Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cvjetača je pak karfiol.To je neka Fifi, nije Cvijetača.
Ovdje napokon stala, skoro cijeli dan je padala.Grdna kiša pala bio potop u nekim delovima grada
Bio i grad.Grdna kiša pala bio potop u nekim delovima grada
ćuti,prošli put bile poplave u obrenovcu kad su mi pušili kjurac,a ovo je tek početakGrdna kiša pala bio potop u nekim delovima grada
Da, izvini, nije prefinjen izrazfućka?![]()
ne šalju svojimaJer to samo vama iz stranke šalju ili i ljudima
Nije ti ovo Venecija da te vozamo u čamcu, možeš samo da dođeš da treniraš ronjenjeBgdjani, ima neko camac da dodjem da me provoza![]()
Kako nije, cujem uspeo vam Beograd na vodiNije ti ovo Venecija da te vozamo u čamcu, možeš samo da dođeš da treniraš ronjenje![]()
To jeste, ali nismo mi gospoda sa gondolamaKako nije, cujem uspeo vam Beograd na vodi![]()
Na more?Bgdjani, ima neko camac da dodjem da me provoza![]()
Kod mene sasvim OK sve. Zaobišlo nas prilično.Nije ti ovo Venecija da te vozamo u čamcu, možeš samo da dođeš da treniraš ronjenje
Bez zezanja, ovde kod mene na jednom delu može da se pliva, ima bar 30 cm vode, automobili jedva prolaze.
Znam, radim na NBG, ali zato drugi delovi grada katastrofa.Kod mene sasvim OK sve. Zaobišlo nas prilično.
Bio je košarkaš Gregor FućkaDa, izvini, nije prefinjen izraz![]()
Nije sve što se nalazi kod nas naše!Kako nije, cujem uspeo vam Beograd na vodi![]()
Где је подречица гдеNije ti ovo Venecija da te vozamo u čamcu, možeš samo da dođeš da treniraš ronjenje![]()
....како пешаци?Bez zezanja, ovde kod mene na jednom delu može da se pliva, ima bar 30 cm vode, automobili jedva prolaze.
Ne znam za tebe, ja zimsku jaknuSledila sam se koliko je hladno.