Duskwood
Iskusan
- Poruka
- 6.167
Sinisa Mali pravi kucu u Abu Dabiju.
Kako se cetnici nose sa tom cinjenicom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podrzavaju ih i u gradovima...jeste da muzkaju, ali nije AV kriv, sto je dobar deo naroda ljigav i prodaje se za neki benefitImaju. Nemaš predstavu koliki broj ljudi po selima ih podržava. Moja rodbina cela glasa za SNS, čak i oni koji su pobegli iz Srbije podržavaju Vučića.
ja mislio ti muško?Salju svima moj muz je dobio od udruženja vatrogasaca, jel moguce da vise me mogu izmedju sebe da se saberu pa ovako pozivaju.
Sa fb
Loše si biralaSinisa Mali pravi kucu u Abu Dabiju.
a gde si ti još video da može da se gura a da ne podmažeš?podrzavaju ih i u gradovima...jeste da muzkaju, ali nije AV kriv, sto je dobar deo naroda ljigav i prodaje se za neki benefit
ima da razguze svaku listu na svim izborima i svudaimaju sigurnih 45 posto od stogodisnjeg zivana
Lazima i kradjom glasova,jeste tako.Naime, po istraživanju sprovedeno u februaru na uzorku od 1000 ljudi, u koje smo imali uvid, ali ne i odobrenje da objavimo naziv agencije, SNS nije u rastu, već je njihov rejting na ranijem nivou i ima podršku 44,5 odsto ispitanika.
Po istom istraživanju, Socijalistička partija Srbije (SPS) je druga najjača stranka u zemlji i po ovom istraživanju ima 8,2 odsto glasova.
Opozicione stranke su obuvaćene ovim istraživanjem samostalno, bez potencijalnih koalicija (koje se već naziru) i po takvom merenju, najjača opoziciona snaga je Pokret Kreni-promeni Save Manojlovića koja bi osvojila 6, 3 odsto glasova, dok je Stranka slobode i pravde Dragana Đilasa odmah iza njih sa 6 odsto.
Za njima sledi Pokret Branimira Nestorovića sa navodnih 5 odsto, sledi Miroslav Aleksić i Narodni pokret Srbije sa 4,5 odsto, Novi DSS u koaliciji sa POKS sa 3,7 odsto, Ekološki ustanak Aleksandra Jovanovića Ćute sa 3,1 i Zeleno-levi front koji je na ivici cenzusa sa 2,9 odsto.
https://www.nedeljnik.rs/istrazivan...zicija-iznad-brojki-koje-se-iznose-u-javnost/
mozda zatvorsku jer ce ih biti tamo najviseima da razguze svaku listu na svim izborima i svuda
studenata ima oko 100-120KTrenutno su naprednjaci, prema istraživanju nspm-a na 32%
Da li mogu ostatak da kupe?
Teško, jako teško
vrana vrani oči ne vadimozda zatvorsku jer ce ih biti tamo najvise
ziv bio pa video.vrana vrani oči ne vadi
a taj zatvor je samo zabava za naglupi plebs![]()
dabogda ne video čašicu ako lažeš?ziv bio pa video.
nemo samo da budes onda grlica ko rableov gargantua
manje pi i cuvaj ljubomorno zalihe, jer nemas pojma sta ce bitida big da ne video čašicu ako lažeš?
neće valjda opet prohibiciju ko 1932-ge?manje pi i cuvaj ljubomorno zalihe, jer nemas pojma sta ce biti
koji je ovo idiotizam - tajna agencija?ali ne i odobrenje da objavimo naziv agencije, SNS nije u rastu, već je njihov rejting na ranijem nivou i ima podršku 44,5 odsto ispitanika.
Vučić najavio da će na mitingu u subotu odrediti svoje zahteve
WTF