Profesorka blokaderka zakukala u Utisku Nedelje: Zbog blokada od jeseni fakulteti prestaju da postoje!!!

Ovo je i za smijat, al i za plakat.

Пази,
они су свој живот већ упропастили.

Било који систем да победи,
удба се неће мењати.
Сви су у евиденцији
и цео живот ће бити уцењивани итд.

Мораће да беже у иностранство.

Е па бар док не схвате како су се зај ебали,
нека сјеббу што више тога у родној груди.

Ako fakulteti u Srbiji prestanu da postoje , ja se uclanjujem u SNS, i Vucic postaje moj guru....Znaci nacin na koji je ostvario Srbiju na vodi , to je onda genijalno....
Samo sto ja mislim da to nije moguce, ali ako se stvarno desi , ne samo da cu da pojedem g.... nego kazem ulazim u SNS i dajem im max, a to je jako puno , ne u smislu propagande, tu sam ja slab, ja sam strateg, futurolog, ali to puno je dovoljno da ne prepoznate Srbiju za godinu ili dve godine dana...

Србо, ја дошао мало на сафари. Има ли неки капиталац или је све боранија?
profesorka ima stokholmski sindrom, rezim je siluje, a ona se poistovecuje sa njim da ne umre od gladi, kaze da joj ne bude gore, nije fizicki sposoba, ima provaliju u glavi

Sta si ti zrtvovao u ovoj borbi protiv Vuqia?Posao,porodicu?
zasto bi neko trebao nesto zrtvovati i boriti se protiv vucuca?

izbori su uskoro. najdalje 2O27. treba promeniti izborni sisem i formirati nepartijsku skupstinu. sve ostalo je zujanje. sjasi kurta1 da uzjase kurta2.

zasto bi neko trebao nesto zrtvovati i boriti se protiv vucuca?

izbori su uskoro. najdalje 2O27. treba promeniti izborni sisem i formirati nepartijsku skupstinu. sve ostalo je zujanje.
1683569650-DSC_3015-750x500.jpg

Zar ti ne razumiješ? Fakulteti su stali. Zamisli da je zdravstvo stalo. Ili recimo poljoprivreda. Al bi to bila sreća za blokadere.

PROFESORKA SE JAVILA U UTISAK NEDELJE I UPITALA BLOKADERE: "Jeste li svesni da fakulteti zbog vas nemaju para da plaćaju račune, na jesen fakulteta možda neće ni biti!"

U Utisak nedelje se javila profesorka novosadskog Univerziteta, Biljana Radulović, koja podržava blokadere ali vidi da blokaderi guraju Univerzitet u provaliju:

"Imam pitanje za Vaše goste, studente: šta ako se ne raspišu uskoro izbori? Šta misle, šta će se desiti sa fakultetima na jesen jer su fakulteti već u minusu! Nama nisu plaćeni troškovi za grejanje, za struju, plate ne dobijamo...fakulteta na jesen neće ni da bude! Šta će biti na jesen? Ja sam spremna mentalno da menjam posao ali ne znam fizički da li sam spremna jer sam bolesna!"

Ej, zbog studenata 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ne bojte lijepa gospo, kada bude konfiskovana imovina sektinih funkcionera i botova, biće para i za nove fakultete. 😊

Ako fakulteti u Srbiji prestanu da postoje , ja se uclanjujem u SNS, i Vucic postaje moj guru....Znaci nacin na koji je ostvario Srbiju na vodi , to je onda genijalno....
Samo sto ja mislim da to nije moguce, ali ako se stvarno desi , ne samo da cu da pojedem g.... nego kazem ulazim u SNS i dajem im max, a to je jako puno , ne u smislu propagande, tu sam ja slab, ja sam strateg, futurolog, ali to puno je dovoljno da ne prepoznate Srbiju za godinu ili dve godine dana...
e aj ako pristupiš vidi nešto za BG metro......

Pogledajte prilog 1729999

Zar ti ne razumiješ? Fakulteti su stali. Zamisli da je zdravstvo stalo. Ili recimo poljoprivreda. Al bi to bila sreća za blokadere.
Zašto bi stali? Lekari su ostvareni ljudi, dostigli većinu ciljeva. Žele da leče. Zašto bi seljak zaparložio njive? Za čije babe zdravlje?

e aj ako pristupiš vidi nešto za BG metro......
Obavezno , i to ne ova zaebancija hoce nece, zavisi da li gradjevinska mafija zavrsi svoje stambene komplekse...nego BUM metro..
Sta znaci BUM metro , znaci da se ne zaebavamo vise, Indjija , stara i nova pazova, do mladenovca , pancevo , vuk, ustanicka, smederevo pozarevac....mada mi tu poznanik sa saobracajnog kaze, da ce veci pritisak vlasti biti da bude pancevo vinca lestane, grocka, smederevo tj da metro linija bude obilaznica oko BG...jer je tako jeftinije i lakse..

Kad smo kod jeftinijeg..
Primer smederevskog puta ko Kocke kafica , ne znam sta je sad tamo, ali to je skretanje ka Mirijevu , oba skretanja su leva, i zato su guzve od po sat vremena od 12 do 18h na smederevcu....su primer genijalnosti Srba danas, narocito vlasti..

Isti primer je Dusanovac kod mosta preko autoputa, 25, 17, tj kod poste...ista glupost, samo blazi oblik, ..

A veca glupost je kad rade na smederevcu , a imaju paralelnu ulicu do kaludjerice, a oni godinu dana nisu koristili saobracajne znake da rasterete saobracaj sa smederevca prilikom radova..

Ali ja ne verujem da ce da zatvore fakultete, mada mi ne bi bilo krivo, jer je Srbija tako blizu ideala Srbija na vodi , narod je glup za medalju taman kako treba, korupcija je kako treba, opredeljenje mladih da rade usluzne delatnosti je kako treba...

Kriminalci treba da se dovedu u red i da se sistem trostruke kontrole uvede, u bezbednosti , i eto ti je Srbija na vodi....svi sretni , masa turistickih i usluznih radnika, laka para, prazna glava, porodice, zabava, seks, itd itd...

Pa to je cilj blokadera. Vidiš kako si ti sendvičar i ćaci. Kad bi lekari prestali da liječe, ljudi bi umirali od bolesti, djeca i porodilje bi umirale na porođaju. Kad bi seljak zaparložio njive, Srbija bi gladovala - a to su ciljevi blokadera. Ko nije za to - taj je ćaci i sendvičar. Pumpaj, ne spuštaj tenzije.
Pumpaj trektor!

Back
OSZAR »