Понавља се а можда немају где да се паркирају или се нешто хитно догодило те морају тако јер нема паркинга.
Превише аутомобила или премало паркинга,како вам то делује и да ли у пракси постоји решење за ово?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem parkiranja je prisutan u svim velikim gradovima u svetu. Centralni delovi grada ne mogu da se povećaju, a vozila je sve više. Kupovine od kuće su dodatno zaoštrile problem jer su stvorile ogroman broj dostavnih vozila.
Veruj da bi usli bi autom u zgradu da moguPreviše automobila.
Da imamo metro mnogi se ne bi maltretirali da traže parking pola sata i da placaju troškove za auto.
Problem parkiranja je prisutan u svim velikim gradovima u svetu. Centralni delovi grada ne mogu da se povećaju, a vozila je sve više. Kupovine od kuće su dodatno zaoštrile problem jer su stvorile ogroman broj dostavnih vozila.
Mislim da dostava smanjuje gužvu, jer bi u suprotnom, umesto jednog kombija po svu tu robu ljudi išli svojim vozilom.Problem parkiranja je prisutan u svim velikim gradovima u svetu. Centralni delovi grada ne mogu da se povećaju, a vozila je sve više. Kupovine od kuće su dodatno zaoštrile problem jer su stvorile ogroman broj dostavnih vozila.
Pogledajte prilog 1733716
Pogledajte prilog 1733718
Понавља се а можда немају где да се паркирају или се нешто хитно догодило те морају тако јер нема паркинга.
Превише аутомобила или премало паркинга,како вам то делује и да ли у пракси постоји решење за ово?
Šta ti je evo i danas zidaju zgrade sa šatro parking garažama koje prenamene u poslovni prostorSvake god bar po jedan parking sa 3 podzemna i 5 nadzemna dela
Da se radi planski pa da za 15 god bude normalizovano parkiranje
U Podgorici sam služio vojsku, u Maslinama, a u kasarni Morača, sam davao stražu.Kod nas prave gradski parking na mestu bivše kasarne Morača
Gestt za divljenje
Nisu hteli da prodaju to mestro iAko bi ga šestoko skupo prodali
PS: A ima i nekoliko parkinga na 5-6 spratova
Najveći je problem oko kliničkog centra
Za posetioce,
Osoblje ima parking unutrar centra.
Dobiju nalepnicu za ulaz
Evo da neko ima logiku , a da stvarno ima logiku , sta bi zakljucio , pa da ne moze nikako da se kaze da je previse automobila nego da je premalo parkinga jer drugacije nije logicno....Nenormalan je broj automobila. Sve je gora situacija. Svuda je problem parking, jer mnogo ljudi se nastanilo, a infrastruktura veoma slaba. Ja sam na Zvezdari, i tu je baš izražen problem, jer postoji dosta uskih uličica,pa se žestoko zagužva.
Nisi u pravu. Ima ljudi, kojima, apsolutno, ne treba automobil. A, još kad vidim, da je svaki drugi, po jedna osoba u njemu. Evo, ja na primer, nemam auto, koji će mi moj? Imao ranije. Sad sam mirniji, jer je sve veće ludilo u gradu. Ima gradski prevoz, pa se organizujem, a i niži su mi troškovi. Druže, automobila je previše u Beogradu, obzirom na broj stanovnika i infrastrukturu. Svaki dan se krećem po gradu i vrlo dobro znam o čemu pričam.Evo da neko ima logiku , a da stvarno ima logiku , sta bi zakljucio , pa da ne moze nikako da se kaze da je previse automobila nego da je premalo parkinga jer drugacije nije logicno....
Ali eto i na ovom mestu se vidi totalno blentavilo Srba, tj nepostojanje logike nego emo odlucivanje..
Ima li previse zuba ili premalo zubara, taj problem se resava spontano......tako da ne upada u oci dok se osobe ne nasmeju .....
Logicki ne mozes da to izjavis, ne postoji mogucnost da kazes da ima previse automobila...Automobili se voze od strane vozaca, registruju se, izuzetno su postali osnovna potreba, tako da ne postoji logicki mogucnost da se kaze da ima previse automobila..Nisi u pravu. Ima ljudi, kojima, apsolutno, ne treba automobil. A, još kad vidim, da je svaki drugi, po jedna osoba u njemu. Evo, ja na primer, nemam auto, koji će mi moj? Imao ranije. Sad sam mirniji, jer je sve veće ludilo u gradu. Ima gradski prevoz, pa se organizujem, a i niži su mi troškovi. Druže, automobila je previše u Beogradu, obzirom na broj stanovnika i infrastrukturu. Svaki dan se krećem po gradu i vrlo dobro znam o čemu pričam.
To su vec izbori , razlicite potrebe razlicita racunica..Sad se isplati nemati auto otkad je besplatan prevoz ali dok je larta bila 120 dinara meni je bilo jeftinije da idem automobilom po beogradu.
Naravno, da ni ti, a ni ja, ne možemo, da određujemo, ko može da poseduje automobil. Ali za ovakvu infrastrukturu, kakva je u BG, ovo je gušenje, kompletnih kvartova i naselja. Auti su po trotoarima, zelenim površinama, dvorištima stambenih objekata...Logicki ne mozes da to izjavis, ne postoji mogucnost da kazes da ima previse automobila...Automobili se voze od strane vozaca, registruju se, izuzetno su postali osnovna potreba, tako da ne postoji logicki mogucnost da se kaze da ima previse automobila..
Ima previse automobila po mom ukusu, ili po tvom ukusu , uz nase cenzurisanje ko sme a ko ne sme da ima automobil, ali logicki to ne moze da se izjavi...
To je problem koji se stalno ponavlja....koji se u slucaju zuba sam spontano resava.....