Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.353
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da znaš da sam maloprije popio brufen.Jok, ti ćes svojim kiss'o'butt-om da doprineseš Cosa Nostri...![]()
Ovde vas je malo, pa se Simo okuražio. Inače na HB on brani Hrvate - od mene! Valjda zato što sam tamo ja malobrojan.
To je od Kapetana čuo.Ovde vas je malo, pa se Simo okuražio. Inače na HB on brani Hrvate - od mene! Valjda zato što sam tamo ja malobrojan.
Vas dvojica ste Vučićevi ljudi, pa je vaš sukob unutarporodična stvar!![]()
... ali ne ovim povodom. Oni imaju neki kodeks (doduše, glup) muškosti i časti. Postavljaju stvari tako da je odvažno muški biti protiv režima. Ko nije protiv ava, taj je sisa.Ne bih ja na ovoj pojavi gradio optimizam. Huligani su se uvek međusobno tukli.
Jugo, kada je Simina smjena?
Skroz drugi čovjek ovdje.Ovde vas je malo, pa se Simo okuražio. Inače na HB on brani Hrvate - od mene! Valjda zato što sam tamo ja malobrojan.
Vas dvojica ste Vučićevi ljudi, pa je vaš sukob unutarporodična stvar!![]()
Ne znam za Simu, ali ja nemam smjenu.Jugo, kada je Simina smjena?
Pitam za drugaricu.
Htjela pitati Aleksiju, ali me ne poznaje više.
Au! Pa ti ,,otišao,, skroz!Ne znam za Simu, ali ja nemam smjenu.
Botam mukte, iz uvjerenja, kada god želim.
Evo, sada sam trenutno na poslu, ali svejedno za botanje spreman.
Čak ne mogu za sebe reći da "živim i dišem za HDZ i SNS", već doslovno "živim i dišem HDZ i SNS".
Au! Pa ti ,,otišao,, skroz!
Ne znam za Simu, ali ja nemam smjenu.
Botam mukte, iz uvjerenja, kada god želim.
Evo, sada sam trenutno na poslu, ali svejedno za botanje spreman.
Čak ne mogu za sebe reći da "živim i dišem za HDZ i SNS", već doslovno "živim i dišem HDZ i SNS".
Jugocvarcic je volonter?!Subota radna...?
...
Jugocvarcic je volonter?!
posteno govoreci men' aljek siftar lici bas na napuhanog purana,a ne na orla kako se hvali
Jedan njegov radni dan traje kao 2 1/2 moja.
Da, da, namjerno ih kupim.Subota radna...?
...
Bez brige, sve naplaćujem.Jugocvarcic je volonter?!
Jedan njegov radni dan traje kao 2 1/2 moja.
Vjeroispovijed sam iz rimokatoličke prošle godine na poslu prebacio u islam, pogodi zašto.
![]()
Ma zbog dodatna dva plaćena dana godišnje.Da bi mogao da oženiš 4 koleginice s posla?
...
Ne razumijem!Bez brige, sve naplaćujem.
Vjeroispovijed sam iz rimokatoličke prošle godine na poslu prebacio u islam, pogodi zašto.
![]()