Једанаести сат у Новом Саду народ блокира Ћације у СНС просторијама!

Opzicija, kao i njihovi glasači, skoro da više ne postoje.Njihova letovanja ne utiču ni na šta
Pa nisu iz SNS-a i SPS-a prešli kod studenata nego upravo ti glasači koji su glasali za neke opozicione liste do sada.
I ti glasači su vrlo često beogradski i novosadski srednji i viši srednji sloj i mlađa urbanija populacija a oni će 1/1 biti na moru makar padale ćuskije :lol:
99' se išlo mesec posle bombardovanja a neće zbog izbora :lol:

Inače iako bi mu to bio taktički solidan potez, mislim da se neće usuditi bez garancija da će 100% pobediti a trenutno ih nema. Takođe bilo kakvi izbori daju priliku da se isti proglase pokradenim, a znamo da su krali i kad nije moralo jer je šizofreni egomanijak, a onda pitanje je kako će se spolja reagovati ako se ovde radikalizuje. Tako da mislim da neće čačkati mečku. Jedino što njemu pomaže je da protesti potpuno splasnu i za to mu je leto najveća prilika, teško da će dobrovoljno izborima podići uloge.

Pa nisu iz SNS-a i SPS-a prešli kod studenata nego upravo ti glasači koji su glasali za neke opozicione liste do sada.
daj ne brukaj se zabij nos tamo u nemacku
u sbriji sad da se odrze izbori opozicija bi sva ujedinjena bila na pitanju cenzusa!

narod je progledao i zna da su to agentske njuske i da su deo istog sistema
ne brukaj se

Screenshot 2025-05-19 003635.png

daj ne brukaj se zabij nos tamo u nemacku
u sbriji sad da se odrze izbori opozicija bi sva ujedinjena bila na pitnaju cenzusa!
ne brukaj se
A to ima veze sa onim što sam ja napisao kako?

Ili misliš da ova podrška za studente je pala sa neba od nekih "novih" a nije od onih koji su glasali za opozicione liste 2023?

A to ima veze sa onim što sam ja napisao kako?

Ili misliš da ova podrška za studente je pala sa neba od nekih "novih" a nije od onih koji su glasali za opozicione liste 2023?
vidi , da se ne zamajavamo u sitne sate

NAROD JE PROGLEDAO i vise ne naseda na sistemske patke pa da pruzi podrksu opoziciji
to je jedan sistem

dobice kurka na izborima.
kraj price.

vidi , da se ne zamajavamo u sitne sate

NAROD JE PROGLEDAO i vise ne naseda na sistemske patke pa da pruzi podrksu opoziciji
to je jedan sistem

kraj price.
I treba da dobije jer qwrcu ne vrede, ali ljudi koji će sutra glasati za studentsku listu kakvu god, su upravo oni koji su do sada glasali za opozicione liste i isti oni ljudi koji idu na more leti...i to je tako i o tome se radi ;)

sto se ovoga tice narod u novom sadu cim primeti stand sns opkoljava taj stand i negoduje, svira, trubi, pumpa.

Narod voli buku,
i koristi je kao oružje koje protivniku razara nervni sistem ?

Čim počnu sa tim,
odmah dovući zvučni top i vratiti im ravnom merom.

Srbijo vidis Novi Sad, pridruzi se.

Tako treba po celoj Srbiji, slažem se.

Narod voli buku,
i koristi je kao oružje koje protivniku razara nervni sistem ?

Čim počnu sa tim,
odmah dovući zvučni top i vratiti im ravnom merom.

Tako treba po celoj Srbiji, slažem se.
ma, naravno, sutra kada budes delio celiju sa tim topdzijom, ti ces da budes furundzija, ali ti to volis;)takva ti je sekta, arena odzvanja: vucicu pe...ru! ana se smejulji....

Polako, Crnogorac !
sta bre polako? 1 kukavica av i vi rugalice, da pustim kera na vas, samo bi se razbezali, odleprsali

ti bi da rasterujes zvucnim topom? kad tad ce doci izbori, i sta ce onda biti?
ma nece ni da postoje do tada, ugasice se sns, vidis da nemaju pameti, mi samo da izdrzimo ovaj isti tempo do izbora

ja ti reko' da nisam crnogorac ni 1%, ni iz cg, a ti me pravis lazovom

Samo Crnogorce interesuje da se suzbiju Srbi sa zapada,
pa da oni opet šire svoje superiorne gene po Srbiji.

Šumadinci cene one Srbe koji se tako zovu
ma odakle bili.

Back
OSZAR »