Predlozi za novog Predsednika Srbije?

Lazaret...to su ja mislim ovi dole na jugu ka Grckoj...

U Albaniji se nalaze najveće plantaže marihuane u Europi​

https://radiosarajevo.ba/magazin/za...ze-najvece-plantaze-marihuane-u-europi/277758

...

⬆️
Evo i za starog momka @Jugoslav Čvarak -a nadjosmo Albanku :super:⬇️
AlbaniaWeed4.jpg

...

Pa kad CIA forsira Albansku vutru...iz sela bese Lazara ili kako se zvase...ono selo u Albaniji...

...
Da, ali ja s tom albanskom vutrom više nisam načisto, još smo davno Pavo i ja na starom forumu pisali, on se složio.
Istina da je loše kvalitete, nije sinsemilla, ali ti si to mogao popušiti, bude ti super dva sata, a nakon toga te tako pusti da bi najnormalnije mogao voziti.
Ovi današnji otrovi, to popušiš i nema te satima, a i kada te pusti, budeš sav nikakav.
Zbog toga sam i prestao pušiti prije više od četiri godine.
Što se tiče ulja, tu naravno albanska vutra ne može ni prismrditi ovim današnjim THC monstrumima, ali nije baš da bi itko normalan uzimao ulje na dnevnoj bazi, osim ako ne mora zbog zdravlja.

Da, ali ja s tom albanskom vutrom više nisam načisto, još smo davno Pavo i ja na starom forumu pisali, on se složio.
Istina da je loše kvalitete, nije sinsemilla, ali ti si to mogao popušiti, bude ti super dva sata, a nakon toga te tako pusti da bi najnormalnije mogao voziti.
Ovi današnji otrovi, to popušiš i nema te satima, a i kada te pusti, budeš sav nikakav.
Zbog toga sam i prestao pušiti prije više od četiri godine.
Što se tiče ulja, tu naravno albanska vutra ne može ni prismrditi ovim današnjim THC monstrumima, ali nije baš da bi itko normalan uzimao ulje na dnevnoj bazi, osim ako ne mora zbog zdravlja.

Znaci...GMO stigao i u vutru...

...

Znaci...GMO stigao i u vutru...

...
Još davnih dana.
Žao mi je što ne mogu online pronaći upis nekog starijeg Amera koji je uspoređivao kalifornijsku vutru osamdesetih i ovu današnju.
Ukratko, pohlepni današnji uzgajivači u toj utrci za količinom THC-a u potpunosti su izmasakrirali tu biljku.
I baš se sijećam da je taj Amer napisao kako se vutra sedamdesetih i osamdesetih povezivala s opuštenim, cool ljudima, a danas se to povezuje s likovima koji potežu pištolje, siluju i slične stvari.

Licni autoritet postoji samo u bolesnim drzavama
Srbija je tesko bolesna
Ma ne, potpuno pogrešno si poistovetio lični autoritet i stranačko/mafijaško/kartelski autoritet.
Lični autoritet mogu da imaju poznati pisci (Andrić, Selimović, ...), sportisti (Novak), verski poslanici (Amfilohije) ... i da isključivo autoritetom svog imena utiču na pravce društvenih kretanja, jer narod ceni njihovo mišljenje, iako im funkcija Predsednika ne daje takve mogućnosti sama po sebi.

mene više čudi da Vučić ne sprema nekog ko će ga naslediti. Mislio sam da će to biti Vučević kad ga je namestio na mesto predsednika Vlade i SNS-a ali izgleda da Vučević nije prošao test kvaliteta i sad mi je sve sumnjivo.

Vučić ima tajni plan a demontaža Univerziteta i RTS-a su delovi tog plana.
taj vucevic mu dosao glave

celavi picopevac je u ns tolk ozamutio da to ne moze oprati ni dunav.
sve je kriminalizovao i pored dva narko kartela koja se nisu mirisala (zbog lvoe i trzista anrvano) prica se da je oformio i treci prek osnajpera koji je vesto balansirao kod obe strane...

sta je sve taj mutio sigurno je da vucic niej mgoao bas sve da zna...
ne kazem da andrejka niej znao, ali je sigurno da su andrej i ovaj picopevac svojom pohlepom podobro ga razbucali jer jednom je moralo puci...

Back
OSZAR »