Edmund
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Privlačnost je subjektivna kategorijaA što? Je l ti neko rekao da su prosedi ljudi extra privlačni?![]()
Haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Privlačnost je subjektivna kategorijaA što? Je l ti neko rekao da su prosedi ljudi extra privlačni?![]()
Ove zime ću farbati, oš se kladiti?Nemas ti hrabrosti da farbas kosu.....
Da točno tako jer će se dogoditi nešto posebno i želim to nekako poebno obilježiti. I ja sam prosijed( pogotovo s strane, ali neću se farbati zbog toga. Po meni je bolje biti sijed bego ćelav.Mozda jednom, ali onda neces vise...
Valjda je rad na sebi kada nešto novo naučiš da radiš, da čitaš, da se duhovno unaprijediš?!Ја још нисам сед али мислим да ћу се фарбати. Има да фарбам и браду и бркове као Миле Китић. Ето, да нешто радим на себи, пошто ме увек критикују како нећу да радим на себи.
А како ово није рад на себи? Рад на себи је само оно што другима одговара? Ево, можда нећу у старости стављати вештачке навлаке за зубе али ћу фарбати косу, не ваља јел да, а да не фарбам косу а стављам вештачке материјале на зубе тако треба да буде? Нпр. доста сам писмен па ми то ништа не вреди.Valjda je rad na sebi kada nešto novo naučiš da radiš, da čitaš, da se duhovno unaprijediš?!
To je kao kada bih ja rekla radim na sebi, evo sada ću da napumpam usne!![]()
Meni je jako smešno kada vidim ofarbanog muškarca, posebno ako se boja kose jako ističe i vidljiva je iz aviona. Shvatam da neki muškarci misle da su mlađi ako to urade, ali ja lično nikad ne bih izabrala takvog, već pre nekog sexi prosedog tipaDakle, muškarci, da li bi ste se farbali ili da li se farbate?
![]()
Zašto si toliko negativan?.А како ово није рад на себи? Рад на себи је само оно што другима одговара? Ево, можда нећу у старости стављати вештачке навлаке за зубе али ћу фарбати косу, не ваља јел да, а да не фарбам косу а стављам вештачке материјале на зубе тако треба да буде? Нпр. доста сам писмен па ми то ништа не вреди.
Рад на себи је само глупава, нејасна фраза, која служи да наметне осећај кривице или самокритичности другима или осећај да се никада нису трудили колико је требало.
Зато што сам усамљен и неприхваћен а желим да ми више не буде тако..Zašto si toliko negativan?.
Treba dostojanstveno stariti.
Ovaj je predostojanstveno prepušten starenju.
Pogledajte prilog 1741682