Muškarci koji farbaju kosu

Treba dostojanstveno stariti.
Ovaj je predostojanstveno prepušten starenju.
224f1f7358ddf91dbc9a.jpeg

Nemam negativne stavove prema farbanju , ali iz teorije , sve farbe su sa sjajem, a muska boja kose je pepeljasta ili mat a ne glossy , tako da industrija mislim da nema cak i kad vidim da postoje reklame za muske farbeza kosu , to vidim na tv ali ne vidim u realu...

Naravno da svaka dobra bojadzika frizerka zna da tonira boju kose, tj da smuti plavu crnu , i smedju ili nije plava, ali sam slusao dok sam cekao u salonu da ima boja za matiranje, tako da znam da sigurno ima...i pogodice prirodnu boju kose , bez obzira kako izgleda ovako ...

Ja sam upoznao ja mislim keune eksperticu za boje...ali ta je stvarno jaka liga...bas jaka liga...ali samo to i radi , samo je za to zovu frizerski saloni , znaci kad treba neka jaka musterija da se farba za nesto vazno i onda oni izvuku tu zensku iz sesira...ubada nijansu u tri nule...vilerovski se izrazavam..

Ја још нисам сед али мислим да ћу се фарбати. Има да фарбам и браду и бркове као Миле Китић. Ето, да нешто радим на себи, пошто ме увек критикују како нећу да радим на себи.
Valjda je rad na sebi kada nešto novo naučiš da radiš, da čitaš, da se duhovno unaprijediš?!
To je kao kada bih ja rekla radim na sebi, evo sada ću da napumpam usne!:D

Valjda je rad na sebi kada nešto novo naučiš da radiš, da čitaš, da se duhovno unaprijediš?!
To je kao kada bih ja rekla radim na sebi, evo sada ću da napumpam usne!:D
А како ово није рад на себи? Рад на себи је само оно што другима одговара? Ево, можда нећу у старости стављати вештачке навлаке за зубе али ћу фарбати косу, не ваља јел да, а да не фарбам косу а стављам вештачке материјале на зубе тако треба да буде? Нпр. доста сам писмен па ми то ништа не вреди.

Рад на себи је само глупава, нејасна фраза, која служи да наметне осећај кривице или самокритичности другима или осећај да се никада нису трудили колико је требало.

Meni je jako smešno kada vidim ofarbanog muškarca, posebno ako se boja kose jako ističe i vidljiva je iz aviona. Shvatam da neki muškarci misle da su mlađi ako to urade, ali ja lično nikad ne bih izabrala takvog, već pre nekog sexi prosedog tipa ;) Dakle, muškarci, da li bi ste se farbali ili da li se farbate? :D

Чујемо се за једно пет до десет година. 🙂 😋

А како ово није рад на себи? Рад на себи је само оно што другима одговара? Ево, можда нећу у старости стављати вештачке навлаке за зубе али ћу фарбати косу, не ваља јел да, а да не фарбам косу а стављам вештачке материјале на зубе тако треба да буде? Нпр. доста сам писмен па ми то ништа не вреди.

Рад на себи је само глупава, нејасна фраза, која служи да наметне осећај кривице или самокритичности другима или осећај да се никада нису трудили колико је требало.
Zašto si toliko negativan?.

Ја бар имам косу, поједини који се мени смеју што ћу фарбати своју косу немају чак ни косе, још морају и да брију целу главу да бар не би били проћелави, ја ћу бар имати шта да фарбам 🐱

Back
OSZAR »