Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 57.405
Jel glupo u lični prtljag metnuti dvije banane, maramice, dva kaksića i 2 para štikli? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel glupo u lični prtljag metnuti dvije banane, maramice, dva kaksića i 2 para štikli?![]()
Ok i jednu haljinicu još!
Sedi na njega ko tvoja majkaE haj sad Minka zaklopi kofer, ebemte neodlučnu![]()
Meni se jednom raspao kofer na sred staniceSedi na njega ko tvoja majka
Nadam se da nisi na mene po pitanju abnormalne nepotrebne kolicine stvari koju nosim na putovanja
Kisela voda, mlaka supa iz kesice, kašika po kašika.Ne mogu uopste da podignem pritisak..znaci sve sam
Ne mogu uopste da podignem pritisak..znaci sve sam
Kisela voda, mlaka supa iz kesice, kašika po kašika.
Evo, nije lošeKako si danas najlepša komšinice?
Ne zajebavaj
U čašu vode kašičicu soli, promiješaj i popij.Ne mogu uopste da podignem pritisak..znaci sve sam
Evo, nije loše
Kako si ti?
Sutra vam ponedjeljak![]()
Obavezno, ne letim ranoNe vazi se unapred
Sutra da se javiš pre polaska![]()
Vesti na Rts?! Pa nisam dotle doslaKafa, dnevna štampa, vesti na RTS...
Nista na rec dok ne probam.Ne zajebavajznaŝ kakvu sam musaku napravio, vrh vrhova! Što bi rekli šes jezika govori a sedmi sriče!
Jb.t kako cemo sad znati koji je dan?!Ne vazi se unapred
Sutra da se javiš pre polaska![]()
Ma javljaću, bez panike!Jb.t kako cemo sad znati koji je dan?!
Kupim ja (muž po mom izboru) kod Kineza najveći koji sam ikad videla crveni kofer, imam sliku sedim cela u njemu komotnoMeni se jednom raspao kofer na sred stanice
Doduse bio polovan i los.
Ajd u kofer sve zivo, to je valjda normalno, cekam dan kada cu iz ranca koji nosim svaki dan izvaditi sator![]()
Nista na rec dok ne probam.
Ne volim kinesku robu, za rac nijeKupim ja (muž po mom izboru) kod Kineza najveći koji sam ikad videla crveni kofer, imam sliku sedim cela u njemu komotno
I krenemo na put, uđemo u taksi do stanice,izađemo iz taksija i na prelazu mi otpadne točkić i iskrivi ručka!
Dakle nije trajao ni vožnju taksijem u gepeku
A nije uopšte bio jeftin, bofleraj kineski
Sad mi služi da odlaganje garderobe umesto police u ormanu