Да ли би се усудили да возите BMW?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Одбијам јер је све могуће

• Возим јер верујем у себе

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
"те имам неки осећај да тај ауто чудно делује на возаче јер колико је разних случајева инцидената забележено?"
Desilo mi se da me covjek sa BMWom zamalo nije ubio,na motoru sam ga preticao, imao dovoljno prostora da prodjem i covjek prilikom preticanja da pun gas ,ne znam koji BMW ,znam da je imao 4 auspuha i ode ja direkt u autobus, dok sam skontao sta radi vratio sam motor brzinu nazad i pun gas ,u zadnjm momentu se ubacim prije nego sto me autobus pokupi.

Desilo mi se da me covjek sa BMWom zamalo nije ubio,na motoru sam ga preticao, imao dovoljno prostora da prodjem i covjek prilikom preticanja da pun gas ,ne znam koji BMW ,znam da je imao 4 auspuha i ode ja direkt u autobus, dok sam skontao sta radi vratio sam motor brzinu nazad i pun gas ,u zadnjm momentu se ubacim prije nego sto me autobus pokupi.
Убрзавање такво да се не допусти претицање је тежак прекршај. Штета што се то ретко забележи.

Ili zamisli moron sedne u Hennessey Exorcist koji za 2 sekunde stigne od 0 do 100 km/h, a nude oni i dosta brže i jače mašine.

Nije to samo 1 magarac zajašio 1000 konja, tu je obrtni moment na nivou jačih šlepera. To su nimalo idiot friendly mašine, to mora da se zna šta se radi. Znam za jedan slučaj koji umislio da uvatio boga za jj sa svojim skoro punoletnim BMW 320 i pokušao mangupiranje sa još dodatno napucanim Vajperom, prešo nekih 100 metara i zagrlio banderu. I još jedan kad je car skočio na gas tako neke mašine i prevrnuo se na krov. Sreća da većinom i ne znaju za postojanje ovakvih zverčica.
Valjda najluđe što sam video kod nas su Brabus Rocket i Shelby Supersnake, terale ih neke batice od oko 6 banki i imam utisak da znaju šta rade.
Свакако да знају, ако су догурали до 60.
А остали лудаци које помињеш... па то не догура ни до 30.

Свакако да знају, ако су догурали до 60.
А остали лудаци које помињеш... па то не догура ни до 30.

Pa naravno, ako neko može da iskoristi perfomanse mašine, taj zna šta radi. Obično zna i gde to radi.
U situaciji "majmun ušo u tenAk", bolje odma da se prevrne nego da nekog ubije.
Sreća da ne znaju za te mašine jer ima ih dosta koje nisu mnogo skuplje od skupe konfekcije na koju se lože.

Back
OSZAR »