- Poruka
- 128.215
Primetio sam da nema vise prica o novim setnjama.
Zasto?
Zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ide leto.Primetio sam da nema vise prica o novim setnjama.
Zasto?
Izduvao se balon?pa leto donosi lepo vreme, zar nije pravo vreme za setnje?
Slabo se narod uopste druzi.Aktivnost je sada najveca u tim nocnim terminima po splavovima,ali tamo ko zna sta koriste pored alkohola,tako da sutradan i ne znaju gde su bili i sta radili.Primetio sam da nema vise prica o novim setnjama.
Zasto?
Samo neka se time tese ovi tvoji u SNS-u.pa leto donosi lepo vreme, zar nije pravo vreme za setnje?
Pa ne jer je preterana vrućina i mnogi odlaze na more. Slično je i zimi. Zato su vrhunci protesta na proleće i jesen.pa leto donosi lepo vreme, zar nije pravo vreme za setnje?
Hebeš protest ako ima vrhunac. Nije to seks. Ili možda jeste?Pa ne jer je preterana vrućina i mnogi odlaze na more. Slično je i zimi. Zato su vrhunci protesta na proleće i jesen.
Sezona godišnjih odmora.Primetio sam da nema vise prica o novim setnjama.
Zasto?
kad rece to..jel si bila u turskoj ili tek ides?Sezona godišnjih odmora.
Idem u julu.kad rece to..jel si bila u turskoj ili tek ides?
Šta, deca otišla na raspust?Ide leto.
Spremi se od septembra.
Vidi se da su posvećeni oslobođenju SrbijeSezona godišnjih odmora.
u antaliji idi u alanju.Idem u julu.
Istanbul.
ništa more,ništa mardin.
Kupila sam povratnu za istanbul a mnogo ni mi skupo izašlo prebacivanje u mardin ili na antaliju.
Druga polovina godišnjeg biće mardin a sl leta prvi deo godišnjeg antalija
I profesoriŠta, deca otišla na raspust?
BTW, ‘tab503’ somehow sounds better than this…u antaliji idi u alanju.
ako te zanima sta da obilazis u istanbulu samo se javi![]()
Vidovdan? NaravnoDa da prestale šetnje a ceo grad blokiran , a šta li će i ono sad na Vidovdan da bude , možda sedeljka ili pidžama parti ? :d
Hvala. Mogu ti reći da sam se prilično uigrala. Treća godina za redom.u antaliji idi u alanju.
ako te zanima sta da obilazis u istanbulu samo se javi![]()
a sta ce ti sim kartica?Hvala. Mogu ti reći da sam se prilično uigrala. Treća godina za redom.
Ne znam samo dal su u aerodromskim ispostavama skuplje turističke sim kartice.
Prošle godine turktelova je bila nešto manje od 20€. Kupljena u gradu ne na aerodromu.