bicikleta2
Primećen član
- Poruka
- 801
Navodno je s K0kezom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ti je kriv što nisi nevin?Ja ili ti ?
pa reci majku mu, otvoreno i tako postavi temu a ne tu izokola ko seljacka mlada...
ne spamuj glupostimaKo ti je kriv što nisi nevin?![]()
ma sve je ovo mantra. i te toboz pretnje kao da en sme da ode a on kao heroj koji ne podleze ucenama ode...Znam, zato se i čudim što će u Majamiju, naravno ako je tamo, a ne u Holivudu. Zamisli ga u Indijskim filmovima?
Znam, znam, već mi se plaće...![]()
Ti stvarno misliš da je on u SAD-u? Jeste, kao i ti na pučini.ma sve je ovo mantra. i te toboz pretnje kao da en sme da ode a on kao heroj koji ne podleze ucenama ode...
pa kad je bio heroj STO NIJE ISAO U KAZANJ ?
nije smeo i sam ej priznao... posto je dobio packu od putina sad ne sme i pomisliti da ne ode...
samo to zele da sto vise ispatetisu i predstave to ko junacki cin... pa rezimski mediji rpenose toboz neke ucene...
nego jesi ikad bila u moskvi za 9 mart ?
ja jesam
bozanstveno je, idi dozivi to
gde god da jeTi stvarno misliš da je on u SAD-u? Jeste, kao i ti na pučini.![]()
Je li moguće da je to još samo jedna u nizu prevara? Zašto je otišao u SAD?
Gdje su slike ulaska u avion? Ko je s njim? Gdje je odsjeo u Floridi?
Ima li kakvih vijesti šta radi u Americi? O čemu razmišlja? Brine li?
Ni slike, ni tona. To ne liči na njega.
Gdje je?
To smo Kapetane zaključili u prvih par postova na ovoj temi.gde god da je
ne verujem u te patetike o pretnjama
pravi od sebe heroja
kad je trebo biti herj nije otisao u kazanj... sada plasiraju kao ucene , da bi on ispao onaj koj ise NE SAGINJE I da se pusti mantra kak ose ne saginjemo nikome...
bajato
Republikancima je stalo do njega i Srbije? Ma šta kažeš?Sastaje se sa važnim i uticajnim ljudima. Ne može da pravi selfi sa njima, jer to su poverljivi razgovori.
oklen znamTo smo Kapetane zaključili u prvih par postova na ovoj temi.
Pitam gdje je?
patetika i scenarioZašto je sve obavijeno velom tajne? Zašto se ne javlja?
Mogao je i bliže! Ali, bliže se lakše provjeri. Zašto SAD? Nije ga niko pozvao.oklen znam
patetika i scenario
mogu da zkaljucim da svaki put pred protest on nestaje. ocito strah gospodjo.
u strahu su velike oci...
ockeuje da jedan protest moze biti i svrgnuce diktature ?
onda je bolje biti podalje, lakse je uteci zar ne...
Republikancima je stalo do njega i Srbije? Ma šta kažeš?
oklen znamMogao je i bliže! Ali, bliže se lakše provjeri. Zašto SAD? Nije ga niko pozvao.
Onako, što bi narod rekao šunulo mu.![]()
Gdje ti vidiš povoljnu biznis klimu, a pogotovo stabilnu upravu?!Stalo im je do povoljne biznis klime i stabilne uprave. Sigurno da ne žele žuto-zelene leve građane kao vlast, koja bi sutra i njih napadala.
ne bitno jeGdje ti vidiš povoljnu biznis klimu, a pogotovo stabilnu upravu?!
Krije se u Srbiji, možda i u samom Beogradu.![]()
Bitno je!ne bitno je
Gdje ti vidiš povoljnu biznis klimu, a pogotovo stabilnu upravu?!
Krije se u Srbiji, možda i u samom Beogradu.![]()
Ne znam jesi li za ćoška ili magareće klupe. Još sam u dilemi.Bolji dani su odmah iza ćoška, čim se okončaju nemiri obojenih revolucionara. Taman cela ova situacija može poslužiti Vučiću da rasturi državne univerzitete i pošalje ih na tržište, a studenti da nađu prave poslove i doprinesu ekonomskom razvoju.
Vučić je jednom nogom u avionu a drugom na kori od banane.Je li moguće da je to još samo jedna u nizu prevara? Zašto je otišao u SAD?
To je Dodiku produžilo slobodu.Od onolike Amerike on se našao sa Rudi Đulijanijem, rođenim 1944. godine!
Telegraf napisao ,,Vučićev lični prijatelj,,! Sunce ti žarko!
Vidi ovo: https://www.novosti.rs/planeta/svet/1315177/rudolf-djulijani-sad-vesti
Bankrotirao i sada ko fol luta po bijelom svijetu i lobira za Dodoka i Vučića!?
A jesmo ga nahebali!
Kakva je to sloboda, čuva te 500 ljudi?To je Dodiku produžilo slobodu.![]()
Je li moguće da je to još samo jedna u nizu prevara? Zašto je otišao u SAD?