Izaberite ime maskote EXPO

Sistem glasanja podrazumeva nekoliko krugova u kojima će građani birati svoje favorite među unapred predloženim parovima imena putem linka na zvaničnom sajtu EXPO 2027 Beograd.

Kako bi glasanje bilo lakše, zanimljivije i inspirativnije, svaki par imena prati i priča o njihovom karakteru, osobinama i šarmu koji poseduju što će pomoći svim učesnicima da se opredele za onaj par koji im se učini najsimpatičnijim i najreprezentativnijim.

„EXPO maskote nisu samo simboli događaja, već veseli i razdragani predstavnici sveta igre, muzike i sporta za sve. One su glasnici naše priče za dobrobit čovečanstva. Kroz izbor imena, svako od nas ima priliku da ostavi svoj lični pečat i da se poveže sa pričom koju zajedno želimo da ispričamo svetu. Ovo je poziv da učestvujemo, glasamo i uživamo u zajedničkoj kreaciji, jer ime maskota EXPO 2027 Beograd nije samo ime. To je priča o nama i našem kulturnom identitetu koji s ponosom želimo da predstavimo planeti“, kažu iz preduzeća EXPO 2027 d.o.o. Beograd.

Kako će maskote EXPO 2027 zauvek predstavljati naš grad i našu zemlju i ući u sve almanahe međunarodnih izložbi, izbor pravih imena je više od igre, a ovo glasanje je prilika da prenesemo duh zajedništva i igre širom Zemlje i ostavimo trag koji će se večno pamtiti, dodaje se u saopštenju.
https://nsuzivo.rs/srbija/preduzece...da-ucestvuju-u-izboru-imena-maskote-expo-2027

Da vidimo vaše predloge dragi forumaši i forumašice. :)
Troskovi svakog kruga izbora po 30 miliona evra pa ti vidi...Expo ili sex po Srbiji....

Glupo bi bilo da izbor maskote kosta manje ako je vec 30 milijardi sama manifestacija....1000 ti deo...

Ja sam licno zbunjen humanoscu Srba, cak i mojih poznanika...stisnu se za ono sto treba da se otvore, a bacaju ko suludi za nesto sto ja uopste ne razumem...
Covek stavlja novcanik u zadnji dzep pantalona, nabudzen , ja kazem, novcanik ti prosto priziva da bude ukraden, nece izdrzati ni 2h....
Letnje pantalone, nije izdrzao ni 2h, ali nije ni osetio ko mu je ukrao...epilog 2000e i dokumenta, a kuka celu godinu da nema para, nije da kuka nego skrtari , a nije skrtaros, nego se skupio ko mis, ali dzabe skupio mu se i mozak..

Totalno druga prica je kad drugarica kod Usca izlazi iz tramvaja, i onako drzi mobilni sa pregibom u zglobu sake...znate kako to zene drze , i sad predvece i malo veca guzva ali usce je...skoro sve klinkice tako drze telefon , pola njih sigurno...i tip cap za telefon , i trcanje ka nis i dalje ka kongrapu , ili kako se vec zove..
Tu ne mozes da joj kazes da je bila neoprezna i da je drzala drugacije oteo bi joj telefon, cak devojke drze cvrsce od muskaraca telefone...

Ali sam zbunjen kako radi nenerviranja valjda, ili dzekisanja lako oproste velike svote novca....
Eto svi su poverovali da plate za profane daje Vucic iz svog dzepa, da penzije daje iz svog dzepa, da puteve gradi iz svog dzepa pa poklanja Srbiji , neverovatno...

Back
OSZAR »