aleksije radicevic
Iskusan
- Poruka
- 6.034
Zdrav stav, to ti priznajem. Još samo da naučiš da razlikuješ "izbore" od izbora!U političkim prepucavanjima u Srbiji.
Podržaću svakog koga narod izabere na izborima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdrav stav, to ti priznajem. Još samo da naučiš da razlikuješ "izbore" od izbora!U političkim prepucavanjima u Srbiji.
Podržaću svakog koga narod izabere na izborima.
Mislio sam na izbore bez navodnika.Zdrav stav, to ti priznajem. Još samo da naučiš da razlikuješ "izbore" od izbora!![]()
EU = Picula, znači njihova podrška oćeraće Tihog i Kežualka, Šrodingera i anajade od ava.Sve je to džabe dok ga EU podržava,a Putin zove u Moskvu.
a u eu idemo za inat, kako rece av, ali da nikad ne stignemo tamo, sada nas preticu albanija i cg - mislis da ce narod da guta to dozivotno?Sve je to džabe dok ga EU podržava,a Putin zove u Moskvu.
Afričkoj uniji ne pripadamo sigurno.EU = Picula, znači njihova podrška oćeraće Tihog i Kežualka, Šrodingera i anajade od ava.![]()
Izbori će pokazat.a u eu idemo za inat, kako rece av, ali da nikad ne stignemo tamo, sada nas preticu albanija i cg - mislis da ce narod da guta to dozivotno?
Mislio sam na izbore bez navodnika.
Aco mislim na predstojeće izbore.Ljudi na forumu tvrde da se izbori više ni ne mogu pokrast.
I da li bi ti na ove "izbore" turio navodnike ili ne?![]()
Zar ovo nije dovoljno za poništavanje izbora ili bar kažnjavanje ovih nesretnika maloumnih?
I da li bi ti na ove "izbore" turio navodnike ili ne?![]()
Vučić je izgubio već vlast. Nešto se čeka. Do kraja ove godine je rješenje.
Ne može EU da natjera narod da se pomiri sa sudbinom. Ide se dalje...
Ne znam zašto ti Picula smeta, prijašnji izvjestitelji za Srbiju ti nisi smetali.EU = Picula, znači njihova podrška oćeraće Tihog i Kežualka, Šrodingera i anajade od ava.![]()
Dovoljno, kako za koga. Juče je jedan švedski ministar napustio funkciju jer je zaboravio službeni lap top u nekom hotelu, pa je time neke državne stvari mogao da izloži javnosti.Zar ovo nije dovoljno za poništavanje izbora ili bar kažnjavanje ovih nesretnika maloumnih?
Ne smeta meni. Dapače, pohvaljujem njegove reči o Vučiću.Ne znam zašto ti Picula smeta, prijašnji izvjestitelji za Srbiju ti nisi smetali.
On je samo kotačić u briselskom stroju. Sad što je Hrvat nema veze, ako se ovako nastavi biti će i neki Kosovar Čeku u budućnosti izvjestitelj za Srbiju.
Da ali su studenti i narod ogolili naprednjake.Bez obzira na Vučićev odlazak u Moskvu 9.5.,nema nikakvih posljedica za Vučića od strane EU.I dalje sve ostaje po starom.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...-odlaska-srbije-u-moskvu-sto-slijedi-15582248
Zanat? Kod Sime da ,,opravljaju bacikle,,? Simo, prof.Čeka se leto i godišnji odmori, kakav kraj godine, to je već izgubljena bitka.
Studentima se žuri da na leto budu izbori jer od oktobra ako ne upišu opet godinu, više nisu studenti. Mogu na neki zanat polako.![]()
Zanat? Kod Sime da ,,opravljaju bacikle,,? Simo, prof.![]()
Kod mene ne može Grobi, ja kvarim ili kako muslimani kažu obatalim sve što dohvatim.Može... a mogu kod tebe da opravljaju..![]()
Kod mene ne može Grobi, ja kvarim ili kako muslimani kažu obatalim sve što dohvatim.
Zato ,,miran,,!![]()
Kod mene ne može Grobi, ja kvarim ili kako muslimani kažu obatalim sve što dohvatim.
Zato ,,miran,,!![]()
Gdje? Na Simi? Nemoj, naš je, kakav je, takav je!Onda će morati ručni rad da iskuse..![]()
To su mi stari znanci. Ja njegujem prijateljstva. Jeste da nismo na istoj strani, ali red je da se javimo jedni drugima.Lapsi mačkice, baguješ![]()
Ona im može eventualno još ko Danica da skuva nedjeljni ručak.Može... a mogu kod tebe da opravljaju..![]()