Šta znači biti ''snažna žena'' i kako muškarci to doživljavaju?

Jaka žena? To je ona žena koja nikada o sebi ne priča u superlativu kao narcis i koja ne krivi muškarca za svoje loše izbore i greške. To je ona žena koja preuzima odgovornost za sebe i svoje odluke. Sve ovo važi i za muškarce.
Da i sa ovime se slažem. Pogrešan izbor je moja loša procena i sama se izborim sa njom, razmišljanje mentalno jake žene. Preuzimanje odgovornosti je takođe jako bitno, jer ako ne ume da prepozna grešku i radi na njenom ispravljanju, neće moći da se izbori ubuduće da se to ne ponovi. Mislim da takve žene uopšte nemaju potrebe da sebe hvale niti o sebi pričaju u superlativu. To se ne poklapa sa njihovim stavom da su dela ono što je bitno a ne priča.

Imam utisak da neki muškarci takve žene doživljavaju kao žene koje žele isključivo da se bave sobom, svojom karijerom ili svime što isključuje brak i muškarce.

Па и таква "јака" жена жели да поред себе има мушкарца, да дели живот са њим.

То неке лезбејке... Мислио сам на ове јаке, кад се сморе своје јакоће. 🙂
Ma ne, ne znaš za taj vic. Kad se udala neka pa neće sex sa mužem..on je pitao zašto, ona kaže , dosta mi je tog sexa, sad hoću da budem malo domaćica ;)

Ljudi defenicija jake osobe, znači unutrašnja snaga da na svaku prepreku ideš osmehom i da ništa ne može tvoj mir da poremeti. Manite me uspešna karijeriskinja. Po čemu je ona jaka keve vam? Žene su same po sebi labilne i malo im kažeš nešto što im se ne svidja oko hoće da ti izvade, ja tu vidim slabost.

Ljudi defenicija jake osobe, znači unutrašnja snaga da na svaku prepreku ideš osmehom i da ništa ne može tvoj mir da poremeti. Manite me uspešna karijeriskinja. Po čemu je ona jaka keve vam? Žene su same po sebi labilne i malo im kažeš nešto što im se ne svidja oko hoće da ti izvade, ja tu vidim slabost.
Genetičar u pokušaju koji je utvrdio da su žene labilne rođene 🤣

Back
OSZAR »