Skupštinska kafana broj XXII - U Zmajevom Gnezdu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Драги пријатељи браћо кумови/куме... Обавештавамо вас да је свадбено весеље одложено због ванредне ситуације и владајуће пандемије.

Такође желео бих да вас обавестим да примање поклона није одложено, односно да коверте и даље можете (чуј мене морате...можете) предати сваког дана 00-24х

Садржај коверте - ојри, количина - колико да вас не буде срамота.

Срдачно ваш, Змај. :mrgreen:

Dje mi zmaj, juče bio ovdje...a evo ga! :D

Zmaje, primal te me u Bosance? :D
Evo diplomskog:
https://forum.krstarica.com/threads/vanredno-stanje-potrebno-ili-ne.903604/post-39670100
:rotf:

Ako me zmaj ne imenuje u Počasnog Bosanca ništa nisam uradio

Zverko flipnuo načisto
Idem mu odnijet vode i cukra

Е мој Стојко, не иде то баш тек тако... Да је Босанац бити лако, Босанац би био свако!

Знаш ли ти Стојко која је цена за то?

Ok, Zmajko..PU! prva :ljub::manikir:
w.jpg

Jel su tvoji iz pichkovtza namakli stan u Beogradu, pardon na Novom Beogradu (bitna razlika)?
Aj to uradi u Engleskoj - oćeš...

Više je srpske gologuzije videlo Londona nego sami Englezi.
Jeste da Englezi nisu baš čisti al' nisu iskompleksirani toliko da hvale tudje a isto im narod slepči po vilidžima.
Kako su tamo neki englezi kupili stan, tako su i moji, Samo su moji platili više, jer su kupili jedan stan, a plaćali za dva.
Nis' ti loš (zezam se, tu treba da piše da nis' glup :mrgreen: ) samo što nisi video ni Londona ni Beograda. Ali polako, biće vremena... ako preživimo.

Jook
da tvoji roditelji i nijesu bili u mogucnosti da ti pruze
zdravo detinjstvo i da su i imali vreme da sa tobom i rade , vaspitaju , igraju , vode te na mesta gde je bilo i ponajbolje za dete.
daklem
produkt si i ti onoga vremena i
trk do mame i tate,
ljubi ih i mazi i pazi i nosi zastitu...
na licu.
Ne, ja sam samo živeo u tom vremenu, a produkt sam svojih roditelja. Da su živeli u nekoj normalnijoj zemlji, gde nisu krali svi, od dirktora do kafe kuvarice, obezbedili bi mi još bolje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
OSZAR »