Ja koliko se sećam, od 24. I to kroz maglu alkohola i vutre.od tridesete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja koliko se sećam, od 24. I to kroz maglu alkohola i vutre.od tridesete
Recimo ja kad sam napunio 5 godina, imao sam osećaj da sam sad veliki pa idem u predškolsko (počeo sam da pričam aha, mhm i da klimam glavom, a onda kad sam krenuo u pretškolsko bio sam preplašen jer odjednom nema roditelja (a jedinac sam), neka nepoznata žena i deca trče okolo, tačno se sećam nekih perioda za svaku godinu 2,3,4,5... Al što sam sa 2 godine cepao Super Mario Forever.... (nisu mogli da me skinu sa tastature)Šokantna sjećanja.
4-5 godina? Šta je sa vama svima?
Ja sam sa 5 godina već pisala i čitala štampana slova!![]()
Uglavnom se sećam lepih stvari i nekih neutralnih trenutaka od druge godineDeca pamte od 3.godine i najviše pamte traumaticna dešavanja, tek od 6.ili 7.godine pocinju da se secaju kao odrasli
Bar tako kažu naucnici
Ja koliko se sećam, od 24. I to kroz maglu alkohola i vutre.
Sa nepuna 3 meseca. Kad sam prvi put, otišao u prodavnicu, a teta mi nije vratila kusur, nego mi uvalila žvaku, i ja došao plačući.
Što si tužna na moju poruku? Pa valjda je to lepo sećanje.Pet-sest godina.,
Što si tužna na moju poruku? Pa valjda je to lepo sećanje.
3,4 god
Kako pišu neki sa 2? Ne može to biti
Ja se zaista sjećam kada sam prohodala.Neo, moj sestrić je pre oko 8 godina spomenuo da se seća, ali kroz maglu nekoliko stvari koje su se dogodile kada je imao dve godine.
Da li je to stvarno sećanje ili sećanje zasnovano na pričama, razgovorima u našoj porodici?
Zna da je tako kako ja kazem, ali onaj licki inat mu ne dozvoljava da mi se javno divi.
Recimo ja se kristalno jasno sećam nekih stvari, bez da mi neko pričao, i zanimljivo kad sam imao 2 godine mislio sam da je to normalno pošto kao od tada postojim3,4 god
Kako pišu neki sa 2? Ne može to biti
Ljudski mozak je savršena stvar !
Pakuje, prepakiva i potiskuje sećanja kad treba i pravi prostora za nova
Pritom ništa ne zaboravlja ! Samo privremeno sklanja ili potiskuje...
![]()
Slatkišu.
Upravo toSlatkišu.
A šta ti je ovo u ruci, da nije tabakera![]()