Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 80.255
Ko tako tvrdi? Neko nezainteresovan ili? Oportunista i tenkovi, msm malo mnogo.ne znam stvarno ali kažu da je sve to izrežirano i da bi se tenkovi uputili na narod da je došlo do nekog incidenta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko tako tvrdi? Neko nezainteresovan ili? Oportunista i tenkovi, msm malo mnogo.ne znam stvarno ali kažu da je sve to izrežirano i da bi se tenkovi uputili na narod da je došlo do nekog incidenta
Да су вам све муштерије к'о ја....не би се ви леба најели...ти би вртео празна рол-колица...
Dokle ne oslobodimo Srbiju SNS okupacije, kupujem samo kod stranaca.kunem budilnik i ko ga izmisli
štakojkurac ne bojkotujete MAXI?
preskupi smo alo plus smo još cena nadrkali u medjuvremenu, obidjite nas u full-u, kupujte kod Efektive
Zasto treba da se FSB/FBI bave ovim slucajem ?Vučić je naveo i da ruska obaveštajna služba FSB dolazi za dva-tri dana u Srbiju i izrazio nadu da će američki FBI za sedam-osam dana doći u Beograd radi istrage tvrdnji o korišćenju zvučnog oružja protiv demonstranata u Beogradu 15. marta.
Zasto treba da se FSB/FBI bave ovim slucajem ?
Dokle ne oslobodimo Srbiju SNS okupacije, kupujem samo kod stranaca.
Ovo domace sve kontrolise i reketira SNS, ma necu dinar da im dam.
Dajte jos tih akcija za Guarane, Ultre i slatkise i necu da izlazim iz Maksija.
da vas ima ko zečeva urlali bi ste za izbore
ne bi jurili štandove
Skuplja jeftine poene i opet zamlaćuje narod. On je kao pošten, pravedan, pa mu treba dokaz za to!Zasto treba da se FSB/FBI bave ovim slucajem ?
Ti to govoris o BEHAOno kad živiš u državi koja nema institucije koje bi dale razumno objašenjenje šta smo videli pa moraju stranci da nas "pritiskaju". Kakva sramota.
Koji jezikom ti rusis SRBSKU vlast?Ako, ako, samo pjevajte. Jesi li čuo ono: ,,Koja ptica rano propjeva, kad tad se usrere,,!![]()
Dosao ovim,, srbima,, na ispomocMa tebi Poštenom Aljbancu neko da objašnjava?
E kada bi ona znala KO TO KAZEKo tako tvrdi? Neko nezainteresovan ili? Oportunista i tenkovi, msm malo mnogo.
Ustao na lijevu nogu? Pazi da ne završiš na srednjoj!E kada bi ona znala KO TO KAZE
Mozda I zna a nece da nam kaze
Sa kakvim argumentima dolaze
I jos dobija repke
Budi normalna bosankoUstao na lijevu nogu? Pazi da ne završiš na srednjoj!
Odmah, poslije tebe.Budi normalna bosanko
Diskutuj bosankoOdmah, poslije tebe.![]()
Samo sam htjela da se prilagodim trenutnim sagovornicima.Diskutuj bosanko
Pusti se tih seljackih fora
Pametno zbore.
Opet nisi razumela?Pametno zbore.![]()
Nisam. još sam bunovna. Objasni mi.Opet nisi razumela?
Idi bona spavatiNisam. još sam bunovna. Objasni mi.