Peropapacoder
Primećen član
- Poruka
- 914
ja bruke....ne bi vi meni u avliju usli....Uaaaaa drukaro!
SVI jedemo burek sa sirom,nego nas stra od Minke to da priznamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bruke....ne bi vi meni u avliju usli....Uaaaaa drukaro!
Ali je fakat da se po CELOJ Srbiji prodaje BUREK SA SIROM!ja bruke....ne bi vi meni u avliju usli....
mahnit svijet.....Ali je fakat da se po CELOJ Srbiji prodaje BUREK SA SIROM!
Piše!
Kazem ti, ovde je to uobicajenonaruciti burek sa sirom je isto kao i naruciti prasece pecenje od ribe.....nidje veze....
ma znam.---ali nije u Bosni....a Bosna je cudjenje na svijetu....Kazem ti, ovde je to uobicajeno
Isto kao što ovde prava gibanica moze biti samo sa siromnaruciti burek sa sirom je isto kao i naruciti prasece pecenje od ribe.....nidje veze....
Ovo sam i ja čula, s palme navodno.Mnogo volim Richardsa
I vrlo mi je drago što je ziv ( 1943.) i još svira, samo mi nije jasno kako!
Ne samo što svira nego se pre par godina polomio KAD SE PEO NA DRVO na Barbadosu!!!!
I ovdje isto.Kazem ti, ovde je to uobicajeno
Ja sam hot i iznutra i spolja.Kod mene je ladnije nekad unutra nego spolja
Dovoljno je da napišeš burek. Podrazumeva se da je sa sirom. Ako je neki drugi, onda dodaš da je sa mesom ili tako nečim.Uaaaaa drukaro!
Vi u SB niste bas skroz u vinklu....zato i dolazite kod Aljke na burek i cevape vamo.....Ovo sam i ja čula, s palme navodno.
Postavlja se pitanje što je čovjek, i to u tim godinama radio na palmi.
I ovdje isto.
Uf, kako je Kiriovski bio dobar.Vi u SB niste bas skroz u vinklu....zato i dolazite kod Aljke na burek i cevape vamo.....![]()
makednonac, jel to onaj negdje blizu bolnice?Uf, kako je Kiriovski bio dobar.
Što je najcrnje pravi bosanski burek sa mesom je savijen u tepsiji kao spiralakakva je razlika izmedju bureka sa sirom i sirnice????
razlika zimadju bureka i mesnice je u tome sto je burek pitac, a mesnica je ducan dje se meso razno prodaje.....
Da, i tržnice. Odličan burek je imao.makednonac, jel to onaj negdje blizu bolnice?
ti sanitarci su stvarno supci....samo ceraju posten svijet tepsije da pere....Što je najcrnje pravi bosanski burek sa mesom je savijen u tepsiji kao spirala
Pravi srpski burek sa sirom je ceo okrugao, prati oblik tepsije i sece se na cetvrtine
Kruži legenda da se po tradiciji te tepsije ne peru
Mada se sada verovatno peru zbog sanitarne
ebote...jeste...sjecam se....Da, i tržnice. Odličan burek je imao.
Veruj mi da sam najbolje bureke jela u prastarim neuglednim pekarama koje su sve skoro odavno zatvoreneti sanitarci su stvarno supci....samo ceraju posten svijet tepsije da pere....
Oooooo Deki će dobiti po gujici!Pa Deki i Agi, vidiš iznad mog posta![]()
I love you.....Veruj mi da sam najbolje bureke jela u prastarim neuglednim pekarama koje su sve skoro odavno zatvorene
Sećam se jedne pekarice u Karađordevoj kod pristaništa i mog fakulteta
Bio samo lebac, kifle, perece i burek da se kupi!
Metar sa metar, jedva dvoje mušterija stanu u nekoj ruini od zgrade
Ali burek....pa ono nigde više nema, tepsije se garant ne peru, videla sam ih sto puta
Danju, kad sa faksa odem na užinu i noću, kad se zatvori Akademija ( Rupa) a pekara otvori u 4 30 a mi pjani i gladni
Ništa slađe od tog bureka nema
Ne znaju, šta ćeAli je fakat da se po CELOJ Srbiji prodaje BUREK SA SIROM!
Piše!