Ovo je i za smijat, al i za plakat.Чик ако су прави нека изгубе још једну годину !
Онда ћу им признати да су најлуђи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je i za smijat, al i za plakat.Чик ако су прави нека изгубе још једну годину !
Онда ћу им признати да су најлуђи.
Ovo je i za smijat, al i za plakat.
profesorka ima stokholmski sindrom, rezim je siluje, a ona se poistovecuje sa njim da ne umre od gladi, kaze da joj ne bude gore, nije fizicki sposoba, ima provaliju u glaviСрбо, ја дошао мало на сафари. Има ли неки капиталац или је све боранија?
provaliju
Sta si ti zrtvovao u ovoj borbi protiv Vuqia?Posao,porodicu?Nema ništa ljigavije nego videti ljude koji sebično gledaju samo svoje dupe umesto da se bore za bolje društvo. Zato i jesmo zemlja sendvičara.
Србо, ја дошао мало на сафари. Има ли неки капиталац или је све боранија?
I dalje se ne zna cija je genijalna ideja blokada fakulteta?![]()
zasto bi neko trebao nesto zrtvovati i boriti se protiv vucuca?Sta si ti zrtvovao u ovoj borbi protiv Vuqia?Posao,porodicu?
па јел вам рекао милош?I dalje se ne zna cija je genijalna ideja blokada fakulteta?![]()
zasto bi neko trebao nesto zrtvovati i boriti se protiv vucuca?
izbori su uskoro. najdalje 2O27. treba promeniti izborni sisem i formirati nepartijsku skupstinu. sve ostalo je zujanje.
spoljni inzinjering se narodski zove moron.па јел вам рекао милош?
spoljni inzenjering
Ocigledno nece sve stati. Ne postoji volja u narodu za tako sto.Zar ti ne razumiješ? Fakulteti su stali. Zamisli da je zdravstvo stalo. Ili recimo poljoprivreda. Al bi to bila sreća za blokadere.
Ej, zbog studenataPROFESORKA SE JAVILA U UTISAK NEDELJE I UPITALA BLOKADERE: "Jeste li svesni da fakulteti zbog vas nemaju para da plaćaju račune, na jesen fakulteta možda neće ni biti!"
U Utisak nedelje se javila profesorka novosadskog Univerziteta, Biljana Radulović, koja podržava blokadere ali vidi da blokaderi guraju Univerzitet u provaliju:
"Imam pitanje za Vaše goste, studente: šta ako se ne raspišu uskoro izbori? Šta misle, šta će se desiti sa fakultetima na jesen jer su fakulteti već u minusu! Nama nisu plaćeni troškovi za grejanje, za struju, plate ne dobijamo...fakulteta na jesen neće ni da bude! Šta će biti na jesen? Ja sam spremna mentalno da menjam posao ali ne znam fizički da li sam spremna jer sam bolesna!"
Sta si ti zrtvovao u ovoj borbi protiv Vuqia?Posao,porodicu?
e aj ako pristupiš vidi nešto za BG metro......Ako fakulteti u Srbiji prestanu da postoje , ja se uclanjujem u SNS, i Vucic postaje moj guru....Znaci nacin na koji je ostvario Srbiju na vodi , to je onda genijalno....
Samo sto ja mislim da to nije moguce, ali ako se stvarno desi , ne samo da cu da pojedem g.... nego kazem ulazim u SNS i dajem im max, a to je jako puno , ne u smislu propagande, tu sam ja slab, ja sam strateg, futurolog, ali to puno je dovoljno da ne prepoznate Srbiju za godinu ili dve godine dana...
Zašto bi stali? Lekari su ostvareni ljudi, dostigli većinu ciljeva. Žele da leče. Zašto bi seljak zaparložio njive? Za čije babe zdravlje?Pogledajte prilog 1729999
Zar ti ne razumiješ? Fakulteti su stali. Zamisli da je zdravstvo stalo. Ili recimo poljoprivreda. Al bi to bila sreća za blokadere.
Mislim da je naš Tihi diplagronom.Ето среће за Тихог.
Коначно се осветио факултетима зато што није завршио ниједан
Бојим се да му се последња потврда о школовању зове "сведочанство"Mislim da je naš Tihi diplagronom.
Obavezno , i to ne ova zaebancija hoce nece, zavisi da li gradjevinska mafija zavrsi svoje stambene komplekse...nego BUM metro..e aj ako pristupiš vidi nešto za BG metro......
oće, oće. Ima zlatinim viljuškama da jedu.Ej, zbog studenata
Ne bojte lijepa gospo, kada bude konfiskovana imovina sektinih funkcionera i botova, biće para i za nove fakultete.![]()
Вучић и Ћаци екипа неће успети да униште високо образовање у Србији.
Pumpaj trektor!Pa to je cilj blokadera. Vidiš kako si ti sendvičar i ćaci. Kad bi lekari prestali da liječe, ljudi bi umirali od bolesti, djeca i porodilje bi umirale na porođaju. Kad bi seljak zaparložio njive, Srbija bi gladovala - a to su ciljevi blokadera. Ko nije za to - taj je ćaci i sendvičar. Pumpaj, ne spuštaj tenzije.
Не.
План је да будете натерани да испуните захтеве, а онда да високо образовање у Србији настави да се развија.