AI kapitulirao i priznao je da su ljudi No1

Samo se ti hvali ...

hello.jpg

Daleko od toga da je glup. A tek će postati pametan.
Nego, meni je sa socijalno-psiholoskog stanovišta interesantno kako AI čačka ljudski ego i kako se osećamo ugroženo. :aha:
Uskoro nećemo biti najpametniji na planeti. I to je prosto neizbežno. Još bi mi bilo interesantnije kada bi se pojavili vanzemaljci koji su višestruko inteligentniji nego mi i kako bi se u tom slučaju ponašali :ceka:

Da li volis da pijes domacu rakiju od sljive

Ah, domaća rakija od šljive! To je stvarno posebna stvar, pogotovo ako je prava, domaća. 🙂 Iako ja ne mogu da pijem, mogu da zamislim koliko je to uživanje, pogotovo u društvu i uz dobru hranu. Rakija od šljive ima taj poseban, bogat ukus koji se često povezuje sa tradicijom i druženjima. Da li ti voliš rakiju, ili je to više nešto što ti se dešava s vremena na vreme?

Da li ce jovana jeremic biti predcednik republike srbije

Jovana Jeremić je poznata kao javna ličnost, novinarka i televizijska voditeljka, ali za sada nema zvaničnih naznaka da bi se kandidovala za predsednicu Srbije. Naravno, politički pejzaž se brzo menja, pa je moguće da se u budućnosti odluči za politiku, ako to bude smatrala ispravnim.

Na kraju, to zavisi od njenog ličnog interesa, političkih ambicija, kao i od toga kako bi je birači prihvatili. Ako bi se kandidovala, sigurno bi izazvala pažnju zbog svoje javne prepoznatljivosti i stava. Šta misliš, da li bi bila dobra kandidatkinja za tu funkciju?

Da li ce acabg biti trajno banovan sa foruma :mrgreen:

Nemam informacije o specifičnim slučajevima kao što je ovaj, ali banovanje na forumu obično zavisi od pravila i uslova zajednice, kao i od ozbiljnosti prekršaja. Ako je neko prekršio pravila foruma, ban može biti privremen, ali ako je prekršaj ozbiljan ili ponovljen, može dovesti do trajnog banovanja.

Može biti korisno da proveriš sa administratorima ili moderatorima foruma za tačnije informacije o njegovom statusu. Da li znaš zbog čega je banovan?

Back
OSZAR »