- Poruka
- 127.601
Kako deterdzent moze biti pametan? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slabo to, podcenjeni Merix pere od 20 c i poprilicno dobro pere.Kako deterdzent moze biti pametan?
![]()
Misliš glupi, ili manje inteligentni?Slabo to, podcenjeni Merix pere od 20 c i poprilicno dobro pere.
Bolje pere, to je cela sustina.Misliš glupi, ili manje inteligentni?![]()
Inače, faks je odličan prašak pa još i predivno miriše. Doduše poprilično je skup ali vredi svaku paruKako deterdzent moze biti pametan?
![]()
Svaki tvoj roman može da se sažme u par rečenica. Stvarno očekuješ od ljudi da će da čitaju ovako dugačke odgovore svaki put?Joj kad bi znali koliko ja mislim da ste glupi , ne bi vam bilo dobro...
A objasnicu..
Po nagovoru nekih ljudi , pojma nemam kojih , odradjene su dve stvari , jedno je zamenjene su kese biorazgradivim sto je donelo to da se sad polimerski plasticni lanci prekidaju i zatruju zemljiste i vodu i genetiku ljudi i zivotinja tako efikasno i tako masovno da ne mozes da izbegnes, a cilj je bio da se izbegne da se neko savija i lomi ledja skupljajuci plasticne kese i ostali plasticni otpad...dakle da bi se kao lakse resilo a da se ne skuplja krupni otpad..
Druga stvar koja je odradjena je biorazgradiv deterdzent...
e sad, kod njega je druga prica...a to je cim se ovlazi , tj obavi funkciju vlazenja i valjda i pranja, on pocne da se razgradjuje, a razgradjuje se i mimo toga, sad deterdjenti i sapuni imaju rok trajanja nego ne znam da li su proizvodjaci u obavezi da ga stampaju na kutiji...ali definitivno imaju rok trajanja koji je kraci od cajne kobasice...na primer.
I sta se desava, pa desava se da raspadanje otpadnih voda krene odmah, jos niste ni pustili vodu iz masine a ono krenulo , i naravno dok stigne do prvog kolektora to je vec dobro spremno za raspad i onda se desavaju proemene u kanalizaciji , a to je da su sada raspadanja krenula ranije a ne na 5 km od domacinstva, pa imamo mirise i biolosku kontaminaciju u samom gradu , a ne kad se izlije u neki veci kolektor..
Ne znam da li tu ima stetnih posledica ekonologije na politicarski nacin , ali kod kesa i plastike ima toliko da su devojke postale muskarci , a muskarci verovatno devojke..
Tj ti kratki lanci budu uneseni u telo a tamo prevare nenamerno bioloski sistem kao da su neki hormoni ili neke aktivne bioloske supstance ali nisu...ne znam da li je to sreca ili nesreca, ali telo ih drzi kao da jesu npr hormon srece ili rasta, a oni nemaju tu funkciju i ne obavljaju je kad telo ubrizga nekom reakcijom gramazu tih zamisljenih hormona...vec u njima ima 20% skarta...koji uopste ne deluju kako treba...dok je ostatak ono sto je telo dobro prepoznalo ili samo proizvelo..
Muskarace po telu , razni hormonalni poremecaji, zatim degeneracije u rastu i razvoju i odrzavanju tela, sve je to posledica ebenih razgradivih kesa...
Ali kad se to kaze, niko ne zeli da reaguje...
Novija glupost su cepovi koji su vezani za flasu...minimalno 20% ljudi ih kida...minimalno..
Sto znaci da nisu dobro odradjeni, jer to mora i moze bolje..
Npr ja znam domacice starog kova koje su one vezice iz kutija i dzakcica za prasak cuvale, a one su slicne vinogradarskim vezicama samo malo kvalitetnije..
i sta fali , radi posao , a cuva se ...
Slicno je moglo da se odradi i kod zatvaraca tih silnih , samo da se htelo...i onda bi ljudi malo iz koristi malo iz postovanja drugaciji odnos imali kad mu plastika ne grebe usne i ima veci razmak izmedju cepa i grlica flase...imam neke boce gde postoji veza zatvaracqa i flase koja je mislim 50cm i onda ne kidas, jer ti zgodno dodje, otvoris, ne smeta ti , samo se odvoji daleko od grlica, a cak nisu ni flase za pice, nego za nesto drugo , a kasnije samo zavrnes jer ti je tu pri ruci..
Jesu li promenili nacin pravljenja staza u parkovima, nema vise po 100m moras da ides da bi presao iz jedne staze u drugu , sad je to 20m i onda malo ljudi ide precicama i gazi po travi...dobilo se to da vise nema hodanja van staza...samo se promenio pristup..
DaSvaki tvoj roman može da se sažme u par rečenica. Stvarno očekuješ od ljudi da će da čitaju ovako dugačke odgovore svaki put?
aj leba ti svedi na 2 pasusa od po par redova..ne mogu ovoliko da citam.Joj kad bi znali koliko ja mislim da ste glupi , ne bi vam bilo dobro...
A objasnicu..
Po nagovoru nekih ljudi , pojma nemam kojih , odradjene su dve stvari , jedno je zamenjene su kese biorazgradivim sto je donelo to da se sad polimerski plasticni lanci prekidaju i zatruju zemljiste i vodu i genetiku ljudi i zivotinja tako efikasno i tako masovno da ne mozes da izbegnes, a cilj je bio da se izbegne da se neko savija i lomi ledja skupljajuci plasticne kese i ostali plasticni otpad...dakle da bi se kao lakse resilo a da se ne skuplja krupni otpad..
Druga stvar koja je odradjena je biorazgradiv deterdzent...
e sad, kod njega je druga prica...a to je cim se ovlazi , tj obavi funkciju vlazenja i valjda i pranja, on pocne da se razgradjuje, a razgradjuje se i mimo toga, sad deterdjenti i sapuni imaju rok trajanja nego ne znam da li su proizvodjaci u obavezi da ga stampaju na kutiji...ali definitivno imaju rok trajanja koji je kraci od cajne kobasice...na primer.
I sta se desava, pa desava se da raspadanje otpadnih voda krene odmah, jos niste ni pustili vodu iz masine a ono krenulo , i naravno dok stigne do prvog kolektora to je vec dobro spremno za raspad i onda se desavaju proemene u kanalizaciji , a to je da su sada raspadanja krenula ranije a ne na 5 km od domacinstva, pa imamo mirise i biolosku kontaminaciju u samom gradu , a ne kad se izlije u neki veci kolektor..
Ne znam da li tu ima stetnih posledica ekonologije na politicarski nacin , ali kod kesa i plastike ima toliko da su devojke postale muskarci , a muskarci verovatno devojke..
Tj ti kratki lanci budu uneseni u telo a tamo prevare nenamerno bioloski sistem kao da su neki hormoni ili neke aktivne bioloske supstance ali nisu...ne znam da li je to sreca ili nesreca, ali telo ih drzi kao da jesu npr hormon srece ili rasta, a oni nemaju tu funkciju i ne obavljaju je kad telo ubrizga nekom reakcijom gramazu tih zamisljenih hormona...vec u njima ima 20% skarta...koji uopste ne deluju kako treba...dok je ostatak ono sto je telo dobro prepoznalo ili samo proizvelo..
Muskarace po telu , razni hormonalni poremecaji, zatim degeneracije u rastu i razvoju i odrzavanju tela, sve je to posledica ebenih razgradivih kesa...
Ali kad se to kaze, niko ne zeli da reaguje...
Novija glupost su cepovi koji su vezani za flasu...minimalno 20% ljudi ih kida...minimalno..
Sto znaci da nisu dobro odradjeni, jer to mora i moze bolje..
Npr ja znam domacice starog kova koje su one vezice iz kutija i dzakcica za prasak cuvale, a one su slicne vinogradarskim vezicama samo malo kvalitetnije..
i sta fali , radi posao , a cuva se ...
Slicno je moglo da se odradi i kod zatvaraca tih silnih , samo da se htelo...i onda bi ljudi malo iz koristi malo iz postovanja drugaciji odnos imali kad mu plastika ne grebe usne i ima veci razmak izmedju cepa i grlica flase...imam neke boce gde postoji veza zatvaracqa i flase koja je mislim 50cm i onda ne kidas, jer ti zgodno dodje, otvoris, ne smeta ti , samo se odvoji daleko od grlica, a cak nisu ni flase za pice, nego za nesto drugo , a kasnije samo zavrnes jer ti je tu pri ruci..
Jesu li promenili nacin pravljenja staza u parkovima, nema vise po 100m moras da ides da bi presao iz jedne staze u drugu , sad je to 20m i onda malo ljudi ide precicama i gazi po travi...dobilo se to da vise nema hodanja van staza...samo se promenio pristup..
Nista vazno , slobodno preskoci...aj leba ti svedi na 2 pasusa od po par redova..ne mogu ovoliko da citam.
Eto, izgleda da ljudi ne čitaju.Nista vazno , slobodno preskoci...
Ne bi trebalo da o ljudima govoriš globalno jer nikako nismo svi isti. To što tebe, recimo tangira, tj. to što ti misliš da jeste, to ustvari može da bude potpuno irelevantno. Možda tebi pomaže tri amina i krst. Kažem opet, nismo svi isti da bi nas tako klasifikovaoPa sta. Ljudi obozavaju korupciju , ebali bi se za to da ga pomiluje po kosi neko mudo iz lokala...pa to ne utice da ja budem takav jad i beda..
svako ko se iole poznaje u deterdzente i ima iskustva taj ce kupovati onaj na kom se ISKLJUCIVO samo na nemackom pise.Kako deterdzent moze biti pametan?
![]()
persil je odlican ali samo onaj koji je napravljen za nemacko-austrisko trzisteMa u pm. Ariel ili Persil na akciji i nek se gone.
Naravno. Kako bi imali izgovor da ne rade ništa i da se ne trude, da izbegavaju ličnu odgovornost, već da uvek neko bude kriv i da su oni večita žrtva. Eto lepo u jednoj rečenici.Pa sta. Ljudi obozavaju korupciju
Ako ces tu logiku , onda savetujem da je i nemacko GG u odnosu na Tajlandske...svako ko se iole poznaje u deterdzente i ima iskustva taj ce kupovati onaj na kom se ISKLJUCIVO samo na nemackom pise.
cim ima engleski, i francuski taj je slabijeg kvaliteta.
cim ima i na rumunski, madjarski balkanski znaci da je golo goomno
jbg, za tajland nemam coveka koji ce mi dovlaciti prasak, dok u becu imam covekaAko ces tu logiku , onda savetujem da je i nemacko GG u odnosu na Tajlandske...
Tajland proizvodi deterdzente koji su suvi koncentrat, znaci nema dodatnih komponenti....plus sva voda im je ili u prirodi ili im je difuzno dobijena meka voda...sto znaci ne treba omeksivaca ....
Skup im je prasak, gledano u odnosu na nase, ali zato kad ga kupis jasno ti je sve...da si preterao kolicinu...
Tako da i nad popom ima pop, u prevodu Nemacki je samo Nemacki a Tajlandski je koncentratt nad koncentratima...