama, kreator. A koka koja počinje da stari i na kraju umire i raspada se, je Bog Shiva rušitelj.

Hindusi veruju da su ova tri Boga samo jedan Bog i da je ovde glavni Bog Višnu, zato što Bogovi Brama i Šiva bez Višnua nisu mogući. Što je i razumljivo, jer Bog Visnu je Svest, koja raspolaže sa sedam fizičkih i psihičkih sposobnost, od koje su kreirani i i Višnu i Brama i Šiva.

Ako se ovaj princip Božanske trojednosti primeni na Hrišćamsku Božansku trojednost, isto je. Hrišćani takođe veruju da su Sveti duh, Sin i Otac takođe jedan Bog. Što je takođe razumljivo, Jer Sveti duh je Svest, koja u sebi sadrži informaciju po kojoj će od te iste Svesti da bude kreiran Univerzum sa značenjem Boga Siba, Koji će nakraju da postane Bog Otac. Koji će i sam na kraju da ostari i iza sebe ostavi seme, da bi iz tpg semena ponovo, od iste Svesti, mogao da se kreira novi Univerzum sa značenjem Boga Sina..

A pozivajući se na fundamentalnu fiziku, takođe i ova nauka je, istražujući poreklo materije. života i Univerzuma, došla do istog rezultata. Ustanovila je da u osnovi sveta stoji nematerijalnio Kvantni vakuum, iz kojega su, njegovim samopokretanjem nastali materija, život i Univerzum (teorija "Big-Bang"). Razvojnu fazu Univerzuma su nazvali imenom "Sintropaija". Sa proračunom da će jednoga dana energija Univerzuma da se potroši i da će Univerzum jednoga dana da se sruši i vrati u prvobitno stanje Kvantnog bakuuma, odmaranja i ništavila. Ovu treću, rušilačku fazu Univerzuma su nazvali imenom "Entropija".

Sve ovo što je napred rečeno, najlakše je objasniti i razumeti na principu "jaje-pile-koka". To je mini model Univerzuma i sva pravila, zakomi i nužnosti koja važe priliko, pretakanja jajeta u pile,pileta u kpku i koke u jaje, važe i za ceo Univerzum, kao i za svo velike i male stvari iz Kojih se univerzum sastoji.

U nastavku ove teme ću da objasnim trojednost čoveka kao jednog od materijalnih oblika unutar Univerzuma. Što važi i za organsku prirodu koja je takođe jedinstveno biće, zajedno sa svim biljkama, životinjama i ljudima. Slično ljudskom organizmu koji se sastoji od mnoštva ćelija i prgana.

Z primeru biljaka, životinja i ljudi, Bok kreator je DBK molekul. A Bog kreator otganske prirode na čelu sa čovelanstvom su "Svetlosna biča". O njihovom sveznanju i moćima ću da govorim kasnije malo opširnije. Naravno, dosta toga iz ličnog iskustva mojih mnogobrojnih "izlazaka iz tela" i mojih kontakata samojim "astralnim učitekjem", jednim od Svetlosnih bića, Zahvaljujući kojem i znam sve ovo što sada vama pričam. Ne kao veru, već kao nauku o Svesti i njenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti i radnji, Koja može i da se proveri i do kraja i objasni i razume.

A u međuvremenu dok i to ne objasnim, ako neko ima neku primedbu ili pitanje u vezi ovoga što sam u ovom posti rekao, neka izvolo.

kjhgkf.jpg

Ja tvrdim da smo mi već u zagrobnom životu, tj. prešli smo iz više dimenzije u ovu simulaciju u kojoj učimo kako da spiritualno pređemo na viši nivo. Kad umremo samo transcendujemo u neku višu dimenziju postojanja. U ovoj igri beskonačnosti, čovek kao vrlo neinteligentno biće ne može nikako zamisliti boga, tj. na pogrešan način zamišljaju. Ko su hrišćani, indusi, budisti, nudisti itd. te etikete ne postoje u univerzumu, to je čovečja izmišljotina jer se plaši onoga što dolazi nakon smrti fizičkog tela. Trenutno svest proživljava samu sebe u ovom trenutku u ovom fizičkom telu. Ta svest je bog. Kako doći do tog izvora? Fokusirajte se na ovaj božanski trenutak jer tu postoji sve. Niko od nas neće dožieti da bilo koji pop, papa, biskup ili zilot šta već titula nebitna, da nam objasni postojanje svega i ko smo i šta smo. Popovi su spiritualno neuki ljudi koji nikad svesno svoje fizičko telo nisu napustili niti žive u ovom trenutku.

Trenutno svest proživljava samu sebe u ovom trenutku u ovom fizičkom telu. Ta svest je bog. Kako doći do tog izvora?
Svest je jedina koja postoji i ona jeste Bog. Ali trojedni Bog, tj. Bog koji se u svim svojim oblicima pretače kroz svoja tri prirodna oblika i stanja. Jedno od tih stanja je ništavilo, tj. nematerijalni Kvantni vakuum. Iz njega polinje stvaranje Univerzuma kao drugog oblika Božanstva i stanja Svesti, Ja sada pokušavam da objasnim organsku prirodu na Zemlji i Svetlosna bića, u svojstvu Boga kreatora koja je kreiraju u. I polišaću primerima da ilustrujem njihovu moć, koja je poznata bila ljudima u prošlosti, koji su dolazili u komtakt sa Dvetlosnim nićima, čija su iskustva ljudi kasnije iskoristili za stvaranje različitih religija. KOje su u sebo saćuvale i verovanje u trojednog Boga, koje je preuzeto iz starih spisa ostalih iza nestaluih civilizacija koje su živele pre nas.
Popovi su spiritualno neuki ljudi koji nikad svesno svoje fizičko telo nisu napustili niti žive u ovom trenutku.
Verske knjige nisu ni pisali ljudi koji su imali spiritualna iskustva, već ljudi koji su slišali ljšta su oni pričali, omako kako su to oni razumeli. Sudeći po interpretacijama iskustava tih tuđih iskustava, ni oni koji su imali najdublja spiritualna iskustva, nisu do kraja razumeli ni objasnili osnovni prirodni i logički zakon, po kojem je uopšte moguće da postoji nešto a ne ništa,

Evo sada ču da citiran spiritualno iskustvo indijskog fizičara i jogija, Magharišija, tvorca svetskog pokreta za transcendentalnu meditaciju, koji se kriz meditaciju prosvetlio i došao veoma blizu otkrića Istine o postojanju života i Univerzuma. Ovo što on kaže je po mojoj oceni i mon iskustvu , istinnito, ali ovom njegovom iskazuu ipak nedostaju dokazi pomoću kojih bi ova njegova prića mogla da se proveri i do kraja objasni da može da se razume, pa i ovo što je on rekao još ivek ima značenje samo vere.

Mahariši kažže.

"„U osnovi sveta stoji ujedinjeno polje svih prirodnih zakona. To je nešto nematerijalno, vanvremensko, nemanifestovano, neaktivno. To je veliko ništa, koje je početak i uzrok svega. U njemu postoji sve, sve velike i male stvari, svi svetovi, svi oblici, svi odnosi, ali samo kao princip, kao ideja, kao latentna mogućnost. To je čista svest. I kad se deo te čiste svesti, makar i najsitnija njena čestica, izdvoji i stupi u aktivno stanje, kad postane dinamična, pretvara se u konkretnu stvar, u materiju, u biće, u svemir. To ništa ima potpunu svest o sebi, jer je čista svest. Ima ogromnu, beskonačnu moć samoorganizovanja, jer je kreativno, jer je ujedinjeno polje svih sposobnosti, svih mogućnosti. Njegova priroda je savršenstvo, sklad, harmonija, blaženstvo, i sve što nastaje iz toga zadržava tu osobinu, ostaje blaženstvo."

Ovo Maharišijevo kazivanje ipak nije ono o čemu sam ja želeo u ovoj temi da diskutujemo. Tema je "Svetlosna bia" koja kreiraju Čovečanstvo i organsku prirodu, koja imaju veliko znanje i moć i koja su jedini Bogovi sa kojima su duhovno napredni, prosvetljeni pojedinci sveto mogli da dođu ku ontakt i nazovu ih imenom "Bog". Prosto iz rauzloga ššto se Svetlosna bića, ljudima sa kojima su dolazila u komtakt, i predstavljala imenom "Bog". Čak i kad je reč o Isusu Hristu, kad govori o" Bogu Ocu". Ovo govorim iz vlastitog iskustva mojih kontakata sa mojim astralnim učiteljem, Svetlosnim bićem, koji mi se predstavio imenom "Bog" Pa mi je sada namera da iz ugla mog iskustva, onjasnim ko ili šta je ono u šta svi vernici sveta verju i zovu imenom "Bog".

Dosta new age autora fokusirano je na "svetlost", koja je samo mali deo spektra EM zračenja.

Moje razmišljanje je da je svetlost dospela u tu poziciju jer mi sasvim slučajno imamo receptore (oči) koji rade baš na toj talasnoj dužini. A realno je da taj opseg uopšte ne bude nešto poseban od drugih opsega EM zračenja.

Spektar EM zračenja je kontinuiran, fotoni samo gube ili dobijaju energiju u tom spektru idući na gore ili na dole, atmosfera najbolje propušta baš takve talasne dužine.

I dalje mi je misterija kako ljudi ne vide da svetlost nije ništa posebno u odnosu na druge EM spektre.

Dosta new age autora fokusirano je na "svetlost", koja je samo mali deo spektra EM zračenja.
Tesla je rekao: "Sve je energija, sve je elektricitet, sve je svetlost". Nije samo rekao da je sve istovremeno i Svest. Energija, elektricitet, svetlost i Svest su jedan i isti fenomen, samo opažen na različčote načine. Kafa taj femomen opažamo čulno, tada ga opažemo kao energiju, elektricitet i svetlost. A kad taj isti fenomen opaža samoga sebe u sebi, tada on spoznaje sebe kao Svest.

A imajući na umu da se energija, elektricitet i svetlost fizički uvek manifestuju kao polje koje vibrira i da ta polja mogu da budu veća koja vibriraju sporije i imaju manju gustinu i manja koja vibriraju brže i imaju veću gustinu, to podrazumeva da je Univerzum građen od različitih po frekvenciji energetskih, elektromagnetn žuvih i svesnih polja, koja mogu da egzistiraju jedna unutar drugiih, bez ometanja, na istom mesti, Kao elementarne čestice u elektromagnetnim poljima atoma, atomi u ćelijama, ćelije u u elektromagnetnim poljima, tj. aurama, biljaka, životinja i ljudi itd..

Aure biljaka, životinja i ljudi su deliči jednog od takvih polja, koji se unkarniraju na Zemlji, gradeći sebi tela od čestoca i polja koje pozajmljuju od tela planete Zemlje, i nakom smti vrih ačaju ih planeti Zemlji i vračaju se ponovo u to svesno polje iz kojeg su i došli. To polje je ono koje zovemo imenom "duhovni svet".

Sve planete u Svemiru na kojima postoji razvijen organski život imaju svoje duhovne svetove. Duhovni svet organske prirode na Zemlji je paralelan i uporedan sa odganskom prirodim na zemlji. Ime tog našeg duhovnog sveta, nisam baš siguran, ali mislim da je "Krišna" ili "Hrist", a u Otkrivenju u Bibliji nazvan je imenom "Jagnje". Naše duše koje dolaze na Zemlji i inkarniraju se, to su aure biljaka, žibotinja i ljudi.Te aura onuhvataju, i prožimaju i telepatski informatički povezuju ćelije i organe tela biljaka, životinja i ljudi u jedinstvene žive celine i bića. A kad se organska priroda razvije do kraja, a to će da bude kada se svi ljudi sveta ujedine i uspostave trani mir, tada će ceo duhovni svet da se spoji sa celom organskom prirodom i informatički, telepatski se sve biljke, životinje i ljudi spoje u jedno živo i svesno biče. Kao što ljudsja aura povezuje sve ćelije i orhane ljudskog tela u jedno živo i svesno biće. I kad se to desi, tada će da počne ono što se u Bibliji zove imenom "Novo doba" i od tada će mrtvi i živi da žuve zajedno.

Istinski čovek nije ljudsko materijalno telo, već ljudska aura. Ona igra ulogu ljudske svesti i ona je ta koja sebe zove imenom "JA". Ona može i da se spoji i odvoji od tela i bude živa i svesna isto kao i sa telom. Takođe ima isti oblik kao i telo. Ovo govorim iz vlastitog iskustva mojih mnogobrojnih svesnih izlazaka iz tela.

Svetlosna biča takođe su deo duhovnog sveta i delujučć iz njega kreiraju organsku prirodu i ljude na Zemlji. Kao što DNK molekul kreira čoveka u majčiinoj utrobi. Svetlosna bića imaju ljudski oblik i zato u Bibliji stoji "da je Boh lreirao čoveka na svoju sliku i priliku". Duhovni svet je paralelan sa materijalnim. Dovoljmo je promeniti talasnu dužinu naše svesti, tj.aure i prilagoditi je talasnoj dužini duhovnog sveta i automatski se, ne pitujući nigde, nađemo u duhovnom svetu. Iz kojem možemo da posmatramo i ovaj naš materijalni svet. Dakle i duhovni i materijalni svet su na istom mestu, samo na različitoj vibraciji. Ali mi iz materijalnog sveta ne možemo da vidimop duhovni svet, zato jer je talasna dužina naše svesti, tj. aure, prilagođena talasnoj dužini materijalnog sveta.

O Svetlosnim bićima ću da govorim kasnije.

Po principu Tetragramatona JHVH je skraćeno od Jeh Heruvim Veh Heruvim što znači da je Bog biće iz reda Kerubina ili svjetlosno svojstvo vidljivo i ono nevidljivo oku. Kroz Grm koji gori ne izgorivom Vatrom (Svjetlom) Bog se ukaza u pustinji Mojsiju to jest bit života i energije neuništiva je samo mijenja oblik esencija uvijek ostaje ista.

I kako beba od tri meseca kad umre uči?
Beba od tri meseca nije duša, već telo. Beba od tri meseca su atomi i molekuli od kojih je sagrađeno telo. Ti atomi i močekuli su čestice Svesti, koje raspolažu sa sedam fiizičkih i psihičkih sposobnosti - naprezanja kretanja, opažanja, osećanja, pamćenka, mišljenja i razumevanja, pomoći kojih mogu da čitaju i razumeju unformaciju o obliku i građi ljudskog organizma, koju ma njih prenosi DNK molekul, uzet od tela majke i oca. I po toj informaciji atomi i molekuli, koji kao hrana, voda i vazduh ulaze u majčin ofganizam, nepogrešivo će da sagrade malo ljudsko biće u majčinoj utrobi.

A duša bebe je ljudsko odraslo biće koje je već prošlo kroz više inkarnacija, koje je živečlo u duhovnom svetu. Ona je elektromagnetno žovo i svesno polje koj je imala ljudski oblik. Ona je poželela da se ponovo rodi i dobije materijalno ljudsko telo. I u trenutku rođenja tela i spajanja sa ljudskim relom, duša zaboravlja sve štp je do tog trenutka znala o sebi i svojim ranijim životima, zato što se u trenutku spajanja sa telom prrikopčala ma mozak u kojem nijjje nilo nikakvih informacija, Tek u trenutku rođenja duša počinje sve iznova da uči uz pomoć informacija koje telo počinje da sakuplja o materijalnom svetu uz pomoć čula i mozga. I kada beba od tri meseca umre, njena duša će da ponese sa sobom te informacije koje je uspela da sakupi tokom ta tri meseča života u telu. Ali će u trenutku smrti i odvajanja od tela pomovo da se seti svih svojih ranijih života i duhovnog sveta u kojem je do pre tri meseća živela. I nastaviće da uči i dalje u duhovnom svetu, pomoću svojih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti i radnji, jer duhovni svet se ne razlokuje mnogo od materijalnog. Plus što duše iz duhovnog sveta mogu da opažaju u materijalni svet i sve ono što se u njemu digađa.

Batem ja, kada sam izlazio iz tela, sam mogao da vidim ostpbremeno šta se dešava i u duhovnom i materijalnom sveti. Moji izlasci iz tela su se povremeno dešavali pd 1980-1995 godina, uz pomoć mog astralnog učizelja, Svetlosnog bića. Koje me je u maju 1995 godine obavestilo da više neću izlaziti iz tela, jer je moje astralno školovanje završeno.

Na internetu ima dosta video snimaka Svetlosnih bića. Ovo je jdan takav snimak Svetlosnog bića kakvog ua poznajem kad se pretvori u svetlosnu loptu, kad želi da ga kamer na zemlji slikaju. Inače u duhovnom svetu ima oblik blede ljudske senke. Ako pažovo pogledamo ovaj snimak može da se primeti da u sredini te svetlosti se nazire nešto kao khzdski lik koji korača dok prelazi preko železničkog koloseka.

Ovakvih Svetlosnih bića ima dosta i to je ono jedino što su retki duhovno napredni pojedinci mogli da upoznaju i nazovi umenom "Bog". Tako da se video snimci ovih Svetlosnih bića mogu smatrati materijalnim dokazom o Božijem postojanju. naravno, o postojanju Boga kreatora organske prirode na Zemlji, na čelu sa čovekom. Inače glavni Bog je Univerzalba Svest od koje je sadrađen ceo Univerzum, koju fizičari zovu imenom "energija".

Poslednja izmena:
Po principu Tetragramatona JHVH je skraćeno od Jeh Heruvim Veh Heruvim što znači da je Bog biće iz reda Kerubina ili svjetlosno svojstvo vidljivo i ono nevidljivo oku. Kroz Grm koji gori ne izgorivom Vatrom (Svjetlom) Bog se ukaza u pustinji Mojsiju to jest bit života i energije neuništiva je samo mijenja oblik esencija uvijek ostaje ista.
Sekhem,
Ništa ne negiram od svega toga što si rekla o Bogu, kao ni sve ono što svetske religije o Bogu i večnom životu uče. Ja sada samo pokušabam da sve to dokažem i šire objasnim, da to ubudućće ima značenje nauke o Svesti. odnosno, Bogu i Univerzumu, da sve to sada može da se proveri i zna, bez potrebe da se veruje.

Ovi dokazi i dodatna objašnjenja imaju ogroman značaj, kako za nauku, jer ovi dokazi i objašnjanja se odnose na feniomen zvani Svest, koji do danas nauno nije rešen. A za svetske religije ima značaj što sve one sada, uz pomoć ove nauke o Bogu i večnom životu, mogu da izjednače svoja verska učenja, a zatim se i ujedine u jednu svetsku religiju. Koja više neće ni da bude verska institucija, već jedinstvena sverska naučno-obrazovna institucija, koja će da brine o jedinstvenom svetskom moralu u skladu sa Božijim principom jedinstva i ljubavi među ljudima i da brine o jedinstvenom obrazovanju svih ljudi sveta u skladu sa tim jedinsrvenim moralom. Što je uslov za prestanak svih mogućih mržnji među politički, verski, nacionalmo i klasno podeljenih ljudi sveta, a time ujedno i za prestabak svih svetskih ratova i konačno ujedinjenje sveta u jeduinstvenu svetsku ekonomsku uniju.

Kada je reč o Svetlosnim bićima koja vode brigu o razvoju organske prirode i čovečanstva, sve ovo što sam rekao je njihov plan. T a Svetlosna bića zaista raspolažu sveukupnim znanjem i imaju neograničenu moć. Ona mogu da uspostave telepatsku vezu i komunikaciju sa svim i svačim i telepatski dauju da se radi ono što Svetlosno niće želi. Kao na primer, da klasju žota da se povija po njihovoj želji, na koji način Sverlosna bića cretaju one krigove na žitnim poljima Ebgleske i drugim delovima sveta, Postoje video snimci kao dokazi da Svetkosna bića crtaju te krugove.

Na isti način mogu da uspostave telepatsku vezu sa ljudima koje izaberu i putem misli im daju naredbe šta treba da rade. A ljudi o tome pojma nemaju, već misle da sve to rade po svojoj volji, jer telepatdski primljene misli ne mogu da razlikuju od svojih blastith misli i vlastite volje. I kad deluje po njihovoj misli i vplji, čovek je ubeđen da deluje po svojoj misli i volji. Na ovakav nači Svetlosna bića prenose svoja znanja na ljude i tako pomažu čovečanstvu da se postepeno razvija. Na ovakav način je i Tesla primio svo svoje znanje iz oblasti elektrotehnike. I Tesla je bio svestan da musve te udeje dolazi iz - kako je Tesla tvrdio, - iz"svetlosnih izvora".

Na ovakav način vidoviti ljudi i proroci primaju informacije o budućim digađajima koji će da se dese. Tako i ljudi koji raspolažu određenim, tzv. paranormalnim sposobnostima,, za te sposobnosti treba da zahvale Svetlosnim bićoma koja kroz njih mogu da čine razna čuda. Jednom prilikom moj astralni učitelj, Svetlosno biće, kada sam bio izvan tela, upitalo me je da li želim da pravim čuda. Reka sam da ne želim, jer čuda zaglupljuju ljude. Rekao sam da ja želim da razume i objasnim čuda, da znam kako su ona moguća. I to što sam tražio, to sam i dobio. Dobio sam objašnjenje Univerzalnog Zakona sveukupnog postojanja, po kojem postoji samo Svest i njenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti i radnji i da je od Svesti ceo Univerzum sagrađen.

Pre neki dan sam pronašao jedni priču na Youtube o jednom fantastičnom događaju, ravnom čudu, za lpke niko, pa ni naučnici nisu imali nikakvo objašnjenje. To se desilo u Zagrebu. Ja ne znam da li je ova priča istinita, ali čovek koji je to ispričap je dao dosta podataka o tom čudu, navodeći imena ljudi koji su bili akteri tog čuda, kao i institucije o imenima ljudi koji su to čudo doživeli ili se indirektno tim čudom bavili, pa ko živi u Zagrebu, svakako to može da oroveri.

Ovo je link sa Youtube i zamolio bih svakoga ko ovo pročita da ima strpljenja da odskuša ovu fantastičnu prriču sa linka do hraja. Iz koje može da se stekne uvid da su Svetlosna bića moćna moćna upravo onoliko koliko se veruje da je Bog moćam. i da imaju znanje da mogu putem misli da deluju na materijalnu stvarnost i i kreiraju je po ssvojoj volji.

znači reinkarnacija, a ovo je slučajno zalutao
Reinkarnacija, večito ponavljanje ili vibriranje je prirodni zakon trojednosti Svesti ili Božanske trohednosti. Sada ću to da objasnim šire.

Jedino što postoji je Svest. To je ono što vernici zovu imenom "Bog" Ispravna definicija Svesti glasi da je Svest ono koje je sposobno da sebe dovede u stanje svesnosti. Da bi u tome uspela Svest mora da raspolaže sa pet psihičkih sposobnosti . opažanja, osećanja, pamćenja, mišljenja i razumebanja. Međutijm, problem je što Svest nije materijalna i ne može sebe da dovede u stanje svesnosti ako nema nićega materijalnog koje može da se opaža, oseća, pamti, misli i razume, pa Svest zato mora da rspolaže i fizičkim sposobnostima naprezanja i kretanja, pomoću kojih poprima fizička, energetska svpjstva sile i mase i tako postaje materijalna, tj. postaje predmetom svog opažanja, osećanja, pamćenja, mišljenja i razumevanja, tj. postaje predmetom svoje svesnosti.

Ovo je naučno ddokazano. U fizici se zna da je na Početku postojalo nematerijalno polje, koje su fizičari nazvali imenom "Kvantni vakuum", iz kojega su, njegovim samonaprezanjem i samopokretanjem (teorija "Veliki prasak"), nastali materija, život i Univerzum. A to podrazumeva da su se čestice i polja nematerijalnog Kvantnog vakuuma, tj. Svesti, same pokrenule, postale materijalne i počele da oipažaju svoje naprezanje i kretanje, osećaju, pamte, misle i razumeju. I odmh počele uz pomoć tih svojih sedam fizičkih i psihičkih radnji da evoluiraju, tj. uređuju svoja kretanja i radnje, tj. prave organizacije svog kretanja i rada i tako prelaze iz stanja haosa i zla u stanje harmonije i dobra, gradeći tako materijalne oblke - atome, nebeska tela, galsksije i na kraju tela ćelija, niljaka. životinja i ljudi.

Dakle, ceo Univerzum i život su nastali iz nematerijalnog Kvantnog vakuuma, koji je izgledao kao ništa i to je ono kada vernici kažu da je "Bog=Svest stvorio svet iz ništa".
I sada dolazi na ref da se razume da sem Svesti i njenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti i radnji u Univerzumu, ničeg drugog nema. Za to postoje dokazi u nauci i ljudskom isjustvu. Ako na primer, uzmemo sve ljude sveta, videćemo da oni, ma čine se bavili i ma koliko rezultati njihovog rada bili različiti, oni celog života ništa drugo ne rade, do samo se naprežu i kreću, opažaju svoje naprezanje i kretanje, osećaju, pamte, misle i razumeju. Različite su samo informacije, tj. znanja po kojima se oni naprežu, kreću, opažaju osećaju, pamte misle i razumeju. Takođe, razlika između svim materijalnih oblika, pa makar se radilo i o razlici između jednog kamena i čoveka, samo je u informacoji po kojoj čestice i polja Svesti, tj. ebergije, grade jedan kamen ili jednog čovela. I t eenergetske čestoce i polja, uz pomoć svojih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti, svojim kretanjem i radom, mogu od sebe samih da sagrade bilo koji materijalni oblik, samo ako raspolažu informacijom o obliku koji treba da sagrade. Tako na primer, kad bacimo na plodno tle više različitih semenki biljaka, iz svake semenke će da se razvije ona vrsta biljke o kojoj je semenka u sebi nosila informaciju.

Ali ovo još uveknije objašnjenje šta je reinkarnacija i zašto je ona nužna. Ali i sve švo što sam napred rekao, bilo je nužno da bi se razumelo zašto je reinkarnacija ili večito ponavljane nužno i zašto i to ima značenje prirodnog zakona.

Naume, Svest nije materijalna, a mora da postane materijalna jer drugačije ne bi mogla da stekne znanje o sebi i pomoću znanja sebe dovede u stanje svesnosti i tako uzrokuje sebe kao Svest. Međutim, problem je što se ona kretanjem i radom umara, th. troši svoju snagu, pa htela ili ne, uvek dođe trenutak da zbog umora više ne može da se kreće i radi, pa mora da se zaustavi i odmori. I naravno kad se zaustavi, sve što je svojjim kretanjem i radom sagradila, automatski se sve sruši i nestane. Nakon čega sledi faza mirovanja i odmaranja Svesti, koja traje sve dok se Svest potpuno ne odmorii i svoju snagu povrati. Pa kad se odmori ona ponovi poželi da se pokrene i sve ponovo svojim kretanjem i radom sagradi, na isti način i po istim informacijama po kojima je sve i ranije gradila.

To kretanje i rad Svesti, pa umaranje, zaistavljanje i odnaranje je večito i ne može se zaustaviti. Što podrazumeva da Svest, tj, Bog, ne postoji po načinu večitog trajanja, već po načinu večitog ponavljanja, vibrironja , tj. reinkarniranja. Zato fizičari kažu "sve je vibravija". Kojim prilikom Svest se večito pretače kroz svoja tri prirodna oblika i stanja. Od kojih je jedno mirovanje, spavanje i odmaranje. Drugo je naprezanje, kretanje i evoluiranje. A treće je opušzanje slabljenje starenje i na kraju umiranje i raspadanje. Posle čega sledi ponovno morovanje, spavanje i odmaranje,

Primera je bezbroj. Sve što postoji u Univerzumu, kao i sam Univerzum kao celima, večito se uvek na isti način ponavlja, tj. reinkarmnira ili vibrira. Tako na primer i čovvekova plića dišu. Imamo uzdah, pa izdah, pa jedna mala pauza pre novog uzdaha. I tako sve dok je čovek živ. Tako i srce u grudima kuca. Tako i želudac se ritmićno uvek iznova puni i prazni. Tako čovek svako veče leže u krevet i spava, ujutro se budi ide i radi ono isto što je i juče radio i umara se. Posle radnog vemena se opušta i odmara, a uveče ponovo leže i spava. Tako se čoven na isti način uvek iznova reinkarnira . tj. rađa se i razvija, zatim po malo počne da stari i na kraju umire i raspada se. Ide u duhovni svet i malo se odmara, do nove prilike da se ponovo rodi.

I sve ostalo u prirodi se stalno ponavlja. Biljni svet se u prileće i preko leta se nudi i razvija. Preko jeseni se suši i vena. A preko zime, pa do proleća miruje, spava i odmara.

I voda se stalno pretače kroz svoja tri prirodna oblika i stanja. U morima i okeanima miruje i odmara se. Zatim se isparava i dićže u nemo i putuje kao oblak. I na kraju pada kao kiša i teče kao reka da napuni ispareno mote i okean..

Treba pogledati one slike na početku ove teme na kojima je simbolično prikazano šta pojam Božanske trojednosti, tj, pretakanje Svesti kroz njena tri prirodna oblika i stanja podrazumeba, da bi se razumelo šta taj pojam znači, i šta znači pojam reinkarnacija, ponavljanje ili vibracija, kao osnovni prirodni zakon po kojem se sve večito po načinu ponavljanja samoodržava.

Ovo je još jedan drevni simbol Božanske trojednosti ili trojednosti Svesti , u obliku trougla, pronađen u manastirima Persije i Egišta.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Svest mora da raspolaže sa pet psihičkih sposobnosti . opažanja, osećanja, pamćenja, mišljenja i razumebanja. Međutijm, problem je što Svest nije materijalna i ne može sebe da dovede u stanje svesnosti ako nema nićega materijalnog koje može da se opaža, oseća, pamti, misli i razume, pa Svest zato mora da rspolaže i fizičkim sposobnostima naprezanja i kretanja, pomoću kojih poprima fizička, energetska svpjstva sile i mase i tako postaje materijalna, tj. postaje predmetom svog opažanja, osećanja, pamćenja, mišljenja i razumevanja, tj. postaje predmetom svoje svesnosti.
ne bih se složio, ne treba ti fizičko telo da bi bio svestan, postoji mnogo dimenzija nefizičkih u kojima postojimo u ovom trenutku. Ja sam dugogodišnji astralni putnik, uvek sam bio svestan na svakom vantelesnom putovanju. Ljudi koji dožive NDE takođe su svesni van fizikog tela, i da se ne vrate u fizičko telo ostaće svesni. Ne funkcioniše to baš tako, ne može čovek objasniti nematerijalno. Nemamo pojma ni o ovozemaljskom a kamoli o višim dimenzijama postojanja.

ne bih se složio, ne treba ti fizičko telo da bi bio svestan, postoji mnogo dimenzija nefizičkih u kojima postojimo u ovom trenutku. Ja sam dugogodišnji astralni putnik, uvek sam bio svestan na svakom vantelesnom putovanju. Ljudi koji dožive NDE takođe su svesni van fizikog tela, i da se ne vrate u fizičko telo ostaće svesni. Ne funkcioniše to baš tako, ne može čovek objasniti nematerijalno. Nemamo pojma ni o ovozemaljskom a kamoli o višim dimenzijama postojanja.
Fizičko telo ti ne treba ako raspolažeš nekim idejama, tj. znanjima ilii informacijama. A da li bi ideja ili informacija moglo da bude, kad nikakvih fizičkih teka ne bi bilo, o kojima će putem ipažanja, osećanja i paamćenja da se stekni ideje ili informacije? Natavnoda ne bi.

Da li bi DNK informacije u jajetu koke, u vezi oblika i građe tela koke, mogle da postojje kad ne bi bilo tela koke o kojem će zinformacije da se steknu i deponuju u DNK molekul u jajetu, da pomoću njega može kasnije da se razvije novo telo koke? Naravno da ne bi.

Zakon postojanja materije, života i Univerzuma je takav da fizičkih rafnji ne bi moglo da bude bez psihičkih, niti psihičkih bez fizičkih.

Naravno, ni fizičke, ni psihičke radnje ne mogu da postoje same po sebi i vrše same sebe, bez vršioca koji raspolažže sposobnostima da ih vrši., a to je Svest, KOja uz pomoć sebe kao fizičke pojave i procesa, uzrokuje sebe kao prijičku pojavu i proces, da bi, zatim, uz pomoć cebe kao psihičke ojave i procesa uzrokovala sebe kao fizičku pojavu i proces. Ovo pravilo možeš da proveriš na primeru "jaje-pile-koka".

Uostalom, još uvek postoje dve suprotne filozofije - idealizam koji stoji na stanovišti da materije ne može da bude bez ideje i materijalizam koji stoji na stanovištu da ideje ne može da bude bez materije.

I ove dve filozofije se još uvel nisu složile koja je upravu. Niti će da se složebilo kada jer ni filozofi idealizna, ni materijalizma ne znaju da se materia i ideja manifestuju kao psihičke i fizičke radnje, koje ne mogu da postoje same po sebi, bez Svesti kao vršioca koji ih vrši. I da Svest ne može vršiti fizičke radnje, ako ih ne uzrokuje pomoću psihičkij, niti može da vrši psihičke radnje, ako ih ne uzrokuje pomoću fizičkih.

Kad bi svesnosti o fizičkim procesima i radnjama moglo da bude bez ideja, tj. informacija o fizičkim procesima i radnjama, tada fizičke radnje i procesi, kao ni materijalna tela ne bi ni trebala. I onda bi duhovna tela bila svesna i bez bilo kakvih fizičkih radnji i tela.

Uostalom, kažeš da si bio svestan u astralu i bez fizičkog tela. Upitaj samoga sebe i proveri čega si bio svestan? Bio si svestan naravno fizićkog sveta i fizičkih tela o kojima su stekao iskustvo, tj. znanje u fizičkom svetu uz pomoć fizičkog tela. I duhovni svet je bi osto kao i fizički, pa si ga mogao da ga opažaš i budep svestam, ali duhovnog sveta koji liči na fizički, ne bi moglo da bude bez fizičkog sveta, jer duhovni svet može da se sagradi samo pomoću fitičkog. Imaš primer naših video tehnologija i video informacije, koje mogu da se snime samo u materijalnom svetu o materijalnim objektima i radnjama. Tako se i duhobni svet stvara, pomoću materijalnog. Da bi kasnije, kada se materijalni svet sruši i nestane, mogao ponovo da se napravi pomoću duhovnog. O svemu tome dokazi u nauci postoje. "I jaje-pike-koka" si dokaz za to. Ali je malo onih koji sve to razumeju i umeju da objasne.

večito vijanje svog repa niđe veze sa logikom.
Postoji mogućnost da ti nemaš veze sa logikom.
prvo, što svaki početak ima i svoj kraj.
To je činjenica. Ali tu postoji i jedna druga činjenica, a to je da je svaki kraj nečeg jednog, istovremeno i početak mečeg drugog. Dok se jedan dan ne završi, ne može da počne drugi.
drugo, i ako se reinkarniraš nećeš čamiti u poznatoj dimenziji
Ti to ne znaš, već samo oredpostavljaš. A ako je tvoja predpostavka i tačna, to ne negira reinkarnaciju. To samo znači da si nestao ili umro u jednoj dimenziji i reinkarnirao se u drugoj. U oba slučaja tboja svesnost se ne prekida. I dalje si žuv i svestan, jer Svest ne može da bude ni stvorena, ni uništena.
i trće nekad je bilo sto dvesta miliona ljudi a sad ih 8 milijardi
Ništa nepoznato ili nemoguće. I to je u skladu savečitim zakoniom po kojem a postoji Svest. Po tom zakonu je, na primer, normalno da u makčinu utrobu uđe damo jedan DNK molekul sa informacijom o obliku i građi ljudskog organizma, a za devet meseci iz majčinnnnnne utrobe izađe ceo ljudski organizam kao gotov proizvog, koji se sastoji od mnogo milijardi ćelija.Ood kojih svaka u sebi sadrži DNK molekul sa informacijom o obliku i građi ljudskog organizma i kloniranjem svaka ta ćelija može da se razvije u novi isti takav ljudski organizam. I sa čovekom je isto. Prvo imamo Adama i Evu, a danas imamo čČvečanstvood osam milijardi Adama i Eva.

Uostalom, reinkarnirati se, nikako ne znači uvek iznova se roditi kao čovel. Možeš se roditi kao bilo šta drugo i živeto kao bilo šta drugo. I nebitno koji fizički oblik da imaš, uvek ćeš da vibriraš, tj. pretačeš se kroz svoja tri prirodna oblika i stanja. A to znači da ćeš večito, uvek iznova da se reinkatniraš

prvo, što svaki početak ima i svoj kraj.
Život nema početak ni kraj, život je u ovom trenutku jedinom večnom koji nikada nećeš napustiti. Tako da kada fizičko telo umre apsolutno se tok života ne prekida i dalje ćeš postojati u ovom trenutku. A sa ograničenom ljudskog aspekta kad umreš to je to. Nema te...sem ako ti bogomir ne oprosti i vaskrsne te.

Život nema početak ni kraj, život je u ovom trenutku jedinom večnom koji nikada nećeš napustiti.
Čuo sam već za tu šuplju tu filozofiju, koja ne znači nušta i aa njom ne možeš uraditi ništa. I dalje ne znaš ono glavno - ŠTA je živoot, KAKO postoji i ZAŠTO. A i kad nađeš pdgovore. omi mogu da imaju vrednost samo ako možeš da ih proveriš, objasniš i razumešš
Tako da kada fizičko telo umre apsolutno se tok života ne prekida i dalje ćeš postojati u ovom trenutku.
I to je samp prazno verovanje, sve dok ne pronađeš proverrljive, objašnjive i razumljive odgovore na pitanja ŠTA le život, KAKO postoji i ZAŠTO.
A sa ograničenom ljudskog aspekta kad umreš to je to. Nema te...sem ako ti bogomir ne oprosti i vaskrsne te.
To je samo vera i nema nikakve veze sa stvarnošću. A proverljiva, robjašnjiva i razuljiva stvarnost je to da je BOg ili Svest sve što postoji, da je ona nestvoriva i neunitiva i da poszoji sama po sebi, kao svoj i uzrok i posledica, tako što se večitp pretače kroz svoj tri prirodna fizička i psihička stanja.

Opširnije o tome ovde:
https://docs.google.com/document/d/1dWWe4JBO2nKb9I9fziXCOaH-6D0CACIn/edit

Čuo sam već za tu šuplju tu filozofiju, koja ne znači nušta i aa njom ne možeš uraditi ništa. I dalje ne znaš ono glavno - ŠTA je živoot, KAKO postoji i ZAŠTO. A i kad nađeš pdgovore. omi mogu da imaju vrednost samo ako možeš da ih proveriš, objasniš i razumešš
Kako postoji ovozemaljski život u ovom avatar telu... Ovo avatar telo je stvoreno od neke napredne inteligencije i ceo ovaj univerzum, ušao si u njega da bi naučio i spiritualno napredovao. Ako misliš generalno za sve što postoji u ovom trenutku, ne možeš naći odgovor van, fokusiraj se na sada i eto ti odgovora, sve što postoji i što je postojalo i postojaće je ovaj trenutak.

I to je samp prazno verovanje, sve dok ne pronađeš proverrljive, objašnjive i razumljive odgovore na pitanja ŠTA le život, KAKO postoji i ZAŠTO.
Aha, ti ipak nestaješ i nastaje crnilo kad umre fizičko telo. Bićeš prvi koji je napustio ovaj trenutak. Ljubomire mislio sam da nisi uskouman.

Kako postoji ovozemaljski život u ovom avatar telu... Ovo avatar telo je stvoreno od neke napredne inteligencije i ceo ovaj univerzum, ušao si u njega da bi naučio i spiritualno napredovao. Ako misliš generalno za sve što postoji u ovom trenutku, ne možeš naći odgovor van, fokusiraj se na sada i eto ti odgovora, sve što postoji i što je postojalo i postojaće je ovaj trenutak.
Sve se zna. Dao sam ti link sa proverljivim i razumljivim odgovorima na pitanja ŠTA, KAKO i ZAŠTO. Sada sva dosadašnja drugačija, pogrešna i nakaradna , pogađanja i verovanja u vezi postojanja materije, života i Univerzuma, padaju.
Aha, ti ipak nestaješ i nastaje crnilo kad umre fizičko telo. Bićeš prvi koji je napustio ovaj trenutak. Ljubomire mislio sam da nisi uskouman.
Ništa ti ne razumeš. Sve što je fizičko i psihučko, to su samo fizičke i psihičke radnje koje uvek iznova mogu i da nastaju i nestaju, a ne i Svest ili Bog kao Vršilac svih mogućih fizičkih i psihičkih radnji. Univerzum i život u njemu, koji se sastoje of fizičkih i psihičkih radnji, nemaju značenje postojanja. Uvek i samo Svest ili Bog, kao vršilac fizičkih i psihičkih radnji je taj koji postoji večno i koji ne može ni da nastane ni nestane. Ljudski organizam koji se, isto kao i Univerzum , sastoji od fizičkih i psihičkih radnji, može uvek iznova i da nastane i nestane, a ljudska Svest, koja se be u ljudskom organizmu zove imenom "JA", nikada ne može ni da nastane, ni nestane. Ona je ta koja može fizičke i psihičke radnje da vrši ili ne vrši. Kad ih vršii, ona je tada svesna i manifetuje kao fizička i psihička pojava i proces. Kad ih ne vrši ona tada spava i odmar i, nije svesna ničega i ne manifestuje se ni kao fizička, ni psihička pojava i proces. I to je večita, proverljiva i razumljiva istina i o Svesti i Bogu i materiji i životu i Univerzumu. Sve drugo je izmišljanje i verovanje.

Život nema početak ni kraj, život je u ovom trenutku jedinom večnom koji nikada nećeš napustiti. Tako da kada fizičko telo umre apsolutno se tok života ne prekida i dalje ćeš postojati u ovom trenutku. A sa ograničenom ljudskog aspekta kad umreš to je to. Nema te...sem ako ti bogomir ne oprosti i vaskrsne te.
vaskrsenje je mnogoznačno zavisi kako ga posmatraš. bio ti ograničen ili ne nemaš pojma šta posle osim da veruješ šta ti srcu godi

vaskrsenje je mnogoznačno zavisi kako ga posmatraš. bio ti ograničen ili ne nemaš pojma šta posle osim da veruješ šta ti srcu godi
Vskrsenje je kada čovek umre i sve vitalne životne funkcije mu prestanu da rade, pa ga lekari proglase mrtvim. P nakon nekog vremena ti čovek oživi

Ovo je, naravno čudo i to je u domenu Svetlosnih bića da oživljabaju ili ozdtavljuju ljude od neizlečivih bolesti. Tako je i Isus vaskrsnuo.Treba odgledati, izuzetno je zanimljivo, video sa primerom uskrsnuća majke koja je carskim rezim rodla dva blizanaca pre vremena , nakon čega su umrli i majka i blizanci. I kad je došli vreme za sahranu, u pogrebnom kovčegu se začulo komešanje. I kad su otvorili sanduj majka i blizanci su oživeli i uskoro postali normalno zdravi kao da ništa nije bilo. Najčudnije u svemu tome je bilo što je sa majčinog trbuha nestao čak i ožiljkl carskog reza.

Video priča je na ovoj stranici gore iznad.

Ovu temu sam i postavio da objasnim koliko su Svetlosna bića moćna, jer ona su ožovela majku i blizance. i sa objasnim zašto se ljudima, sa kojima uspostavljaju kontakt, predstavljaju imenom "Bog". Koji putem misli, telepatski prenose na ljude razna znanja i tako kreiraju biće Čovečanstvo. Snimci Svetlosnih bića koji se mogu naći na unternetu, su materijalni dokazi o postojanju Bogova kreatora. U hinduizmu nazvanim imenom "Bog Brama kreato, a u hrišćanstvu "Bog Sin",

U tom smislu bi verovatno i Isusa Hrista mogli da smatramo Bogom kreatorom,r" - kreatorom bića zvanog "Čovečanstvo", jer Hristova zapovest "Ljubi blžnjefa kao samofa sebe" je moralni sistem i zakon po kojem su kreirane sve materijalne forme u Ubiverzumu, među koje spada i ljudski orhanizam kao jedan od najsavešenijih.

Po svemu sudeći, Svetlosna bića, po tome što su sposobna da čine čuda, mogu o da se rađaju i kao ljudi. Pa je i Isus Hrist moga da bude Svetlosno biće koje se rodilo kao čovek, jer i Isus je vaskrsnuo i mogao je da čini čuda.

Ja sam u svoje vreme, pre više od tridesetak godina, dok sam živeo u Jugi, upoznao jednu devojku iz Užica - izgubio sam kontakt sa njom - koja je za sebe tvrdila da je pre rođenja bila Svetlosno biće. Bila je vidovita. Sećala se svog života kao Svetlosnog bića i napisala je knjigu o tome. Imala je i susrete sa Svetlosnim bićima. Tvrdila je da se rodila po zadatku da napšravi pokret "Novi narod", koji je prorokovao Mitar Tarabić da će da se pojavi "u Srbiji i preko njenih granic"a. To je onaj narod koji je u Otkrivenju u Bibliji najavljen pod imenom "Narod u čistim belim haljinama". To je pokret za ujedinjenje Čovečanstva kao uslova za sjedinjenje Čovečanstva sa duhovnim svetom, kao uslovom za nastanak Novog doba i "Hristov drugi dolazak". Uz napomenu da sam prlikom jednog od mojih izlazaka iz tela imao ti čast da lično vidim Isusa Hrista. A "Zakon postojanja", koji sam primio od Svetlosnog bića. kao objašmkemke o tome kako postoje materija, život i Univerzum, treba da posluži ljudima kao ideja za stvaranje jedinstvenog svetskog moralnog sistema jedinstva svetta i ljubavi među ljudima, bez kojeg sjedinjanja Čovečanstva sa duhovnim svetom (u Otkrivenju nazvanog imenom Jagnje") neće moći da bude, niti spasenja Čpvečanstva od propasti i nastanka Bovog doba.

Na isti način mogu da uspostave telepatsku vezu sa ljudima koje izaberu i putem misli im daju naredbe šta treba da rade. A ljudi o tome pojma nemaju, već misle da sve to rade po svojoj volji, jer telepatdski primljene misli ne mogu da razlikuju od svojih blastith misli i vlastite volje. I kad deluje po njihovoj misli i vplji, čovek je ubeđen da deluje po svojoj misli i volji.
To se isto desava i pri demonskom zaposedanju, onako kako se tradicionalno zamislja i opisuje. Ko garantuje da su svetlosna bica dobronamerna, mozemo li ih podeliti na dobre i zle?
Na ovakav nači Svetlosna bića prenose svoja znanja na ljude i tako pomažu čovečanstvu da se postepeno razvija.
Bas se ne razvija postepeno nego naglo raznim revolucijama, dok u periodima izmedju toga vekovi i milenijumi stagnacije ili nazadovanja.

I sam revolucionarni razvoj je upitan, uzmimo komunizam kao primer, da li su ga svetlosna bica potpomogla i promovisala?

To se isto desava i pri demonskom zaposedanju, onako kako se tradicionalno zamislja i opisuje. Ko garantuje da su svetlosna bica dobronamerna, mozemo li ih podeliti na dobre i zle?

Bas se ne razvija postepeno nego naglo raznim revolucijama, dok u periodima izmedju toga vekovi i milenijumi stagnacije ili nazadovanja.

I sam revolucionarni razvoj je upitan, uzmimo komunizam kao primer, da li su ga svetlosna bica potpomogla i promovisala?
Onda možeš reći za čitavu kreaciju da je demonska jer sve što postoji ima oku nevidljivu svjetlosnu formu oko sebe, također si i ti onda jednim dijelom demon samo što toga nisi svjestan.

Back
OSZAR »