Путин намерно остао без својих највреднијих бомбардера!

Лички гусар

Buduća legenda
Poruka
27.801
Укри надмашили себе у најглупљим акцијама у историј ратовања! Путин им је понудијо "на изволте" расходоване и несиправње стратешке бонбардер (који нијесу ни за смеће).
Укри су загризли! Сад ово даје Путину оправдање да разори Кијев и далеко јачу позицију у преговорима.

Бриљантан потез Кремља!

Укри надмашили себе у најглупљим акцијама у историј ратовања! Путин им је понудијо "на изволте" расходоване и несиправње стратешке бонбардер (који нијесу ни за смеће).
Укри су загризли! Сад ово даје Путину оправдање да разори Кијев и далеко јачу позицију у преговорима.

Бриљантан потез Кремља!

Putin je i do sada gađao celu teritoriju Ukajine, ne treba mu nikakav dodatni povod za to.

Sad polako ukrajinci razvijaju svoje dronove i sve više napadaju unutar teritorije Rusije.

I to je dobro kad postoji fer borba. Ti meni bombarduješ celu zemlju, daleko iza linija fronta, onda mogu i ja tebi. Pošteno.

Бриљантан потез Кремља!
Jaooooooj tacno sam znao da ce i ovo da preokrenu u svoju pobedu😂😂😂😂😂😂🗑️🗑️🗑️🤮🤮🤮

Putin je i do sada gađao celu teritoriju Ukajine, ne treba mu nikakav dodatni povod za to.

Sad polako ukrajinci razvijaju svoje dronove i sve više napadaju unutar teritorije Rusije.

I to je dobro kad postoji fer borba. Ti meni bombarduješ celu zemlju, daleko iza linija fronta, onda mogu i ja tebi. Pošteno.
nije posteno zato sto rusi raketiraju i bombarduju ukrajinu iz plemenitih i humanih razloga a ukrajinci to cine od pakosti i zlobe

Rusija je pobedila ukrajinu 2022ge i 2023ce i 2024te a pobedjuje ih i 2025te!
samo sto to krvoloci iz NATO i EU nece da im priznaju!
Саће Путин полако да уништи све НАТОвске јазбине, сад коначно има оправдање!

А Укри загризли, неће па неће мир! :whistling:

Konačno su se ukri odlučili za totalnu propast :pop:
Pazi ti opravdavaš terorizam.

Sve je ovo deo lukavog plana vlodimira da pobedi i ponizi zapad, ameriku nato i japan

Znači Putin je u stvari psihopata koji uživa dok Rusi ginu pa neće brzu pobedu, nego pušta da mu vojska 3 godine strada i troši resurse :think:?
A sad mu dosadilo pa će ozbiljno da pobeđuje?

Бриљантан потез Кремља!
Ово прича би пила воду да нису погођени и ТУ22М3.
Ови ТУ95 јесу стари и заиста су фактички за расход. Повучени су из стратешке авијације као носачи сратешког нуклеарног оружја. Остало их је око15-ак са крстарећим ракетама дугог домета са бојевом главом од 20 кТ који имају задатак да, у евентуалном рату, гађају веће базе по Аљасци, Гренланду и Канади а још 20-ак је остало као носачи крстарећих ракета са конвенционалним пуњењем. за гађање појединачних мањих циљева.
У први мах је и мени ово пало на памет, нарочито због споразума који је Русија потписала са САД па би им чак и добро дошли да буду уништени због попуњавања новим, али када сам видео да су погођени и ТУ22М3 који су у активној служби онда није ово било намештено.
Ово ми се све чини да су их навукли Амери.

Ово прича би пила воду да нису погођени и ТУ22М3.
Ови ТУ95 јесу стари и заиста су фактички за расход. Повучени су из стратешке авијације као носачи сратешког нуклеарног оружја. Остало их је око15-ак са крстарећим ракетама дугог домета са бојевом главом од 20 кТ који имају задатак да, у евентуалном рату, гађају веће базе по Аљасци, Гренланду и Канади а још 20-ак је остало као носачи крстарећих ракета са конвенционалним пуњењем. за гађање појединачних мањих циљева.
У први мах је и мени ово пало на памет, нарочито због споразума који је Русија потписала са САД па би им чак и добро дошли да буду уништени због попуњавања новим, али када сам видео да су погођени и ТУ22М3 који су у активној служби онда није ово било намештено.
isto se desilo i kad su ukrajinci potopili staru i neupotrebljivu nuklearnu krstaricu Moskva

isto se desilo i kad su ukrajinci potopili staru i neupotrebljivu nuklearnu krstaricu Moskva
Потапање те крстарице је била чиста глупост и неспособност руских поморских официра. На њој једино што је вредело био је радар које јесте модернизован а остало је све било у не баш добром стању. Коришћена је за осматрање већ дуже време због одличног радара.
Ни један цивс није радио.

Потапање те крстарице је била чиста глупост и неспособност руских поморских официра. На њој једино што је вредело био је радар које јесте модернизован а остало је све било у не баш добром стању. Коришћена је за осматрање већ дуже време због одличног радара.
Ни један цивс није радио.
imaju li rusi nesto sto valja i sto im radi?

Бриљантан потез Кремља!
Јел се ти зајеббаваш или озбиљно мислиш да је тако ?

Ту су се тако изглупирали Руси да стварно не знам шта им је било.
Није им пало на памет да брод који осматра противников ваздушни простор се не помера. Нису га померали 5 дана. Није им пало на памет када је сентри полетао сваки дан из Браиле и Констанце и када су се приближавали руским територијалним водама.
Погођена је ракетом украјинском нептун. Први део путање преузео је авакс из Немачке који је летео на граници са Украјином и наводио ракету до негде 2/3 пута. Остатак није могао јер је био далеко а онда је преузео сентри из Констанце и навео на брод. Како Русима није пало на памет да ће да гађају њихов брод стварно немам појма. Ништа им није било сумњиво ни стално извиђање Амера у околини ни стално сужавање радарског снопа на крстарицу ма не. Шта су они мислили и како су размишљали то само они знају.

imaju li rusi nesto sto valja i sto im radi?
Имају наравно само је код њих у производњи наоружања и опреме као и у увођењу истих јавашлук.
Да не набрајам имају они стварно добрих ствари које су буквално у рангу амера али из неког,, само њима знаног разлога, јако слабо иде производња а још слабије попуњавање јединица таквим системима. Зашто је то тако само они знају.
Ово знам из поузданих извора, на фронту руске трупе јако мучи веза - комуникација. То им је велика бољка. Користе неколико система везе од којих су неки баш лоши. У последњих 15-ак година развили су 3 система везе од којих је један у рангу најбољих америчких, ставрно врхунска ствар и они уместо да су до сада произвели бар 10 000 таквих система чуо сам да их оперативних имају око 200. Зашто немам појма.

Back
OSZAR »