Gde je pogrešio Saša?

ima ih i nezadovoljnih, pa nije vucicev rezim idealan. Najveca greska saleta je sto je dozvolio mnogim majmunima na lokalu da rade sta hoce, da se bahate, a on ne moze da ima kontrolu jer se bavi prioritetima, drzavnim stvarima ...

Па кад се стално бори са политичким противницима, сам. Све сам. Сам планира, сам гради, сам понешто и сруши.

Видиш, на крају се ипак испоставља да Сале једноставно није добро организован. И не верује сарадницима.

Фали му политичког шлифа, џабе му што се 35 година бави политиком.

Није потпуно савладао материју, а толико учи.

Па кад се стално бори са политичким противницима, сам. Све сам. Сам планира, сам гради, сам понешто и сруши.

Видиш, на крају се ипак испоставља да Сале једноставно није добро организован. И не верује сарадницима.

Фали му политичког шлифа, џабе му што се 35 година бави политиком.

Није потпуно савладао материју, а толико учи.
I Obrenovic Milos je sam radio. Ispostavilo se ta dinastija najvise je dala Srbiji

I Obrenovic Milos je sam radio. Ispostavilo se ta dinastija najvise je dala Srbiji

А није баш то тачно. Милош је имао добру екипу, и што је још важније, био је ратни вођа у два устанка, па су га и због тога поштовали, и следили у одлукама.

Наш Председник, уз сво поштовање, се у ратовима углавном бавио усељавањем у нове станове, и примањем плате у Скупштини.

Он, рецимо, не памти те деведесете као ти... :per:

Nikad Srbi bolje nisu živeli nego pod Sakijevom vlašću.Da li je ta činjenica rezultat njegove zasluge i u kojoj meri ili je reč o odloženom rezultatu reformskih napora vlada u periodu od 2000 do 2012 pre Aleksandra,drugi je par cipela.

kontejneri-za-naslovnu-912x684.jpg.webp

Na ili u samom početku 2012 ili 2013 kad je konsolidovao vlast,morao je nemilosrdno da se obračuna sa revolucionarima takozvanog petog oktobra .Umesto toga on ih je pustio da rovare.Kao rezultat te greške Srbija se danas suočava sa ugrožavanjem građanskog mira.Strane agenture predvođene hrvatskom SOA organizuju pobunu pod firmom borbe protiv ni manje ni više nego korupcije.Preostali dosmanlijski talog nekoga proziva za korupcionaštvo.Za nepoverovati kakva drskost.Ta banda je opljačkala ceo nekadašnji takozvani društveni kapital i sad prozivaju druge da su skloni korupciji Missim ludilo mozga
Нигде није погрешио, сигурно ће да остане златним словима записан у историји Срба, као српски вођа који је учинио највише за Србе и Србију, али, то је оно што и мене иритира, он у СНС, нарочито у Влади РС, нема људи који су спремни да заувек уграде целе себе у темеље Србије ... Истна Ана, Суниша и Гашић га прате и дају себе, али други су катастрофа ...Лично сам очекивао од Селаковића и Ђурића више, али су ме разочарали ... Штета што Вулину не да више простора да се докаже, јер је храбар и паметан човек ... Дачића бих одмах наглавачке избацио из Владе, јер је доказао да је кукавица и дупљак ...

А није баш то тачно. Милош је имао добру екипу, и што је још важније, био је ратни вођа у два устанка, па су га и због тога поштовали, и следили у одлукама.

Наш Председник, уз сво поштовање, се у ратовима углавном бавио усељавањем у нове станове, и примањем плате у Скупштини.

Он, рецимо, не памти те деведесете као ти... :per:
Gresis. Milos je u prvom bio obican vojnik. Kad se dokopao vlasti uz pomoc Turaka, ukinuo je sovjet (skupstinu) i stalno je postavljao svoje ljude koji nisu imali funkciju a onda ih je menjao. Takav jedan je bio Gospodar Toma Vucic kojeg je on masimalno koristio i cedio a ovaj kad mu je dosadilo organizovao je bunu protiv Milosa i smenio ga.

Gresis. Milos je u prvom bio obican vojnik. Kad se dokopao vlasti uz pomoc Turaka, ukinuo je sovjet (skupstinu) i stalno je postavljao svoje ljude koji nisu imali funkciju a onda ih je menjao. Takav jedan je bio Gospodar Toma Vucic kojeg je on masimalno koristio i cedio a ovaj kad mu je dosadilo organizovao je bunu protiv Milosa i smenio ga.

Не грешим. Милош је у првом устанку од обичног борца догурао до војводе, био један од малобројних устаничких команданата који је после пропасти устанка остао у Србији, и баш зато је и изабран за вођу другог устанка.

Углавном, борио се, и борбом стекао углед.

Но, Милош је своје урадио...сад се бавимо неким другим Вођама, које поменутом нису ни до колена, а камоли до мудију...

Не грешим. Милош је у првом устанку од обичног борца догурао до војводе, био један од малобројних устаничких команданата који је после пропасти устанка остао у Србији, и баш зато је и изабран за вођу другог устанка.

Но, Милош је своје урадио...сад се бавимо неким другим Вођама, које поменутом нису ни до колена, а камоли до мудију...
O cemu ti pricas ? Znas ti koliko ubistava iza sebe ima Milos Obrenovic ?

Saša je isto veliki glavešena kao i Mića.

... Милош је ... један од малобројних устаничких команданата који је после пропасти устанка остао у Србији, и баш зато је и изабран за вођу другог устанка.

I ja sam obrenovićevac (ako ćemo tako da se delimo), ali ima jedna interesantna stvar.
Svi, naime ponavljamo da je vojvoda Miloš Obrenović i posle sloma Trinaeste ostao u Srbiji,
ali zar to nije čudno ?

Setimo se šta pričamo o Nediću posle šestoaprilskog sloma,
koji nije pobegao (već ostao uz narod i okupatora
pa šta bude) zovemo ga izdajnik, jel da ?!

Ustvari ne bih rekao da je išao na "šta bude" ni on ni Miloš,
pre će biti da su se ispodogovarali sa neprijateljem.

Ali sad oprezno,
nije naša srpska pozicija takva da možemo biti samo heroji borbenog tipa,
već uvek treba da imamo jednog Karađorđa i jednog Miloša.

Sad da totalno skrenem sa teme,
u Miloševićevo vreme falio nam je jedan Obrenović !
Kad smo videli da Slobino gicanje neće proći kao Titovo svojevremeno,
da nam je tad bio jedan Vučić ...

Ustvari, bio je tu, ali mlad ...

Svašta ovde namlatih,
pa razgrnite 🙃🤗

Napravio je jednu veliku grešku na zadnjim izborima na Kosovu kad je pozvo Srbe s Kosova da bojkotuju izbore.
Šiptari sad preuzeli vlast na sijeveru Kosova.
Ne razumijem šta je s tim htjeo postić.
Iskoristili su momenat kad se Vucic bavi unutrasnjim pitanjima. Za to su krivi studenti koji su zakocili srbiju.
Sve bi bilo OK da nemamo problem u Srbiji i fokus Vucica bi bio na Kosovu gde bi diplomatskom borbom onemogucio albance da postignu ista dole

Back
OSZAR »