Vučić: Dok sam živ neću prihvatiti nikakvu prelaznu vladu, moraće da me ubiju, ne dam prevaranti

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.690
...

Opet atentat...😴😴😴

Vucic u epizodi "Ne dam Gazivode..." :zzzz:

"GLAVNI ZAHTEV BIĆE IM FORMIRANJE NEKE PRELAZNE VLADE" Vučić: Dok sam živ neću prihvatiti nikakvu prelaznu vladu, moraće da me ubiju, ne dam prevarantima državu​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9609624/glavni-odbor-sns-u-sava-centru

...

Predrag Sarapa, voditelj TV Pink, predložio je Vučiću da preduhitri tako što ih stavi pred svršen čin i ubije se ako mu je toliko teško, da olakša stvari.

U najvećem su procepu sada rusofili koji su protiv Vučića, a ima ih dosta. Voleli bi da Vučić ode, a opet, Rusija mu je pružila jasnu podršku i nemojte misliti da je to samo na rečima.

Šta ćemo sad?
pa, instruisali smo vec Zaharovu da trazi povlacenje onog "pogresnog" glasa iz UN, a to naravno lazov vucic ne sme da uradi da ga brisel ne bi naguzio, tako da je on sada u procepu, ali postoji jedno veliko ALI, sve je moguce:
tu se kao spasilac javlja soros, tako da igramo na zatezanju aljeka i brisela, ALJECE POVUCI GLAS, ili se ne pojavljuj u Rusiji za Dan Pobede! i opet ispadni lazov!Марија Захарова на питање о нередима у Скупштини Србије: Мени је занимљивије питање да ли је Србија повукла своје гласање за антируске резолуције

Poslednja izmena:
...

Opet atentat...😴😴😴

Vucic u epizodi "Ne dam Gazivode..." :zzzz:

"GLAVNI ZAHTEV BIĆE IM FORMIRANJE NEKE PRELAZNE VLADE" Vučić: Dok sam živ neću prihvatiti nikakvu prelaznu vladu, moraće da me ubiju, ne dam prevarantima državu​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9609624/glavni-odbor-sns-u-sava-centru

...

"Dok sam ziv" .. Laze naravno, kad mu neko pripuca dva vruca samara, pristaje na sve.. Jak ne recima, a nema veceg jadnika i kukavice..

...

Evo sad preti i vojskom...:hahaha::zcepanje::rotf:

Вучић без кочница, сад прети народу војском: Ако у суботу крену да ме руше…​

https://srbin.info/politika/vucic-b...narodu-vojskom-ako-u-subotu-krenu-da-me-ruse/
"Хоћу само у једној реченици да знате. Обично се људи уплаше, па мењају одлуку у последњем тренутку. Остало је 5 дана до покушаја њихове револуције. Главни захтев биће формирање прелазне владе, не могу да руше председника, јер знају да би тако ушли у сукоб са војском“, рекао је издајник Вучић.

Kojom vojskom?
Mozda NATO? :think:
Oni su ga doveli i postavili...

Pa Sloba nije izveo vojsku a ovaj liliputanac kao racuna da bi neko kao pucao na narod zbog njega 🤣🤣🤣

...

U najvećem su procepu sada rusofili koji su protiv Vučića, a ima ih dosta. Voleli bi da Vučić ode, a opet, Rusija mu je pružila jasnu podršku i nemojte misliti da je to samo na rečima.

Šta ćemo sad?
A EUfili? Nisu u procepu zbog Eunijske podrške avu?

...

https://srbin.info/politika/vucic-b...narodu-vojskom-ako-u-subotu-krenu-da-me-ruse/

Kojom vojskom?

...
Deceniju unazad pokazalo se da kada koristi silu, izazove veliki protest protiv sebe.
Ali on budući on, nesposoban je da se zaustavi. Mislim da je tom izjavom mobilisao još više ljudi protiv sebe.

Deceniju unazad pokazalo se da kada koristi silu, izazove veliki protest protiv sebe.
Ali on budući on, nesposoban je da se zaustavi. Mislim da je tom izjavom mobilisao još više ljudi protiv sebe.

Ma hej lik tripuje da bi IKO stao u odbranu njega...
Pa ne moze da skupi 2 (slovima DVA) stvarna studenta da mu glume podrsku u parkicu pod prozorom...a kao tripuje o vojsci 🤣🤣🤣

Jedino kazem ako u pomoc pozove koalicione pertnere, Kurtijev Rosu i NATO...

E onda, ce se morati na misice 🤣🤣🤣

...

...

Kojom vojskom?

Pa Sloba nije izveo vojsku a ovaj liliputanac kao racuna da bi neko kao pucao na narod zbog njega 🤣🤣🤣

...

Čaušesku je probao da upotrebi vojsku protiv naroda pa mu je vojska došla glave. Niko iz vojske i policije neće pucat na narod. Prvo će pucat na onoga ko mu izda takvu naredbu a nakon toga će potražit i onoga sa vrha vlasti da mu se naebe majke.

pretio je sa kobricama, a sada da ne ispadne mekusac mora makar borna kola da istera i vodene topove, tako da se spremite za festu, pada polivanje demonstranata i satora, suzavac i baklje... ma SVASTA

ne ulaziti u sukobe, neka vas rastera po okolnim ulicama, jedna bitka ne znaci dobijen rat, a posle cete da se hvalite da ste popili suzavac kao @Casual Observer
Остало је 5 дана до покушаја њихове револуције. Главни захтев биће формирање прелазне владе, не могу да руше председника, јер знају да би тако ушли у сукоб са војском“, рекао је издајник Вучић.
ja samo apelujem da sve prodje bez zrtava, biti spreman i na povlacenje, neka on KAO pobedi u ovoj bici, bice jos dana za megdana
trazicemo vojni sud za tu vojsku koja bude prskala narod i upotrebljavala suzavac i gumene metke ako do njih dodje, i robiju za onog ko upotrebljava VOJSKU NA NAROD!!!

Poslednja izmena:
И сада ће, по малом Ђокици, војници да окрену пушке на своје? Па ни на све Кобре не може да рачуна, акамоли друге специјалне јединице, о обичној војсци и да не говорим. Ни са полицијом није много другачије. Паника.

Čaušesku je probao da upotrebi vojsku protiv naroda pa mu je vojska došla glave. Niko iz vojske i policije neće pucat na narod. Prvo će pucat na onoga ko mu izda takvu naredbu a nakon toga će potražit i onoga sa vrha vlasti da mu se naebe majke.
Nije av veverica, nema šanse da će on biti u Srbiji 15. marta, kamoli u predsedništvu. :D

Pristaće na prelaznu vladu onog trenutka kad ne bude mogao da održi izbore. U tome će ga sprečiti aktivisti studentskog pokreta. To će mu biti ogroman problem iz kojeg neće imati izlaz. Na kraju će morati zbog EU da pristane, a i zbog gubitka glasača usled ekonomske krize i sankcija NISu.

Back
OSZAR »