Шта очекујете од државе?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Где сте?

• Србија

• Румунија

• Црна Гора

• Хрватска

• Северна Мекедонија

• Словенија

• Босна и Херцеговина (Федерација)

• Босна и Херцеговина (Република Српска)

• Словачка

• Грчка

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja cesto podesavam ljudima sisteme, od daljinskog do automatskog prevoda youtubea na cirilicu srpski i slicno , i onda vidim sta ljudi zele da koriste a sta ne..

To je zanimljivo ....uopste ne zele da se omoce, tj da mogu vise i lepse i bolje, nego mahom da im bude interesantno ili nesto sto smatraju svojom blokadom , npr ucini im se da im je vazno da imaju prevod na srpski na youtube, jer gledaju te potkaste, ali vrlo brzo ih napusti ushicenje time...jer nije to ono sto je najvise i smetalo..

Pricaju mi procitaj tu i tu knjigu , cisto da nesto citas jedna za tri dana ti dosta, a ja procitam 10 knjiga dnevno , doduse tu me odmah docekaju , jeste ali to su razni naucni udzbenici , sto jeste tacno , ali tu tek treba fokus...nemoj da se zanosite da je citanje bilo koje naucne knjige danas dosadno....cak i kad znas skoro sve , a ne znas nikad, sve su to nove stvari...

Sjedim danas sa jednom starijom ženom u bašti tržnog centra. Nismo se vidjele par gidina. Teški SNSD.
Pitam je za kćerke, u Njemačkoj kaze. Kuka, mala penzija. Ne vidja djecu, sve skupo.
Kažem joj ko je kriv. Odmahuje glavom. Nije. On nas čuva.
Od koga, pitam je ja. Od sviju.
Hajde!
Kradu li?
Ne kradu kaže. Laže ona opozicija.
Kako kćerke u Njemačkoj? Dobro, rade. Starija otišla u Tursku, mladja će u 8 mjesecu u Grčku. Unuci govore 3 jezika. Velike stanove imaju. Ja ih pitam što će im toliki stanovi. 3 psa, Bože sačuvaj. Zet opet kupio novo auto.
Ishvali se njima, samo tako.
Uze onaj svoj stari ceger, kaže otišlo pola penzije.
Zaboravih je pitati ko joj djecu čuva od neprijatelja u EU
Ja ću glavom naprijed, a ti kako hoćeš. :D

Da mi obezbedi more!!!!
To moze , sea share....ja bih to mogao da odradim ljudima, ali ko ce da se petlja sa CG , to nije za zaebavanje, nije ni HRV , znaci nemas nigde pogodno okruzenje...sve je to unisteno zeljama o brzom bogacenju...a nije brzo nista..jer cena stna u Bg je ista kao cena stana na primorju za mesec dana...

To moze , sea share....ja bih to mogao da odradim ljudima, ali ko ce da se petlja sa CG , to nije za zaebavanje, nije ni HRV , znaci nemas nigde pogodno okruzenje...sve je to unisteno zeljama o brzom bogacenju...a nije brzo nista..jer cena stna u Bg je ista kao cena stana na primorju za mesec dana...
A i ko će tamo da ih čuva od neprijatelja :rotf:

Sjedim danas sa jednom starijom ženom u bašti tržnog centra. Nismo se vidjele par gidina. Teški SNSD.
Pitam je za kćerke, u Njemačkoj kaze. Kuka, mala penzija. Ne vidja djecu, sve skupo.
Kažem joj ko je kriv. Odmahuje glavom. Nije. On nas čuva.
Od koga, pitam je ja. Od sviju.
Hajde!
Kradu li?
Ne kradu kaže. Laže ona opozicija.
Kako kćerke u Njemačkoj? Dobro, rade. Starija otišla u Tursku, mladja će u 8 mjesecu u Grčku. Unuci govore 3 jezika. Velike stanove imaju. Ja ih pitam što će im toliki stanovi. 3 psa, Bože sačuvaj. Zet opet kupio novo auto.
Ishvali se njima, samo tako.
Uze onaj svoj stari ceger, kaže otišlo pola penzije.
Zaboravih je pitati ko joj djecu čuva od neprijatelja u EU!
од народни непријатеља

Ja , ništa .
Ovi koji su dobili stanove Srbiji od starog SPS a za box cigara , treba da glasaju za sps .
A to je ogroman broj obogaćenih .
A ovi , što imaju placeve gde su cene skočile 5 , 10 i 100 x , pa da bi i jedan ar podelili da mogu , a mogu , jer se lepo vidi na geosrbiji mreža placeva kojih nije bilo za vreme prvog premera zemljišta ( jer plaćao se porez , pa i za neobradjeno ) neka brane državu , neka služe vojsku, pa i ovi što su prodali za sopstveni luksuz .
Ne sekiram se .

Ja , ništa .
Ovi koji su dobili stanove Srbiji od starog SPS a za box cigara , treba da glasaju za sps .
A to je ogroman broj obogaćenih .
A ovi , što imaju placeve gde su cene skočile 5 , 10 i 100 x , pa da bi i jedan ar podelili da mogu , a mogu , jer se lepo vidi na geosrbiji mreža placeva kojih nije bilo za vreme prvog premera zemljišta ( jer plaćao se porez , pa i za neobradjeno ) neka brane državu , neka služe vojsku, pa i ovi što su prodali za sopstveni luksuz .
Ne sekiram se .
ово звучи као да нијеси спреман жртвовати се за народ и грађане

Za koji IQ je bila ta predstava sa parizerom ?
Mi kao ne znamo šta oni (ne) jedu ?
Od menze u skupštini, pa naviše,..
I manji je problem što narod treba da jede taj parizer, već što nas sve pravi budalama jer smo zaista budale kako smo glasali... a tek oni koji nisu glasali,..
i kad mi kažu: - A, ko će biti bolji od AV-a?
- Svaki koji je svestan, da će ubrzo biti smenjen i biti lustriran.

Back
OSZAR »