Biciklisti stigli u Strazburg

"Obraćamo Vam se kao studenti Srbije, mladi ljudi koji su odlučili da se – u nedostatku pravde i dijaloga u sopstvenoj zemlji...''

Nuđen im dijalog oni drsko odbili sa 'nisi nadležan' i nastavili sa ucenama...
Rektor ne želi dijalog nego trči u strane ambasade...

"Nismo došli ovde zato što je lako, nego što je neophodno. Dolazimo iz zemlje gde su ljudi izgubili veru da su promene moguće,...''

A šta bi hteli da promene: da kolovozne trake služe pešacima a trotoarima da se vozi?

Poslednja izmena:
Kapetane,interesuje me tvoje misljenje o ovoj biciklijadi.Ali samo o ovom potezu,ne o studentima,protestima...
Da li Srbi treba da idu tamo po pomoc?
Gofno makron je uz rezim. Nemacka isto.
Podrsku od zapadnog dela evrope nemaju i uopšte se do sad nije puno u ovom delu evrope prenosilo o njima.
Nemci francuzi su oni koji idu zaratili s rusima pa ti vidi skime nas rezim tikve sadi...

Ne neće kod tih vlada dobiti podrsku ali ima nesto sto su pobeli evropom, to nesto je ono UNIVERZALNO za čitav svet :
Odgovornost, funkcionalne institucije bez svojatanja, pravda.
Upravo to je podrzao gradonacelnik ULMA priredio im doček održo govor i skandirao PUMPAJ!

Odma su ga nemacki novinari napali pitanjem da li je to zaokret ka vlasti i politici nemacke? Čovek se nije dao pomesti i lepo je odgovorio:

Ovo je ono UNIVERZALNO što treba citavom svetom da biva, da spaja sve ljude ovog sveta, ODGOVORNOST, FUNKCIONALNE INSTITUCIJE koje vode do pravde i to ću uvek podrzavatii!

E vidis gospođo, ovako razmisljam recimo i gradonačelnik budimpešti i ako Orban recimo ne jer je vulićev drugar.

Dakle uspeli su da pokrenu i dobiju podrsku među običnim ljudima i o njima se sve više priča po drustveniž mrežama širom evrope...

To je jedino dobro. A sto se tiče da će taj potez sa strazburom podrzati nemacka francuska - SIGURNO NEĆE!
po meni ocekivano jer su nasi dusmani kao engleska.

Ali ta nemacka i Francuska su prijatelji rezima pa se onda sama zapitaj ko je zlo po Srbiju, studenti il rezim....

"Obraćamo Vam se kao studenti Srbije, mladi ljudi koji su odlučili da se – u nedostatku pravde i dijaloga u sopstvenoj zemlji...''

Nuđen im dijalog oni drsko odbili sa 'nisi nadlešan'
Pa nije. Nije nudio nikog no sebe.
Tokom godine ima po 350 obracanja narodu. U ovoj godini već preko 160...
Ja pa ja...

Nikog ne interesuje on. Njegova uloga kao predsednika drzave je pro forme maltene. Dakle nije nadlezan
Ne lupaj. Te gluposti o obojenoj revoluciji ni baba sera ne veruje.
Koje to zemlje placaju studente, koji to zapad kad nemacka i francuska engleska su javno uz vucica!?

Da ih ne plaća Rusija?

Ameri ih sigurno ne plaćaju jer ni tamo nemaju prođu u medijima

"Nismo došli ovde zato što je lako, nego što je neophodno. Dolazimo iz zemlje gde su ljudi izgubili veru da su promene moguće,...''
Istina
A šta bi hteli da promene: da kolovozne trake služe pešacima a trotoarima da se vozi?
Nemoj se pravis LUD

SJASITE SA INSTITUCIJA I ZA DVE NEDELJE CEMO KORUPCIJU I NADSTRESNICU IZVESTI NA CISTAC!

Pa nije. Nije nudio nikog no sebe.

Zar ih Zaga Dolovac nije pozivala nekoliko puta?
Zar nisu ministarku prosvete izbacili zvižducima?

Da li su izrazili želju sa kim hoće da razgovaraju?

Tokom godine ima po 350 obracanja narodu. U ovoj godini već preko 160...
Ja pa ja...

Nikog ne interesuje on. Njegova uloga kao predsednika drzave je pro forme maltene. Dakle nije nadlezan

Imaš li ti daljinski?
Uostalom ovo je dobro za vas, dosadiće narodu pa če ga šutnuti.

Ne lupaj. Te gluposti o obojenoj revoluciji ni baba sera ne veruje.
Koje to zemlje placaju studente, koji to zapad kad nemacka i francuska engleska su javno uz vucica!?

Ma sve je spontano... :hahaha:
Znaš li da im je Mila spremala doček u Beču?

SJASITE SA INSTITUCIJA I ZA DVE NEDELJE CEMO KORUPCIJU I NADSTRESNICU IZVESTI NA CISTAC!

Zna se procedura uzjahivanja i sjahivanja.
A veruj mi ja ti nisam nigde u tim institucijama...

Poslednja izmena:
Znaš li da im je Mila spremala doček u Beču?
mila pajic nema veye sa njima odavno!
PREKINI LAGATI!
od 01.02. 2025 i povlacenja sa blokade tri mosta u novom sadu kada je od 250 000 ljudi ostalo jedvadve hiljade kod mosta slobode , studenti iz bg i srbije su se OGRADILI OD GRUPE STAV I SVICE I NAYVALI IH SABOTERIMA PROTESTA!

mila pajic je osnivac grupe stav njen lider , dinkova perjanica.

DOSTA VISE LAYI SA TIM. mila je gofance da prostis sistemsko, agent. koji vas rezim koristi kao sa onim snimcima o toboz planirnaju nekog teroristickog cina 15.03.2025

jasno su se STUDENTI VISE PUTA OGRADILI OD MILE PAJIC I DINKA GRUHONJICA jer su 01.02.2025 pokusali an protetima da ubace ya govornike PROGLAS potom druge opozicionare...

sram be ti bilo s tim layima. te sistemske patke vam nece proci i nemoj vise da mi se obracas, jer ja sa lazovima ne komuniciram

Velika je laz da STUDENTI I DALJE IMAJU VEZE SA MILOM PAJIC!

EVO I DOKAZ
ceo snimak govori kada su studenti u novom sadu sutnuli grupu stav milu pajic i dinka!

ako neces citav snimak pogledaj od 8 min i 45 sekunde...

Nuđen im dijalog oni drsko odbili sa 'nisi nadležan' i nastavili sa ucenama...

Samo se ti momče opusti. I ti ćeš odgovarati. 😊

mila pajic nema veye sa njima odavno!
PREKINI LAGATI!
od 01.02. 2025 i povlacenja sa blokade tri mosta u novom sadu kada je od 250 000 ljudi ostalo jedvadve hiljade kod mosta slobode , studenti iz bg i srbije su se OGRADILI OD GRUPE STAV I SVICE I NAYVALI IH SABOTERIMA PROTESTA!

mila pajic je osnivac grupe stav njen lider , dinkova perjanica.

DOSTA VISE LAYI SA TIM. mila je gofance da prostis sistemsko, agent. koji vas rezim koristi kao sa onim snimcima o toboz planirnaju nekog teroristickog cina 15.03.2025

jasno su se STUDENTI VISE PUTA OGRADILI OD MILE PAJIC I DINKA GRUHONJICA jer su 01.02.2025 pokusali an protetima da ubace ya govornike PROGLAS potom druge opozicionare...

sram be ti bilo s tim layima. te sistemske patke vam nece proci i nemoj vise da mi se obracas, jer ja sa lazovima ne komuniciram

Velika je laz da STUDENTI I DALJE IMAJU VEZE SA MILOM PAJIC!

EVO I DOKAZ
ceo snimak govori kada su studenti u novom sadu sutnuli grupu stav milu pajic i dinka!

ako neces citav snimak pogledaj od 8 min i 45 sekunde...

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Bez nerviranja kapetane!
MILA PAJIĆ DOČEKUJE SRPSKE STUDENTE U BEČU: Hrvatski projekat u punom sjaju

Samo se ti momče opusti. I ti ćeš odgovarati. 😊
Vidi,ta poruka na koju si odgovorio(ostavio komentar) je u potpunosti tačna,jer jesu odbili dijalog sa predstavnicima vlasti i institucija.Sad možeš očekivati da policija i ostali odrade svoj deo posla.Da žive u EU,do sada bi dobili pendrecima kao oni blokaderi u Amsterdamu.Pričaš ovde kao da se vi pitate nešto(opozicija i studentarija) a u stvari se ne pitate baš ništa.

Vidi,ta poruka na koju si odgovorio(ostavio komentar) je u potpunosti tačna,jer jesu odbili dijalog sa predstavnicima vlasti i institucija.Sad možeš očekivati da policija i ostali odrade svoj deo posla.Da žive u EU,do sada bi dobili pendrecima kao oni blokaderi u Amsterdamu.Pričaš ovde kao da se vi pitate nešto(opozicija i studentarija) a u stvari se ne pitate baš ništa.
Kao što sam ti već 100x rekao, hajde probajte 😊

Studente u Strazburu primili evroposlanici iz Slovenije i Hrvatske​

:zcepanje:
Objasnili su im kako funkcioniše sistem u Evropskom parlamentu - da sami poslanici imaju minut da objasne situaciju za koju se zalažu, ali će zajedno imati tri minuta, jer ih je troje, i da će uraditi sve da se i drugi poslanici zainteresuju za studentsku borbu.

Back
OSZAR »