kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 57.312
ko je dosao uz cacijevce sns ? zandarmerija i kapuljasi
a narod gde im je ? nema naroda
pamentom dosta.
a narod gde im je ? nema naroda
pamentom dosta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisu iz SNS-a i SPS-a prešli kod studenata nego upravo ti glasači koji su glasali za neke opozicione liste do sada.Opzicija, kao i njihovi glasači, skoro da više ne postoje.Njihova letovanja ne utiču ni na šta
daj ne brukaj se zabij nos tamo u nemackuPa nisu iz SNS-a i SPS-a prešli kod studenata nego upravo ti glasači koji su glasali za neke opozicione liste do sada.
taj predvodi cacijevce
A to ima veze sa onim što sam ja napisao kako?daj ne brukaj se zabij nos tamo u nemacku
u sbriji sad da se odrze izbori opozicija bi sva ujedinjena bila na pitnaju cenzusa!
ne brukaj se
vidi , da se ne zamajavamo u sitne sateA to ima veze sa onim što sam ja napisao kako?
Ili misliš da ova podrška za studente je pala sa neba od nekih "novih" a nije od onih koji su glasali za opozicione liste 2023?
I treba da dobije jer qwrcu ne vrede, ali ljudi koji će sutra glasati za studentsku listu kakvu god, su upravo oni koji su do sada glasali za opozicione liste i isti oni ljudi koji idu na more leti...i to je tako i o tome se radividi , da se ne zamajavamo u sitne sate
NAROD JE PROGLEDAO i vise ne naseda na sistemske patke pa da pruzi podrksu opoziciji
to je jedan sistem
dobice kurka na izborima.
kraj price.
Jednom sistemski igrac -uvek sumnjiv ma sta radio trenutnoZasto danima nema Sarovica?
a zasto ih biju ako oni hoce da uce? i jel ce tako da biju i alexa i-ja-sam-caci vuchija, pa da im suzana trazi znacke, i 'be sve po spisku, onda?
sto se ovoga tice narod u novom sadu cim primeti stand sns opkoljava taj stand i negoduje, svira, trubi, pumpa.
Srbijo vidis Novi Sad, pridruzi se.
ma, naravno, sutra kada budes delio celiju sa tim topdzijom, ti ces da budes furundzija, ali ti to volisNarod voli buku,
i koristi je kao oružje koje protivniku razara nervni sistem ?
Čim počnu sa tim,
odmah dovući zvučni top i vratiti im ravnom merom.
Tako treba po celoj Srbiji, slažem se.
ma, naravno, sutra kada budes delio celiju sa tim topdzijom, ti ces da budes furundzija, ali ti to volistakva ti je sekta, arena odzvanja: vucicu pe...ru!
sta bre polako? 1 kukavica av i vi rugalice, da pustim kera na vas, samo bi se razbezali, odleprsaliPolako, Crnogorac !
ma nece ni da postoje do tada, ugasice se sns, vidis da nemaju pameti, mi samo da izdrzimo ovaj isti tempo do izboradobice kurka na izborima.
sta bre polako? 1 kukavica av i vi rugalice
ja ti reko' da nisam crnogorac ni 1%, ni iz cg, a ti me pravis lazovomNeka živi Milo Đukanović
koji nam skide crnogorsku bedu sa vrata !
ja ti reko' da nisam crnogorac ni 1%, ni iz cg, a ti me pravis lazovom
... ugasice se sns, vidis da nemaju pameti, mi samo da izdrzimo ovaj isti tempo do izbora
. . . , igraju se žmurke.!?A zbog čega ih blokiraju? Nisam u toku, ništa na vestima?
nešto slično je govorio i musolini...Емилиано Запата је овако зборио:"Ако нема правде за народ, нека не буде мира за власт!"
![]()