Sukobi medju huliganima znak kraja AV režima...

Ne bih ja na ovoj pojavi gradio optimizam. Huligani su se uvek međusobno tukli.
... ali ne ovim povodom. Oni imaju neki kodeks (doduše, glup) muškosti i časti. Postavljaju stvari tako da je odvažno muški biti protiv režima. Ko nije protiv ava, taj je sisa.

U drugim društvenim grupama, gde se ne vrednuje njihov kodeks, neko se vrednuju kultura, pristojnost, finoća, protivljenje režimu postaje znak finoće i pristojnsti. To je po meni stvarno jak fundament, jedna društvena podloga, na kojoj režim ne može da se održava dugo.

Jugo, kada je Simina smjena?
Pitam za drugaricu.
Htjela pitati Aleksiju, ali me ne poznaje više.
Ne znam za Simu, ali ja nemam smjenu.
Botam mukte, iz uvjerenja, kada god želim.
Evo, sada sam trenutno na poslu, ali svejedno za botanje spreman.

🐈

Čak ne mogu za sebe reći da "živim i dišem za HDZ i SNS", već doslovno "živim i dišem HDZ i SNS".

Au! Pa ti ,,otišao,, skroz!
norwegian-forest-training-and-behaviour.jpg

Subota radna...?

...
Da, da, namjerno ih kupim.
Nema subotom ništa posla i onda si u komadu okrupnim i spojim po pet dana.
Idući tjedan npr. radim samo ponedjeljak i utorak, a onda sve spojeno do idućeg ponedjeljka (ali zato ostale tri subote u mjesecu radim).
O praznicima da ne pričam, njih kupim kao nespašen.
Dupla dnevnica, a posao završim u roku dva sata.
Onda besposlen sjedim, učim kemiju, čitam Dune i tako.

„Grobari“ vređali Vučića, Vlada Mandić se zaleteo i sa ekipom prekinuo skandiranje VIDEO​

U 43. minutu meča navijači Partizana su počeli da, po starom receptu, vređaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uz „Napred Partizan“ između.

To je dovelo do reakcije Vladimira Mandića, nezvanično prvog čoveka Partizana (iako nije naveden na sajtu crno-belih kao član uprave), koji je sa nekoliko članova svoje ekipe krenuo ka delu tribina odakle se čulo skandiranje protiv Vučića.

Nakon što su prišli, skandiranje je prestalo, ali nakon toga navijači Partizana, njih nekoliko desetina, više nije navijalo do kraja susreta.

https://nova.rs/vesti/drustvo/stude...znate-koji-su-zaplaseni-incidenti-su-izvesni/

Gledam i ne verujem šta vidim.

Zamisli, qurčiš se celog života kako si opasan momak, kako si najjači, ne plašiš se nikoga itd. Sve to zajedno sa gomilom istih takvih pored tebe.

I onda dođe neki lik iz druge države i sa par momaka vas ućutka sve, celu tribinu. Čak nije morao ni da vas bije, prestali ste sami čim ste ga videli.

Ne, stvarno mi nije jasno.

Back
OSZAR »