oni se zrtvovali i sada came po zatvorima a ti tako?svako gleda svoje interese. ni ove na blokadama nije briga za ostale.
zasluzila SI

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oni se zrtvovali i sada came po zatvorima a ti tako?svako gleda svoje interese. ni ove na blokadama nije briga za ostale.
Ne radi sutra krstarica
Ma kakav uputOn ako ne stigne na poslednji avion za Moskvu....teško da će stići do uputa za Lazu.
Ne verujemNe radi sutra krstarica
oni se zrtvovali i sada came po zatvorima a ti tako?
zasluzila SI![]()
Podrzavam taba.Ne verujem
Tab je u Upravnom odboru, neće on dozvoliti da krstarica stane
Nedamo Krstaricu
Tab
Za naše foru maše
Zaokruži 503
Daj mu **čke makarPodrzavam taba.
Nece mu dati leba ni ti ni ja.
ne znam koju iluziju oni zive.mogu ja sa njima da blejim na barikadama ceo dan, ali pod uslovom da me izdrzavaju i daju mi odgovarajucu platu na mesecnom nivou...isplata nedeljno.
I to si se zeznuoDaj mu **čke makar
Valjase
mislis u kamenom bi bilo "neopredeljenih"?ne jedem ugljene hidrate. to prvo, a drugo to je vas problem svako ko nije sa vama, protiv vas je. a to je i problem druge strane. mozda nije lose da onaj meteor zaista padne, pa da idemo u kameno doba i sve jovo nanovo.
ja delim ljude samo na one sa i bez savesti - 100 studenata je uhapseno, onaj sa konjskom glavom preti batinama, urgentnim - poslednji je momenat za budjenjeinace slazem se sa fortresom, ako hocete obustavu koja utice na drzavu prvo moraju da obustave uhlebi koji rade na vitalnim mestima, a ne mi iz privatnog sektora.
cao
E jbgI to si se zeznuo
P.nemam.
Nisam .ljudsko bice.
Sve si promadio.
Ali sta fali.sto sam automat.Caci automat hahaE jbg
Znači pričam sa auto matom
Bre komšinice, tastatura eevolucija ovde. Ili iz inostranstva lože ljude. Može, ko ima sponzora, većina nema.Ja ne znam ko ih savetuje, ali to je nemoguće da se desi. Mislim... Dragi naši mladi ljudi... studenti, ....... o čega mislite da ljudi žive?
Ali pitanje: ima li ko ko će od 1. jula prestati da radi? Jer, savetovali su mnogi profesore na fakultetu da izdrže bez plata i ne rade, pa da vidim sad ko će još da prestane da radi? Ima li koji blokader sa foruma?
mislis u kamenom bi bilo "neopredeljenih"?
ja delim ljude samo na one sa i bez savesti - 100 studenata je uhapseno, onaj sa konjskom glavom preti batinama, urgentnim - poslednji je momenat za budjenje
Ja ne znam ko ih savetuje, ali to je nemoguće da se desi. Mislim... Dragi naši mladi ljudi... studenti, ....... o čega mislite da ljudi žive?
Ali pitanje: ima li ko ko će od 1. jula prestati da radi? Jer, savetovali su mnogi profesore na fakultetu da izdrže bez plata i ne rade, pa da vidim sad ko će još da prestane da radi? Ima li koji blokader sa foruma?
znaci da si za vlast,. samo mislis da im fale mozda kozmeticke promene nekenisam neopredeljena,..., posle nemojte da se cudite maloj izlaznosti.
Studenti pozvali građane na MASOVNU OBUSTAVU RADA
Studenti Fakulteta dramskih umetnosti u blokadi pozvali su građane da od utorka, 1. jula, stupe u masovnu obustavu rada.
Kako su naveli, građani su se ujedinili oko tri zahteva - raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, raspuštanje "skupa" u Pionirskom parku i oslobađanje nepravedno privedenih studenata.
- Sve puca po šavovima. Nelegitimna vlast, na čelu sa tiraninom Aleksandrom Vučićem, do sada neviđenom represijom i primenom policijske brutalnosti nad svojim narodom, pokazala je svoje pravo lice - navodi se u objavi FDU u blokadi.
U objavi se dodaje da je MUP 28. i 29. juna, združeno sa službama državne bezbednosti, uhapsio više od 100 studenata koji su učestvovali u pripremi i realizaciji Vidovdanskog skupa, a najavili su još mnogo budućih "neosnovanih hapšenja i procesuiranja po hitnom postupku".
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/618297/studenti-obustava-rada.html
znaci da si za vlast,. samo mislis da im fale mozda kozmeticke promene neke
Ja kod njih uopste i ne kupujemradi sta hoces, ako maxi i lidl sutra udju u generalni strajk ...gotovi smo.![]()
pa nije u redu tako pisatiznaci da si za vlast,. samo mislis da im fale mozda kozmeticke promene neke
Ti si andjeoI to si se zeznuo
P.nemam.
Nisam .ljudsko bice.
Sve si promadio.
mi cemo ih odbiti? znaci da ti nikad nisi ni bila za njih, vec si se prosto nasla tu gde jesi, na univerzitetupa nije u redu tako pisati
Gomilu ljudi ćete odbiti od studentske liste tim fanatizmom
Ljudi žele da rade i da sve funkcioniše, to je normalno
mi cemo ih odbiti? znaci da ti nikad nisi ni bila za njih, vec si se prosto nasla tu gde jesi, na univerzitetu
100 studenata uhapseno, a mi sada trebamo da gledamo tvoje ili zlozi-jino stanoviste? a ova deca neka trunu po zatvorima, ili neka im lome rebra uz navijanje onog sa konjskom glavom? i sad ste vas dve razocarane?
nije ti stalo do uhapsene dece, studenata, jer si sebicna, nemas empatije, mozda cak radis u dezinformeru i navijas da se ova deca i tabanajune vadi iz konteksta i ne pisi po slobodnom nahodjenu. to sto nisma za blokade, ne znaci da sam za vlast. osim toga zivis u americi i gledaj svoja posla tamo.
Gomilu ljudi ćete odbiti od studentske liste tim fanatizmom
Ljudi žele da rade i da sve funkcioniše, to je normalno